שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@Ykingsmart הכפתור להשתקה נמצא תוך כדי השיחה במקש השמאלי הנקרא תפריט, אך יש גם בזה באג די מעצבן שבעת השתקת השיחה לא מופיע שום חיווי על המסך על כך שההודעה מושתקת...
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@yeh אין כפתור השתקה לשיחה?
יש
אבל בכל פלאפון אחר שממניכים את הצלצול זה רק לאותה שיחה
לפעמים דחוף לך להשתיק ואתה לא שם לב על מה אתה לוחץ
ואם הנמכת הפלאפון נהיה על שקט בלי שאתה יודע שהוא על שקט... -
@Ykingsmart כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@yeh אין כפתור השתקה לשיחה?
יש
אבל (כנראה באג) אם משתיקים בשניה הראשונה זה מנתק את השיחה -
מישהו יודע מה עושים עם אוזניות בלוטוס JBL VIBE BUDS שמתחברות ל4X4 ועובדות מצוין בשיחות אבל במוזיקה משום מה מדי פעם, זאת אומרת בחלק מההתחברויות יש קטיעות בבלוטוס שהשיר מפסיק לשניה וממשיך לא מאותו מקום של השיר אלא אחרי שניה בקיצור קטוע הבלוטוס אבל פתאום אני שם לב שבחלק מההתחברויות אין קטיעות נראה לי שזה קשור לאם הבלוטוס מתחבר לבד או שאני יוזם את החיבור (יכול להיות שזה קשור??) אשמח שתגיבו לי.
תודה רבה. -
@שמואל-ששון גם אני מצטרף לאותו בעיה עם אוזניות שיאומי רדמי 4 פרו
-
@שמואל-ששון כתב
אבל במוזיקה משום מה מדי פעם, זאת אומרת בחלק מההתחברויות יש קטיעות בבלוטוס שהשיר מפסיק לשניה וממשיך לא מאותו מקום של השיר
גם אני שמתי לב לכך במוזיקה עם אוזניות אייר פודס 2 (מקורי של אפל - לא הפרו) שיש קיטועים ברצף של השמע. מה שגורם למוזיקה להיות לא איכותית!
ואם כבר באיכות של הבלוטוס עסקינן, אני נורא מאוכזב מהבאגים של הבלוטוס.
כל יום אני צריך לעשות כמה פעמים הפעלה מחדש של המכשיר,
היות וסתם ללא סיבה וללא קשר למצב של המכשיר, פתאום הבלוטוס כביכול מתנתק,
אם בשיחה או לא, אם באמצע שמיעת מוזיקה או לא.. (בתוך האוזניה שומעים צליל התנתקות, אבל המכשיר מראה שעדיין מחובר רגיל) ואחרי הניתוק לא שומעים כלום באוזניה.מה שקורה כתוצאה מהניתוק המוזר הזה:
-
שאי אפשר לנתק את החיבור של הבלוטוס בהגדרות המכשיר (הוא כבר הרי מנותק והמכשיר לא יודע איך לאכול את המצב הזה, אוזניה שלא מחוברת שרוצים לנתק אותה.. ),
ולפעמים גם אי אפשר לכבות בכלל את הבלוטוס במכשיר, ואם כבר כן הצלחתי לכבות את הבלוטוס, אז בהפעלה מחדש של הבלוטוס הוא לא יתחבר לאוזניה בשום אופן עד להפעלה מחדש של המכשיר. -
אם אני לא יפעיל מחדש את המכשיר אז אי אפשר לנהל שיחה, בשיחה לא ישמעו כלום, היות והמכשיר טועה שכביכול הבלוטוס עדיין מחובר, אפילו שכבר כיביתי את האוזנית בלוטוס וגם אם הצלחתי לכבות את הבלוטוס בהגדרות המכשיר.
המכשיר נשאר בשלו שהוא עדיין רוצה לשדר את השיחה לבלוטוס ואז לא שמועים אותי ואני לא שומע את הצד השני.....!
ומה שזה גורם הרבה פעמים שאני עונה לשיחה ו.... אופס!! לא שומעים היות ושוב נתקע לו הבלוטוס.. ואז אני חייב לנתק לבן אדם בפרצוף מבלי שיבין למה.. (הרי הוא לא שומעים כלום, אני לא יכול לתת הסברים לפני הניתוק..)
