שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
- יש לי הרבה זכרונות מוכנים לדוגמא של קלקו, שכתוב מספר עם P ואחר כך מספר תחנה וקו ואחריו #, כשאני מנסה לטלפן לזה, הוא כותב 'הבקשה הוגשה' ואח"כ נכשלה [בפלאפונים אחרים הוא מטלפן לזה ושולח את הנתונים כראוי].
איני יודע איזה גירסא יש לי אבל אצלי עובד חלק לחלוטין, גם מהאנשי קשר וגם דרך קיצורי מקשים, [אמנם מש"כ שבחיוג חוזר מהאחרונות הוא שוכח זה נכון גם אצלי].
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
זה שכל פעם שיוצא גרסא צריך לשלם 50 שח לעדכון זה לא תקין בכלל לדעתי לפחות 3 שנים צריך להיות עדכון חינם בכל החנויות (תוקן ב 10/11/23 עקב עדכון גרסה) יש הטוענים בתגובות שניתן להשיג בחלק מהמקומות עדכון בחינם
מי שלוקח לך כסף על עדכון שידע שהמעבדה הרשמית אוסרת על לקיחת יותר מ30 ש''ח דמי טיפול...
-
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
המעבדה הרשמית אוסרת על לקיחת יותר מ30 ש''ח דמי טיפול...
הסכום הזה הוא רק לגבי חנות שבה נרכש המכשיר שגובה תשלום על הגירסה האחרונה או שזה גם לגבי עדכון בחנות שלא קנית בה את המכשיר?
-
@beri-zip2
בכללי יש כאלה שעושים את זה בחינם...
אבל בכל מקרה היבואן מתיר לקיחת 30 ש''ח לכל היותר דמי טיפול -
@שמואל-ששון אכן כן.
ידוע למישהו האם יש קודים שעובדים בגירסה הזו? -
@שמואל-ששון @Tיו_
לכן הוציאו את הQ7 שזה אותו מכשיר (+/-) עם סוללה יותר טובה ביותר כסף -
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אליהו-ה דפדף לפוסטים למעלה דיברו על זה הרבה... בכל אופן אם בהגדרות תצוגה יש לך אפשרות לשנות את הרקע של התפריט הראשי (שחור/לבן) זה הגירסא האחרונה. תקנו אותי אם אני טועה!
מה שאמרת זה גירסה 6 ויש כבר 7
-
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
ידוע למישהו האם יש קודים שעובדים בגירסה הזו?
מישהו יודע באמת?
-
@שמואל-ששון העניין הוא שודאי שיש קודים את אותם קודים שיש לגירסאות הקודמות רק מספר שונה
אבל החברה המשווקת לא רוצה שידעו אותם לכן היא משנה אותם בכל גירסא
בגירסאות הישנות זה דלף החוצה איך שהוא
והם למדו להיזהר לכן אין סיבה שמישהו ידע מה הקוד וגם מי שיודע (בודדים ממש)הוזהר שבעתיים שלא לפרסם
לכן אין סיבה לדוש את הנושא שוב ושוב -
-
@שמואל-ששון נראה לי תיזמון פרופילים
-
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@שמואל-ששון העניין הוא שודאי שיש קודים את אותם קודים שיש לגירסאות הקודמות רק מספר שונה
אבל החברה המשווקת לא רוצה שידעו אותם לכן היא משנה אותם בכל גירסא
בגירסאות הישנות זה דלף החוצה איך שהוא
והם למדו להיזהר לכן אין סיבה שמישהו ידע מה הקוד וגם מי שיודע (בודדים ממש)הוזהר שבעתיים שלא לפרסם
לכן אין סיבה לדוש את הנושא שוב ושובאני לא מבין למה כל כך אכפת לחברה שיידעו.
אני ב-MTK 1 עברתי בשעתו על כל הקודים הפותחים ב-*# ומסיימים ב-#, עד 4 ספרות, וכתבתי כאן את כל הקודים שעלו לי.היה לי קצת זמן.
בזמן הזה הייתי יכול לפרוץ מנעול של 4 ספרות.הבעיה שב-4*4 הם עשו קודים ממש ארוכים בני 8 תווים כמו שהביאו כאן וכאן, אז זה לוקח פי כמה וכמה זמן.
מספר הפונקציות הקיימות בקוד בן 1 עד 4 תווים הם 11,110, ובקוד בן 8 תווים מספר הפונקציות האפשריות הם 100,000,000, כך שזה ממש קשה משמעותית לעלות על קוד כזה, בפרט שיתכן שהם שינו את מספר התווים.
-
האמת היא שאם אלו שיש להם את הגירסה החדשה רוצים להתאחד ולעלות על הקודים, אפשר לחלק את כל הפונקציות האפשריות בין כולם (לא ממש מסובך), וכל אחד יקח לו זמן לנסות כמה אלפים, ובהחלט מסתבר שיצליחו לפצח את הקודים.
הייתי שמח לקחת חלק משמעותי אם רק היה לי את המכשיר. -
@הייתי-שמח-להבין אכפת להם 1 כי יש שם פונקציות שיכולות לתקוע את הפלאפון ואז אנשים היו באים לחנויות
לתקן או לצרוב מחדש וזה כאב ראש
2 כי אפשר להגיע דרך שם לרדיו ואכמל
3 כי מה העניין שלהם שהציבור ידעהרעיון שלך חמוד למה לא אם יש עוד כאלה אם סבלנות כמוך
וודאי שאפשר ללמד ממך על מידת הסבלנות וכח הרצון -
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@הייתי-שמח-להבין אכפת להם 1 כי יש שם פונקציות שיכולות לתקוע את הפלאפון ואז אנשים היו באים לחנויות
לתקן או לצרוב מחדש וזה כאב ראש
2 כי אפשר להגיע דרך שם לרדיו ואכמל
3 כי מה העניין שלהם שהציבור ידעיש הגיון בדבריך.
רק שזה דרך מאוד מיושנת להסתיר באמצעות קודים כדי לשמור על המשתמש מעצמו.
הרי כל אחד יודע שאם הוא יגע שם הוא לוקח אחריות על הפלאפון שלו, לא ביקשתי שזה יהיה כחלק מההגדרות הנגישות לכולם, אבל בכל זאת מי שמבקש לדעת, שיש לו חנות פלאפונים וכדו', מה כל כך נורא? למערכות ההפעלה של מחשבים יש גישה לכל אחד, וכל אחד יודע שאם הוא נוגע בשורת הפקודה, זה על אחריותו...
הטענה שאפשר להגיע משם לרדיו וכו' היא נכונה, אבל למה בכלל השאירו שם אופציות כאלו.
אני מסכים שאפשר להבין את זה.