שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@משה-משו-משהו זה תלוי האם הוא עוקב אחרינו כאן בפורום...
@משה-משו-משהו כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מוגן אני עדכנתי לגירסא 9
ואין שם בשום מקום אפשרות להקלטת שיחות לפי איש קשר...
כמובן שמאוד התאכזבתי....
אני מאוד מקווה שיסדרו את זה ממש בקרוב בגירסא 10 ...דרך אגב בעניין המענה אוטומטי אי אפשר להוסיף מאנשי קשר רק בצורה ידנית..
וזה לא היה כך בגירסא הקודמת 8..
ואולי זה תקלה דווקא אצלי? לא ניראה לי..ואגב יצא כבר גרסה מס' 10
מישהו יודע כל כמה זמן בערך מעדכנים אצל המפתח על גירסא חדשה?,
כלומר מתי בערך יצא גירסא 11?.
כי אם אני יעדכן אכשיו על גירסא 10, ועוד יומיים שלשה תצא כבר גירסא 11, אני ממש יתבאס...!למה להתבאס? אם אתה מעדכן בחנות שליד הבית בחינם, ואתה יכול לעשות גיבוי לאנשי קשר ולוח שנה, אין בגדול יותר מידי מה להפסיד.
-
יש צפי לסידור העניין?
מישהו יודע?צר לי לאכזב, מהמר שלא בקרוב,
לא ראינו דבר כזה באף פלאפון פשוט, רק ע"י אפליקציות במכשירים פחות כשרים -
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
צר לי לאכזב, מהמר שלא בקרוב,
לא ראינו דבר כזה באף פלאפון פשוט, רק ע"י אפליקציות במכשירים פחות כשריםלא נראה לי שזה מצריך משהו מיוחד
בסך הכל צריך לתת תנאי פשוט להקלטה האוטומטית
ו"לא ראינו אינה ראיה" -
-
@מנצפכ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
לא נראה לי שזה מצריך משהו מיוחד
בסך הכל צריך לתת תנאי פשוט להקלטה האוטומטית
ו"לא ראינו אינה ראיה"אתה צודק, יש סיכוי, לפחות שווה לשגע את הנוגעים בדבר, אבל תזכור שלא ראינו דבר כזה בשום מכשיר אחר, לכן אני בכל זאת לא נותן סיכוי גדול, אבל תכל'ס זה יכול לעבוד כמו רשימה לבנה/שחורה שיש בכל מכשיר כמעט,
"אין אדם שלא יכול, יש אדם שלא רוצה" אומר השיר, אני לא אוהב את המשפט הזה. אבל במקרה הזה, כמו בתכנות אחר, הכל אפשרי-ודורש השקעה, השאלה אם מספיק רוצים -
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@משה-משו-משהו זה תלוי האם הוא עוקב אחרינו כאן בפורום...
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מוגן אני עדכנתי לגירסא 9
ואין שם בשום מקום אפשרות להקלטת שיחות לפי איש קשר...
כמובן שמאוד התאכזבתי....
אני מאוד מקווה שיסדרו את זה ממש בקרוב בגירסא 10 ...דרך אגב בעניין המענה אוטומטי אי אפשר להוסיף מאנשי קשר רק בצורה ידנית..
וזה לא היה כך בגירסא הקודמת 8..
ואולי זה תקלה דווקא אצלי? לא ניראה לי..ואגב יצא כבר גרסה מס' 10
מישהו יודע כל כמה זמן בערך מעדכנים אצל המפתח על גירסא חדשה?,
כלומר מתי בערך יצא גירסא 11?.
כי אם אני יעדכן אכשיו על גירסא 10, ועוד יומיים שלשה תצא כבר גירסא 11, אני ממש יתבאס...!למה להתבאס? אם אתה מעדכן בחנות שליד הבית בחינם, ואתה יכול לעשות גיבוי לאנשי קשר ולוח שנה, אין בגדול יותר מידי מה להפסיד.
אני לא מעדכן בחנות שקניתי (עברתי לעיר אחרת...)
