שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
מה יש בעדכון גירסה?
-
@המפותח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@תמיד-עוזר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@המפותח בחינם?
אם קנית אותו שמה זה בחינם,אם לא אז ב20 ש"ח
איך הם יכולים לבדוק אם קניתי אצלם
-
@המפותח בחינם?
אם קנית אותו שמה זה בחינם,אם לא אז ב20 ש"ח
איך הם יכולים לבדוק אם קניתי אצלם
לא נראה לי
-
לא נראה לי
ע"פ חשבונית אולי?
יש חנויות שאתה נותן להם מס' טלפון והם רואים את ההיסטוריה שלך אצלם, לדוגמא אם רכשת מכשיר/ניידת קו -
אז ככה קניתי פלאפון 4*4 כרגע ממש מרוצה השמע מעולה גם האיכות שתי באגים מעצבנים ששמתי לב
- כשמנתקים את השיחה לוקח בערך 2 שניות עד שזה חוזר למסך הקודם
- כשמישהו מתקשר ואתה לא עונה ואז הוא מנתק כנ"ל זה עדיין מראה כאילו הוא מתקשר לשניה בערך.
שאלה האם ניתן לכבות את הציפצוף בסיום שיחה?
כמו כן האם יש קוד חדש לצילום מסך וכו'
-
@נחמן-פלח לגבי הניתוק שיחה אפשר טיפה לשפר אבל זה לא נורא כ"כ. כנ"ל לגבי מישהו שמתקשר, מה שמעצבן זה הצליל סיום שיחה שגם אם יש לך אוזניות זה מושמע ברמקול בשביל להודיע לסובבים שסיימת... מה שתיארת שאתה לא מצליח לתקשר עם מישהו עם טלפון זהה זה לא באג בטלפון זה ככה"נ הרשת הסלולרית שלו, לי זה לא קורה בכלל, תבדוק האם חברת הסלולר שלו תומכת בשיחות VOLTE ובמידה ולא, כנס להגדרות > הגדרות רשת > סוג רשת ותשנה ל 3G זה אמור לפתור את הבעיות הנ"ל
-
@רמיזא אותו מכשיר בדיוק. סך הכל עיצוב ממשק יותר חדשני וסוללה יותר איכותית, מי שקנה את הסוללה הגרמנית זו סוללה יותר טובה מה Q7 אז בשביל ממשק יותר חדשני לשלם עוד 70 - 100 ש"ח זה לא כ"כ שווה.
שכחתי את המקשים... אולי בשביל המקשים זה כן שווה -
גם לי יש את הגירסא האחרונה של המכשיר כמה הערות.
א. היה מאוד יעיל אם היה אופציה בפרופילים/סגנון צלצול/ צליל יחיד, כלומר שיצלצל את הרינטון רק פעם אחת ולא יחזור על עצמו מספר פעמים. ואגב בתזמון פרופיל אם היה שם אפשרות של תזמון לפי ימים זה היה הרבה יותר יעיל, כעת המצב הוא שמי שרוצה שכל יום בימים א - ה בשעה 09:00 הפלאפון יעבור למצב שקט חייב להשתמש ב 5 תזמונים שונים, מאוד מסורבל ולא יעיל כ"כ.
ב. בהגדרות/הגדרות שיחה/סים כפול/ענה באמצעות הסים המקורי.
מה זה?
ג. חבל שלא מחקו את צליל הניתוק שמושמע דרך הרמקול של המכשיר כאשר השיחה מנותקת כשהצד השני מנתק את השיחה ולא אתה.
ד. שמתי לב לדבר מענין, עד היום תמיד בכל מכשיר כשמבצעים הפניית שיחות תמיד לפני הוצאת שיחה יש התראה מעצבנת על המסך 'הפנית שיחות הופעלה' ולמה זה מעצבן כי לפעמים אתה רוצה מיד להקיש על מקש כל שהוא אך ההודעה הנ"ל מפריעה לכך, אף פעם לא הבנתי למה רק ההגדרה הזו זכתה לתזכורת כל פעם שמוציאים שיחה, אם כבר שתופעל ההתראה כשהשיחה נכנסת שאז רלוונטי כל הפנית השיחות, אך ראו זה פלא ברגע שהפלאפון על מצב דור 4 ההודעה הנ"ל נעלמת לא ברור למה..
ה. הוסיפו אופציה מאוד מבורכת שבמסך הבית יהיה ניתן לצפות בהתראה הקרובה שבלוח שנה, אך כמעט לא רואים את התוכן של ההודעה עצמה מכיון שהמילים 'לוח שנה' גונבים כמעט חצי שורה, לעניות דעתי מספיק האייקון של ההודעה כדי להבין שזה התזכורת בלוח שנה.
ו. בהקשר ללוח שנה היה מוצלח אם היה ניתן לבחור באופן קבוע צליל שונה ללוח שנה, כעת המצב הוא שבכל התראה הברירת מחדל הוא הצליל שבא עם המכשיר ובכל התראה צריך לשנות זאת בנפרד.
ז. מקש הכיבוי שיחה כעת משמש גם לכיבוי המסך אך רק במצב שמוגדר 'נעילת מסך באמצעות מקש הסיום' היה יותר מוצלח אם היה ניתן להגדיר או שיבוא בתור ברירת מחדל שתמיד לחיצה בעת המתנה על מקש הסיום יגרום לכיבוי המסך ובכך יחסוך בצריכת הסוללה.
אם קראת עד כאן מגיע לך תודה.. -
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
היה יותר מוצלח אם היה ניתן להגדיר או שיבוא בתור ברירת מחדל שתמיד לחיצה בעת המתנה על מקש הסיום יגרום לכיבוי המסך ובכך יחסוך בצריכת הסוללה.
לענ"ד זה נראה לי ממש מוצלח כי יש טלפונים שזה לא מכבה תמסך ויש כאלה שכן ככה כל אחד יכול להגדיר לפי מה שהוא רגיל
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
היה יותר מוצלח אם היה ניתן להגדיר או שיבוא בתור ברירת מחדל שתמיד לחיצה בעת המתנה על מקש הסיום יגרום לכיבוי המסך ובכך יחסוך בצריכת הסוללה.
לענ"ד זה נראה לי ממש מוצלח כי יש טלפונים שזה לא מכבה תמסך ויש כאלה שכן ככה כל אחד יכול להגדיר לפי מה שהוא רגיל
אין לי בעיה שיהיה בחירה, אך כעת כשולחצים על כפתור הכיבוי זה גם נועל את המסך וזה החיסרון.
-
נראה לי זה לעשות מספר חסוי