שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
לפני כמה זמן עדכנת?
אני לפני שבועיים שאלתי ולא היהעדכנתי בערך לפני שבועיים
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
א. רק מוודא שאתה מדבר על מכשיר 4+4
אני מדבר על 4X4
ב. איזה עוד עדכונים יש בגירסא חוץ מההשתקה?
א. חילקו את הרשימה השחורה לשתי חלקים רשימה שחורה לשיחות יוצאות ולשיחות נכנסות
ב. הוסיפו אודות בהגדרות
ג. לא היה לי את הגרסה לפנ"ז אז אני לא יודע אם זה התעדכן כבר בגרסה 8 אבל עוצמת ואיכות השמע בנגן
מאד השתפרה (זה עדיין לא מושלם אבל זה משהו)
ד. הוסיפו בפרופילים פרופיל של שעון מעורר/לוח שנה או גם וגםזה הדברים ששמתי לב ששונים מפלאפונים אחרים שראיתי עם הגרסה האחרונה
-
@יאיר-30 עדכנתי את הגירסא ואכן השינוי המשמעותי הוא החיווי של ההשתקה על הצג, (אגב לדעתי כדאי שהחיווי גם של ההשתקה וגם של ההקלטה יהיה בשורת המשימות אבל לא קריטי)
ראיתי שיש אפשרות להגדיר באופציה של מענה אוטומטי להגדיר למענה אוטומטי לפי מספר טלפון מסוים, זה נחמד, אבל לדעתי הרבה יותר קריטי להגדיר הקלטה אוטומטית לפי מספר טלפון, ולא שיהיה הקלטה אוטומטית לכל המספרים שנכנסים.
תודה. -
@יאיר-30 עדכנתי את הגירסא ואכן השינוי המשמעותי הוא החיווי של ההשתקה על הצג, (אגב לדעתי היה כדאי שיהיה החיווי גם של ההשתקה וגם של ההקלטה בשורת המשימות אבל לא קריטי)
ראיתי שיש אפשרות להגדיר באופציה של מענה אוטומטי להגדיר למענה אוטומטי לפי מספר טלפון מסוים, זה נחמד, אבל לדעתי הרבה יותר קריטי להגדיר הקלטה אוטומטית לפי מספר טלפון, ולא שיהיה הקלטה אוטומטית לכל המספרים שנכנסים.
תודה.מתי ואיפה לי המוכר אמר שאין עידכון
-
@בן-החבורה בנקודת מכירה הקרובה לביתך, עד כמה שידוע לי כל נקודה שמוכרת את המכשיר גם מעדכנת ללא תשלום, בכל אופן כזה זה באיזור מגורי, עדכני כבר פעמים ללא תשלום
לגופו של ענין ההגדרות של הקלטה לפי מספר נמצא ב הגדרות/הגדרות שיחה/אחרים/מענה אוטומטי
בהצלחה -
@בן-החבורה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מוגן איך אני יכול לעדכן גירסא
חברים תעשו טובה
תחטטו קצת למעלה השאלה הזו נשאלה פה אין ספור פעמים אולי שמישהו יפתח שרשור חדש בשביל זה
השירשור כאן מיועד לשאלות על עצם המכשיר ולא על איפה מעדכנים אותו -
לא יודע אם זה גם בגירסאות החדשות ככה אבל כשההקלטת שיחה מופעלת הוא מקליט עד שנגמר המקום ולא מוחק