ולכן זה עולה לי כסף (קטן, אבל כסף זה כסף...) -
שלום וברכה,
שדרגתי לגרסה 10 ויש בזה הרבה דברים טובים,-
ממש אהבתי שיש 6 תזמוני פרופילים, זה אומר שאני מגדיר את כל השעות שאני בתפילה (ובאחד מהם מחובר לתפילה גם שעות הלימוד) שאז זה על שקט, (ב-3 תזמונים אני מעביר לשקט, וב3 האחרים אני מחזיר לרגיל בשעת סיום התפילה/לימוד) ופשוט מדהים שמאז שהגדרתי, יש לי שקט באופן אוטומטי. פשוט מדהים!
-
כמו כן החידוש החשוב הוא הוספת הדף היומי שהיה כה חסר לי. (אולי אפשר להעיז ולבקש שבגרסה הבאה יהיה אפשר להוסיפו על המסך בחוץ -ע"י התאריך עברי - אם רוצים להגדיר?)
-
וכמובן - תאריך עברי במסך הבית. מבורך!
-
כמו כן מטלה שהוגדרה ביומן - יכולה להופיע באותו יום במסך הבית, אם הוגדר.
-
כמו כן ניתן להוריד את השורה המעצבנת שהיתה עד היום: סים 1 פעיל או סים 2.
-
והאנשי קשר עבר לי פיקס בבלוטוס ממכשיר אחר - היה תענוג אחרי שבטעות נמחק מהכרטיס....
רק משום מה הוסיף לכל אחד 2 רווחים בלתי נראים לפני המילה הראשונה, אך בזכות החיפוש החכם שהוזכר לעיל שגם שודרג בגירסה זו ניתן למצוא את אנשי הקשר, או לחילופין שבתיבת החיפוש מזינים קודם 2 רווחים ואז כותבים את האיש קשר.
|-אז תודה רבה לחברה ולצוות המפתחים על השדרוג המתמיד, גרסה זו היא אכן פורצת דרך! חזקו ואמצו!-|
-
-
@סולידי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
שלום וברכה,
ממש אהבתי שיש 6 תזמוני פרופילים, זה אומר שאני מגדיר את כל השעות שאני בתפילה (ובאחד מהם מחובר לתפילה גם שעות הלימוד) שאז זה על שקט, (ב-3 תזמונים אני מעביר לשקט, וב3 האחרים אני מחזיר לרגיל בשעת סיום התפילה/לימוד) ופשוט מדהים שמאז שהגדרתי, יש לי שקט באופן אוטומטי. פשוט מדהים!
-
כמו כן החידוש החשוב הוא הוספת הדף היומי שהיה כה חסר לי. (אולי אפשר להעיז ולבקש שבגרסה הבאה יהיה אפשר להוסיפו על המסך בחוץ -ע"י התאריך עברי - אם רוצים להגדיר?)
-
-
-
-
והאנשי קשר עבר לי פיקס בבלוטוס ממכשיר אחר - היה תענוג אחרי שבטעות נמחק מהכרטיס....
רק משום מה הוסיף לכל אחד 2 רווחים בלתי נראים לפני המילה הראשונה, אך בזכות החיפוש החכם שהוזכר לעיל שגם שודרג בגירסה זו ניתן למצוא את אנשי הקשר, או לחילופין שבתיבת החיפוש מזינים קודם 2 רווחים ואז כותבים את האיש קשר.
|-אז תודה רבה לחברה ולצוות המפתחים על השדרוג המתמיד, גרסה זו היא אכן פורצת דרך! חזקו ואמצו!-|
נראה מדבריך שעברת מגרסה 6 או 7 לגירסה 10, הרבה מהדברים שאתה מפרט כבר תוקנו בגירסאות 8 ו9.
-
-
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@סולידי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
שלום וברכה,
-
-
-
-
-
נראה מדבריך שעברת מגרסה 6 או 7 לגירסה 10, הרבה מהדברים שאתה מפרט כבר תוקנו בגירסאות 8 ו9.
אמת.
איני מעדכן בכל גירסה. -
-
הכי נח ומסודר זה הגרסה הישנה
-
@אליהו-ה-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
במקום בלוטות לרשום בלוטוס.
בלוטוס זו שגיאת כתיב...
(bluetooth)
אולי יש עניין לכתוב בלוטות' -
@חכם-בבוקר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בטלפון 4*4 אנשי קשר מופיעים הפוך כשמייבאים מכרטיס, האם יש לזה תקנה או לא? וא"כ איך?
זה לא אמור להיות ככה
מאיזה מכשיר אתה מייבא ?