שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@שליו כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
זה לא קשור לגרסאות.
זה עבד לי מיד בהתחלה [הייתי ממש מהראשונים שקנו את הפלפון הזה] ועבר כבר כמה עדכוני גירסהזה אמור להיות קשור למערכת קבצים, תבדוק במחשב, ותעשה מאפיינים על הכרטיס, ותעדכן כאן אם זה exFAT או FAT32, שזה אמור לעבוד בכל הטלפונים (גם בנגנים ישנים-מנסיון!)
@בשורות-טובות כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
לאחותי יש כמעט שנה והמקשים ג"כ פצצה
הכל קשור לכמות השימוש, כמה היא מקישה על הספרות? חיפוש אנשי קשר? קל-קו? צריך לבדוק אצל מי ש'חורש' את המקשים
-
אני הכנסתי 128 ג'יגה ועבד לי
-
@שמואל-ששון הרבה פעמים זה קשור גם לכרטיס הזיכרון אם הוא חדש ומהיר יש יותר סיכוי שהטלפון לא יקרא אותו
לי יש יאנג שלא קולט כרטי של 64 אבל חבר שלי הכניס כרטיס 64 ישן ואותו המכשיר כן קרא -
-
@אלוף-העולם-1 אני מקווה שיפיצו את זה על ההתחלה כי בגירסא 6לקח להם חודש וחצי עד ששיחררו
את הגירסא גם לפלאפונים ישנים -
@yairshriki8 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אליהו-ה
אני הכנסתי כרטיס ולא עבד,
ואז עשיתי פרמוט לכרטיס דרך הפלאפון.
ועבד מצוין.זה לא קשור לתומך או לא אלא לסוג מערכת הקבצים של הכרטיס.
מה שהאתחול עשה זה שינה את סוג מערכת הקבצים. -
@yairshriki8 כרטיסים אני לא יודע, אני מדבר על מערכת קבצים המכשיר צריך רק מערכת קבצים fat32
-
לטענת היבואן:
ניתן להשתמש עם כרטיס זיכרון עד נפח של 2 טרה!
לצורך כך כרטיס שהוא מעל נפח 32G חייב להיות בפורמט FAT32 ולכן בהכנסה ראשונה של הכרטיס לטלפון המכשיר יבקש לפרמט את הכרטיס! שימו לב במידה ותלחצו אישור כל הנתונים יימחקו!
לאחר הפרמוט הכרטיס יעבוד בפורמט FAT32 ויהיה ניתן להשתמש בו, במכשיר, במחשב, וכו'.
בהצלחה. -
בגרסה החדשה שתצא בעז''ה יהיה אפשר לשים עד 2 טרה בלי פירמוט
-
@אהרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אדיר-כהן
חלק מהבעיות שלדעתי דחוף לתקן:- אני משתמש הרבה בתזכורות בלוח שנה. כשאני משהה תזכורת ל10 דק' ומחליט לדחות אותה לערב,אם אני עורך אותה לצלצול בערב [וכמובן מגדיר שיצלצל], עדיין אחרי 10 דק' הוא מצלצל, והכי גרוע, שהוא מבטל את הצלצול שכבר הגדרתי לערב [אם אני פותח את התזכורת עכשיו, הוא מסמן שהיא מוגדרת ללא צלצול, כי הוא כבר צלצל לשיטתו], מקווה שהובנתי. מדובר בבעיה קריטית.
- שניתן יהיה להגדיר צלצול ברירת מחדל אחר, [הצלצול ברירת מחדל כרגע מפחיד אנשים כאילו יש אזעקה]. {אולי זה מה שהתכוונת בשיפור 5].
- יש לי הרבה זכרונות מוכנים לדוגמא של קלקו, שכתוב מספר עם P ואחר כך מספר תחנה וקו ואחריו #, כשאני מנסה לטלפן לזה, הוא כותב 'הבקשה הוגשה' ואח"כ נכשלה [בפלאפונים אחרים הוא מטלפן לזה ושולח את הנתונים כראוי].
- כשמטלפנים למספר כנ"ל מהזכרונות [שלא מסתיים ב#, כך שזה כן עובד], כשמתקשרים שוב מהיומן שיחות, הוא שוכח את המשך המספר ומחייג רק עד הP [לדוגמא: התקשרתי מהזכרונות לקלקו לזכרון מספר 2 {כך זה באנשי קשר: 1700707050P32}, בחיוג חוזר הוא יתקשר רק עד הP {1700707050} במקום להקיש גם את ה32.
- שניתן יהיה בעריכת מספר שחויג להוסיף P [אולי ניתן, לא מצאתי, תועלתי לדוגמא כשמישהו מטלפן אלי ואני רוצה לבדוק במי זה פון מי זה. במקום לזכור בע"פ את המספר, אני עורך את המספר, מוסיף לפניו 0799300400P1 ואחריו סולמית].
- שניתן יהיה להעתיק הקלטות מהפלאפון לכרטיס.
- להוסיף באנשי קשר אפשרות לפרטים והערות [שעות פתיחה, פרטים על האדם ועוד].
- אפשרות לתזכורת יותר ארוכה בלוח שנה.
- בתזכורות בלוח שנה, שיהיה מסומן ליד התזכורת אם יש בה צלצול או לא.
מקוה שהובנתי, אשמח לפרט אם צריך.
הדברים הנ''ל לכאורה לא תוקנו [יש לי גירסא אחרונה, חוץ מהחדשה מהימים האחרונים].
10. בשיחה עם אוזניית בלוטוס, אם השיחה נותקה ע''י המטלפן ולא על ידי, יש צליל של ניתוק, הבעיה היא שהצליל הוא בטלפון ועוד על רמקול במקום באזניה [רק תחשבו שאני בבית מדרש ומדבר בלחש ||כמובן לצורך דחוף||, ולפתע יש טו טו טו מהרמקול של הפלאפון] -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אני לא יודע על דור 4 כי זה לא ממש עובד לי בסים שלי(פרטנר) אבל מעולם לא נתקלתי במכשיר עם קליטה כ"כ חזקה כמעט לא קורה שאין לי קליטה גם במקומות שאני רגיל שצריך לנתק ולחזור אחרי שעוברים משם
אני בפרטנר וזה עובד לי על דור 4
-
@אלוף-העולם-1 אם אתה @אלוף-העולם-1 ב4X4
האם יש תיקון לבאג של המקשים ואיטיות בתגובה של המכשיר בעיקר כשיש יותר מכ1500 אנשי קשר !?
וכן אם המעבד של המכשיר לא כ"כ חזק אז מה העיניין להעמיס עליו 2000/3000 אנשי קשר או כ. זכרון עם נפח גדול?!?