שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@המפותח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@Ykingsmart כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@המפותח איפא הדכנת והיכן זה נמצא התזמון בהגדרות או פרופילים
בפרופילים ועדכנתי בצפת באיזה חנות
איפה ובכמה?
בצפת. לאנשים שלא קנו בחנות 20 ש"ח ומי שכן קנה אצלו זה בחינם
הגרסה הכי חדשה? אצל מי בצפת?
גירסה 7 אצל חנות מיקסר אם אתה צריך פרטים על החנות תפנה אליי בוואצפ
תודה רבה, מכיר טוב את החנות ואת ברוך, כמה הוא לוקח?
-
@Ykingsmart בדרך כלל נראה לי 30 דרכי 10
-
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@המפותח איפא הדכנת והיכן זה נמצא התזמון בהגדרות או פרופילים
בפרופילים ועדכנתי בצפת באיזה חנות
איפה ובכמה?
בצפת. לאנשים שלא קנו בחנות 20 ש"ח ומי שכן קנה אצלו זה בחינם
הגרסה הכי חדשה? אצל מי בצפת?
תפנה אליי בוואצפ
אתה אוחז שלא רשמת מה המספר שלך?!...
וגם, לא משתמש בווטסאפ, אשמח לפרטי יצירת קשר איתך. -
@Ykingsmart אני ישלח לך מייל
-
@אבא-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יש ב4X4 באג רציני שלא כולם שמים לב: מידי פעם (לא יודע במה זה תלוי) המסך לא כבה לבד ונשאר דלוק עד שעושים הפעלה מחדש (או עד שנגמר הבטריה..) למרות שמוגדר שיכבה לאחר כמה שניות. הבעיה הזו קיימת בעוד כמה מכשירים חדשים מהתקופה האחרונה כמו JP1
מה אתה אומר? מעניין אם זה כך אצל כולם?
-
@הייתי-שמח-להבין
גם אצלי קורה התופעה הזו, אף לאחר כמה עדכוני גירסה שעבר הפלאפון -
@אבא-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יש ב4X4 באג רציני שלא כולם שמים לב: מידי פעם (לא יודע במה זה תלוי) המסך לא כבה לבד ונשאר דלוק עד שעושים הפעלה מחדש (או עד שנגמר הבטריה..) למרות שמוגדר שיכבה לאחר כמה שניות. הבעיה הזו קיימת בעוד כמה מכשירים חדשים מהתקופה האחרונה כמו JP1
איזה גירסא יש לך?
-
גמאני קניתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר טוב יש רק בעיה אחת שלא נתפסת לי בשכל עדיין אין חולק ואין עורר שהבטריה שלו גרועה ביותר וכולם כמובן מאילו קונים עוד בטריה כמו כלום איך חברה שמכבדת את עצמה לא מתקנת את הליקוי המרכזי ופשוט מצרפת בטריה גרמנית למכשירים שלהם זה ממש מחדל ולא דבר שאמור להיות מובן מאיליו הרי אם היית הולך לקנות מכשיר והיו אומרים לך שכדאי ליקנות מטען נייד כי הסוללה לא משהו ודאישלא היית קונה אז מה השוני?
-
@Tיו_ (מתנצל על המגילה לא התכוונתי לכתוב כזה הרבה פשוט זרם לי על המקלדת... (למה אין פה אייקון נורמאלי של פרצוף קורץ?.....)) מסכים איתך בכל מילה, הבעיה שאם יצרפו בטרייה גמנית למכשיר זה יעלה עוד בין 50 ל80 שקל, אתה היית מוכן לשלם כזה מחיר מופקע על פלאפון? ואני יודע שיהיה פה כאלה שיענו לי הרי אתה בכל מקרה קונה, אבל זה לא נכון כי יש הרבה אנשים שהחליפו מC2 או נוקיה 208 והיה להם בטרייה גרמנית כבר, אז הם לא היו צריכים לקנות.... אז מה העניין לצרף את זה למכשיר? לכן לא צירפו את הגרמנית למכשיר, כדי שיהיה לך זכות בחירה....
בכל אופן, אני הייתי מציע לחברה שיפתחו לבד בטרייה יותר חזקה מזאתי שנמכרת, כי זה באמת מחזיק קצת זמן...
(אגב, יש חנויות שמהתחלה מוציאות את הבטרייה הרגילה, ומחליפים אותה בגרמנית בתוספת תשלום, מצד שני הם מורידים לך מהמחיר כי הרי מוציאים לך את הבטרייה המקורית, בכל אופן זה רעיון שהייתי מציע לכל החנויות לעשות אותו...) -
-
יש בעיות נוספות ב 4+4 בפלאפון של אמא שלי בתוספת על הבעיה
שלא מתכבה המסך גם לפעמים זה עושה רטט בלי הפסקה עד שאתה מוציא את הבטריה מהפלאפון גם שאתה לוחץ לחיצה ארוכה על האדום זה לא זה עושה כלום. וגם המשיבון קולי אוטומטי המענה שם אחרי 20 שניות ואין אפשרות של 30 שניות. וגם לפעמים המקשים לא מקישים את מה שאתה מקיש -
@יעקב-ישראל לא הבנתי, אתה מדבר על הטלפון 4x4 כשר ועדה או על נוקיה 208???
-
@אליהו-ה-0 לי אין אפילו בעיה אחת שיש לך בפלאפון!
-
עדכנתי את הפוסט הראשון עקב עדכון הגרסה
אם אראה עוד שינויים אעדכן -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
זה שכל פעם שיוצא גרסא צריך לשלם 50 שח לעדכון זה לא תקין בכלל לדעתי לפחות 3 שנים צריך להיות עדכון חינם בכל החנויות (תוקן ב 10/11/23 עקב עדכון גרסה
אני עידכנתי בחינם אף פעם לא דרשו ממני כסף
-
@בשורות-טובות איפה עדכנת ?
כי בחנות בכיכר אדלר בב"ב (שזה די המקום הרשמי שלהם) זה מה שדרשו -
@יעקב-ישראל חיימקה בגן וורשה
-
@בשורות-טובות עדכנתי בפוסט הראשי