שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
האמת היא שאם אלו שיש להם את הגירסה החדשה רוצים להתאחד ולעלות על הקודים, אפשר לחלק את כל הפונקציות האפשריות בין כולם (לא ממש מסובך), וכל אחד יקח לו זמן לנסות כמה אלפים, ובהחלט מסתבר שיצליחו לפצח את הקודים.
הייתי שמח לקחת חלק משמעותי אם רק היה לי את המכשיר. -
@הייתי-שמח-להבין אכפת להם 1 כי יש שם פונקציות שיכולות לתקוע את הפלאפון ואז אנשים היו באים לחנויות
לתקן או לצרוב מחדש וזה כאב ראש
2 כי אפשר להגיע דרך שם לרדיו ואכמל
3 כי מה העניין שלהם שהציבור ידעהרעיון שלך חמוד למה לא אם יש עוד כאלה אם סבלנות כמוך
וודאי שאפשר ללמד ממך על מידת הסבלנות וכח הרצון -
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@הייתי-שמח-להבין אכפת להם 1 כי יש שם פונקציות שיכולות לתקוע את הפלאפון ואז אנשים היו באים לחנויות
לתקן או לצרוב מחדש וזה כאב ראש
2 כי אפשר להגיע דרך שם לרדיו ואכמל
3 כי מה העניין שלהם שהציבור ידעיש הגיון בדבריך.
רק שזה דרך מאוד מיושנת להסתיר באמצעות קודים כדי לשמור על המשתמש מעצמו.
הרי כל אחד יודע שאם הוא יגע שם הוא לוקח אחריות על הפלאפון שלו, לא ביקשתי שזה יהיה כחלק מההגדרות הנגישות לכולם, אבל בכל זאת מי שמבקש לדעת, שיש לו חנות פלאפונים וכדו', מה כל כך נורא? למערכות ההפעלה של מחשבים יש גישה לכל אחד, וכל אחד יודע שאם הוא נוגע בשורת הפקודה, זה על אחריותו...
הטענה שאפשר להגיע משם לרדיו וכו' היא נכונה, אבל למה בכלל השאירו שם אופציות כאלו.
אני מסכים שאפשר להבין את זה. -
@אליהו-ה-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מי שמנסה לפרוץ את הקודים צריך אחר כך להחליף מקשים כי לא ישאר מהם זכר
?!
-
@הייתי-שמח-להבין בכל סמרטפון גם כיום יש הגנה על גישה לחלק מהמכשיר
והגישה לזה זה רק על ידי עשיית רוט שזה מסתבך יותר ויותר עם התקדמות הרמה של הפלאפון -
@שמואל-ששון לא קניתי אצלו
-
כמה הערות/תיקונים שהייתי ממליץ לדעתי
- שיהיה אפשרות צמצום השורות ביומן שיחות וספר טלפונים, כלומר שכל איש קשר/יומן יופיע בשורה אחת בלבד ולא ב2 שורות, כך שייכנס בכל גלילה הרבה יותר.
- סתם טעות בלשון, בעריכת איש קשר כתוב ערוך "חוזה" במקום ערוך "איש קשר".
- רשימה לבנה ורשימה שחורה לדעתי הרבה יותר מתאים להגדרות שיחה ולא לאבטחה (אבל בנוסף הייתי מוסיף את זה לרשימת אפשרות נעילה, שיהיה צורך בסיסמה כדי לשנות)
-
אחרי 9 חודשי שימוש, אני חייב לומר לגבי המכשירים הללו.
שמבחינת המוצר עצמו, והשדרוג המהיר שלו מפעם לפעם... והגרסאות המותאמות לבקשות הלקוחות...
אז הכל טוב.
אבל איכות הפלסטיק והמקשים, שלא תדעו צער...
חייב להרוס את האצבע על כל מקש, מה שבהתחלה לא היה (והיו לי חברים שמיד זה קרה להם...)
ובמעבדה לא ממש רוצים לשמוע...
@יעקב-ישראל אולי תעדכן את זה בשרשור המקור. -
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
שמבחינת המוצר עצמו, והשדרוג המהיר שלו מפעם לפעם... והגרסאות המותאמות לבקשות הלקוחות...
אז הכל טוב.
חייב להרוס את האצבע על כל מקש, מה שבהתחלה לא היה (והיו לי חברים שמיד זה קרה להם...)
ובמעבדה לא ממש רוצים לשמוע...צודק ב100 %
לטענתם בשביל זה הם הוציאו את הQ7... -
-
@יאיר-30 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@המפותח
זה בדיוק אותו ממשק
ויש לו כמה מעלות, דבר ראשון הוא מגיע מראש עם סוללה הרבה יותר טובה
דבר שני האנטנה שלו יותר טובה (זה מתבטא יותר במעבר בין מקום שאין בו קליטה למקום שיש בו קליטה)
וכן המקשים שלו הרבה יותר טובים
ואגב הוא מגיע רק בצבע אפוריש לו גם גרסאות כמו 4*4?
-
@oren כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אז הכל טוב.
ובמעבדה לא ממש רוצים לשמוע...צודק ב100 %
לטענתם בשביל זה הם הוציאו את הQ7...וזה חוצפה!!!
כי אם הם מודים שהמכשיר פגום...