להפעיל מחדש את המכשיר ואח"כ לחזור אליו ולהתנצל שהיה לי תקלה במכשיר ולכן ניתקתי וכו' וכו'... -
אני מדגיש שוב אני משתמש עם מכשיר 4X4 עם אוזניות אייר פודס 2. (קרה בגרסה אחד לפני האחרון וכן בגרסה האחרונה לעת עתה),
אני מדגיש את זה כי יתכן שרק באוזניות מהסוג הזה המכשיר נתקע, ואין לי ענין לחפש בעיות על מנת לפרסמם חלילה. ואשמח אם עוד משתמשים יגיבו אם זה קורה להם או לא.. אולי נצטרך להחליף אוזניות...
-
-
@תודה-לבורא-עולם יש בפורום כאן סקר על בלוטוס
https://mitmachim.top/topic/56307/סקר-בלוטוס-טלפון-כשר-עובד-טוב-שתף-מנסיונך -
@תודה-לבורא-עולם ג"א מצטרף אבל לא להכל, זאת אומרת, יש לי באגים בבלוטוס עם הניתוק והחיבור ולפעמים צריך למחוק את ההתקן ולחפש אותו שוב ולהצמיד שוב, אבל יש לי עוד באג, כשאני נכנס דרך נגן שמע להגדרות>סטריאו אוזניות בלוטות'>בחירה, יש לי רמקול JBL CHARGE 5 שתמיד, אבל תמיד, לא יהיה שם ברשימת התקנים וצריך לעשות הוספת התקן ולחפש אות שוב ולצמד וכו', אפי' אם הוא מצומד כבר ודרך הגדרות בלטוס הרגילות הוא כן יהיה ברשימת ההתקנים, בקיצור יש לי קצת באגים(יחסית אליך תודה לבורא עולם) אבל הם כן מאוד מאוד מעצבנים...
תודה לכולם. -
@שמואל-ששון ספיציפית על JBL ידוע לי שעושה הרבה בעיות עם חיבורים לבלוטוס
-
@mdy כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מישהו יודע איך עובד התא הקולי המובנה?
יש אפשרות להקלטת פתיח אישי לתא הקולי / הודעה מובנית במכשיר.
המצלצל לא שומע אותך כלל.
התא קולי בעצם פותח שיחה ומקליט אותה כשאתה על השתק. -
@תודה-לבורא-עולם
אפשר להפעיל את התא קולי רק לסים אחד? -
לכל מי שמעניין אותו שמעתי שבימים הקרובים יהיה גירסה חדשה (לא יודע אם כבר יש אותה לאנשים כי בחנות שאני קניתי הגירסה אמורה להגיע אולי בשאר חנויות היא הגיעה כבר) ל4X4 שיטופל שם הבאגים של הבולטוס בקטיעות וכו' !! סוף סוף !!!(אני מקווה שיתוקן שם גם הווליום של הבולטוס...)
-
@שמואל-ששון איך זה עובד, מי שקנה את המכשיר יכול לעדכן אותו בכל חנות, או רק איפה שהוא קנה אותו?
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
נדמה לי שמשך זמן הצלול בפלאפון זה קטן יותר מאחרים, כלומר הצלול נפסק מהר מידי, האם יש איזה אפשרות להגדיל את משך הזמן?
זה לא קשור לפלאפון (אלא אם הפעלת את המזכירה האלקטרונית - משיבון) זה לפי הרשת תשנה בהפניית שיחות ללא הפניית שיחה או תבדוק מתי עובר לתא קוליאם המשיבון הקולי עובד אז ב4*4 זה נותן להגדיר עד 20 שניות ולא כמו בשער הפלאפונים שנותן 30 שניות ואני לא מבין למה לא נותנים דקה וחצי בזמן שאין תא קולי מופעל מהחברה אז זמן הצלצול שנותן לצלצל בכל החברות זה חצי דקה חוץ מהוט מובייל ששם תמיד מצלצל כחצי דקה ובהוט מובייל ניסיתי לדבר איתם שיאריכו את הצלצול מעבר ל 30 שניות גם כשאין תא קולי והם לא רצו להבין מה אני אומר להם סליחה שסטיתי קצת מהנושא אבל בפלאפון אפשר לעשות שיצלצל יותר מחצי דקה ואני כבר שלחתי להם על זה כבר במייל והם אמרו לי שהם שלחו את זה לטכנאי אז מי שמקבל עדכון תוכנה שיגיד לי אם שינו את זה שם