שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אין לי בעיה שיהיה בחירה, אך כעת כשולחצים על כפתור הכיבוי זה גם נועל את המסך וזה החיסרון.
לא נתקלתי בשום טלפון שלחיצה על האדום לא תנעל אותו
80% מהפלאפונים לא ננעלים בלחיצה על מקש הניתוק
-
@ay0504137948 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
% מהפלאפונים לא ננעלים בלחיצה על מקש הניתוק
וזה גם לא מכבה את המסך..
-
@ay0504137948 @נחמן-פלח זה רק סיבה שאם כבר עושים פונקציה כזאת אז שיעשו אותה בצורה מושלמת...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
מי מוחק לי פוסטים אני לא מבין????
-
מי מוחק לי פוסטים אני לא מבין????
ההנהלה.
תעשה חשבון נפש למה. -
@שליו @שניאור-שמח הציבור נהנה לשים דיס לייק ???? מי ששם אם יכול בבקשה להורידו תודה רבה ואם אפשר לשים לייקים תודה אנחנו אחים זה שיש ויכוחים לא אומר כלום לא צריך לפגוע ולהיפגע
-
@שליו @שניאור-שמח הציבור נהנה לשים דיס לייק ???? מי ששם אם יכול בבקשה להורידו תודה רבה ואם אפשר לשים לייקים תודה אנחנו אחים זה שיש ויכוחים לא אומר כלום לא צריך לפגוע ולהיפגע
אף אחד לא עושה דווקא תשנה סיגנון וויכוח לשפה יפה ומכבדת אחרת תמשיך לצבור דיסלייקים !
ואחים מדברים יפה אחד לשני -
לא אומר כלום לא צריך לפגוע ולהיפגע
מטרת הדיס לייק היא לא לפגוע אלא להוכיח על דברים לא שייכים
-
אופציה ששמתי לב אליה לאחרונה שלא בטוח שכולם יודעים
בעת שמקישים על המסך ישירות (לא באנשי קשר) אם מקישים על הספרות את האיש קשר כמו בחיפוש אנשי קשר, מקבלים בתוצאה את האיש קשר, כלומר
מדליקים את המסך ולוחצים ישירות 4-3-5-7 מקבלים איש קשר מאיר...
בהצלחה. -
@מוגן
אתה בטוח?
מה שאני רואה שיש זה כמו בסמסונג אברכים הישן, שאם לדוגמא יש לך מס' באנשי קשר או באחרונות - 0504825695
ואתה רושם 256 הוא מביא לך מס' זה, ואם אתה רושם 050 הוא מביא לך כל מס' שיש לו מס' זה וכדו'.
האופצי' שכתבת קיימת בנוקיה 215/225 וכדו', לא בפלאפון זה, עכ"פ בגירסה שלי. -
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אופציה ששמתי לב אליה לאחרונה שלא בטוח שכולם יודעים
בעת שמקישים על המסך ישירות (לא באנשי קשר) אם מקישים על הספרות את האיש קשר כמו בחיפוש אנשי קשר, מקבלים בתוצאה את האיש קשר, כלומר
מדליקים את המסך ולוחצים ישירות 4-3-5-7 מקבלים איש קשר מאיר...
בהצלחה.גם לי
-
(בלת"ק כלל וכלל)
קניתי כעת את המכשיר (אחרי שיאומי כשר ויאנג כשר), וחיפשתי מקום לביקורת.
אני מקוה שהתגובה שלי תגיע לאחד המתכנתים (שעשו עבודה מדהימה), והיה זה שכרי.
בגדול המכשיר מצוין, ואפי' העתקתי 1000 אנשי קשר בשניות. (מה שכן קרה זה שהכל התהפך, ובמקום 'קל קו תחנה רבי עקיבא', רשום 'עקיבא רבי תחנה קו קל', אבל עם החיפוש בלוח המקשים אין לזה משמעות)
רציתי להציע כמה דברים שמאוד מפריעים לי.- כשמחייגים מהיומן שיחות, אז כשמסיימים את השיחה, הטלפון מראה את היומן שיחות במיקום שהוא היה קודם השיחה, אבל את המספר שחויג הוא מעביר לתחילת הרשימה, מה שקורה שכעת אני עומד באמצע שומקום ביומן שיחות, ואם אני רוצה לחייג שוב לאותו מספר צריך לעבור לתחילת הרשימה. (זה טוב למי שמעונין לחייג כעת אחד אחד לפי הסדר של היומן שיחות שלו, מה שפחות מצוי... ההצעה "הגאונית" שלי היא שבסיום השיחה היומן שיחות יעמוד על השיחה שהסתיימה).
- כשמחייגים והצד השני לא זמין, הטלפון לא משמיע שום צליל, אלא מתחיל לחייג וכשהוא רואה שהצד השני לא זמין, הוא חוזר למסך הקודם, והמתקשר המסכן שם את המכשיר באוזן ומצפה בקוצר רוח לשמוע צליל חיוג, וכשנמאס לו לחכות, הוא מגלה, שהטלפון כבר מזמן התייאש.
- אני רגיל להתקשר ולשים את הטלפון מיד (עוד לפני המענה) על רמקול, אבל בשביל זה צריך להיכנס לתפריט, ורק באמצע שיחה הטלפון המקש הימני הוא רמקול. והשאלה שלי היא למה לא לשים כבר בהתחלה את המקש הימני על רמקול.
- האורך של הלחיצה בשביל לחיצה ארוכה כמו חיוג מהיר או מעבר לפרופיל שקט ב#, הוא מוגזם לגמרי, לא מדדתי את זה בשניות, אבל זה מכביד מאוד ולדעתי אפשר לקצר את זה לחצי מהזמן.
- דבר אחרון אנא!!! לוח שנה עברי.
תודה וכל טו"ס.
-
@אברהם-הכהן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
כשמחייגים מהיומן שיחות, אז כשמסיימים את השיחה, הטלפון מראה את היומן שיחות במיקום שהוא היה קודם השיחה, אבל את המספר שחויג הוא מעביר לתחילת הרשימה, מה שקורה שכעת אני עומד באמצע שומקום ביומן שיחות, ואם אני רוצה לחייג שוב לאותו מספר צריך לעבור לתחילת הרשימה. (זה טוב למי שמעונין לחייג כעת אחד אחד לפי הסדר של היומן שיחות שלו, מה שפחות מצוי... ההצעה "הגאונית" שלי היא שבסיום השיחה היומן שיחות יעמוד על השיחה שהסתיימה).
כנ"ל גם אותי זה מעצבן אתם לא יודעים לכמה אנשים התקשרתי בטעות בגלל זה
@אברהם-הכהן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
כשמחייגים והצד השני לא זמין, הטלפון לא משמיע שום צליל, אלא מתחיל לחייג וכשהוא רואה שהצד השני לא זמין, הוא חוזר למסך הקודם, והמתקשר המסכן שם את המכשיר באוזן ומצפה בקוצר רוח לשמוע צליל חיוג, וכשנמאס לו לחכות, הוא מגלה, שהטלפון כבר מזמן התייאש.
גם אצלי זה מרגיז
אבל לפעמים זה כן משמיע הודעה של לא זמין לא יודע במה זה קשור@אברהם-הכהן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אני רגיל להתקשר ולשים את הטלפון מיד (עוד לפני המענה) על רמקול, אבל בשביל זה צריך להיכנס לתפריט, ורק באמצע שיחה הטלפון המקש הימני הוא רמקול. והשאלה שלי היא למה לא לשים כבר בהתחלה את המקש הימני על רמקול.
אתה יכול ללחוץ על הכפתור האמצעי