שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
כבר נכתב כאן בעבר.
שיפור עוצמת הווליום של הבלוטוס בהאזנה לקבצים דרך הנגן.
הווליום המקסימלי כעת הוא נמוך מאוד, וממש נורא קשה להאזין למוזיקה או הקלטות מהמכשיר וכדומה.
וכן שיפור הבלוטוס שלא יתנתק אחרי זמן מסוים בשיחות.יישר כח !!
מישהו יודע האם הנושא הזה כבר טופל באחת מהגירסאות, או האם ניתן לסדר את זה דרך הקודים שהובאו פה לעיל, ראיתי שיש שם הרבה הגדרות ווליום אך אני לא יודע איך מתעסקים עם זה.
-
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אליהו-ה אני חושב שזה כן טופל
אני עדכנתי גירסה ועדין הפאלפון משדר לבלוטוס עוצמה נמוכה משמעותית מזו שהמחשב משדר לבלוטות, התמיכה של אסקולס טוענים שזה בבדיקה.
ויותר מזה איך שידוע לי מהמשווק בעצמו (מעודכן לסוף שבוע שעבר)
שאי אפשר לעדכן גירסא בנתיים רק בפלאפונים חדשיםמה הכוונה פאלפונים חדשים?
יש את הגירסא החדשה תבדוק טוב אם יש לך את הגירסה החדשה
ממש ואם כן מעניין איפא עדכנת אותהאיך אני בודק אם יש לי את הגירסה האחרונה, (נכון לעכשיו נוסף לי אחוזי סוללה בהגדרות ונוסף נעילת מקשים עם סיסמה, המהירות של הנגן השתפרה, ועוד כמה דברים)
-
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
עדכון: החלפתי היום את הגרסה ולצערי הרב הנושא של הווליום לא טופל.
עדכנתי היום גרסה, לגרסה האחרונה שקיימת.
סימון ברור על הגרסה האחרונה אם תרצו לבדוק.
שניתן להגדיר את רקע התפריט של המכשיר לשחור / לבן.ואכן הווליום של הבלוטוס השתפר פלאים!!
ממש ווליום טוב! -
עדכונים ששמתי לב לעת עתה בגרסה החדשה. תאריך 10-09-2023 למניינם.
-
כל צבעי הממשק קיבל פנים חדשות, לרוב צבעים יותר יפים.
-
אפשרות להגדיר את רקע התפריט הראשי, שחור / לבן.
-
שיפור עוצמת הווליום בהאזנה למוזיקה / הקלטות דרך אוזניית בלוטוס.
-
סינכרון אנשי קשר מטלפון אחר, ניתן לייבא אנשי קשר ממכשיר אחר למכשיר שלכם.
הסנכרון עובד ע"י בלוטוס.. ניתן לייבא אנשי קשר גם ממכשירי אנדרואיד, ללא צורך לגבות וכו' -
נוספו אופציות נוספות בשמירת אנשי קשר, (יתכן שחלקם כבר היו מקודם) מספר סלולרי / בית / משרד /פקס / דואר אלקטרוני.
-
גיבוי אוטומטי לאנשי קשר. - הגיבוי מתבצע מדי יום ראשון בשעה 2 לפנות בוקר.
-
ניתן להגדיר בפרופילים הפעלת צליל מקשים. (צליל שקט במיוחד, כמעט לא שומעים).
-
באבטחה / פרטיות נוסף: נעילת הפעלה ראשונית / רשימת קבצים.
-
עריכה: וכן נוסף אפשרות להוסיף מקש השהייה P (ע"י לחיצה ארוכה על הספרה 0) בתוך האנשי קשר, ולא רק בחייגן.
מתנצל מראש אם הזכרתי דברים שכבר הוזכרו לעיל. או אם כתבתי דברים שכבר היו בגרסאות קודמות.
ניסיתי כמה שאפשר לעבור על המכשיר ולבדוק מה השתנה ממה שזכור לפני שדרוג הגרסה.תודה ובהצלחה לכולם !!
עריכה: אולי צריך לבקש מהיבואן שיוסיף בהגדרות לשונית עם מידע על דגם וגרסת המכשיר.
עוד מעט ולא יבינו אחד את השני על איזה גרסה אני / אתה מדברים.. כל פעם מחפשים איזה סימן כזה או אחר.
במקום לדעת משהו ברור.. -
-
@תודה-לבורא-עולם איפה מעדכנים?
-
@Ykingsmart אני עדכנתי דרך החנות בו קניתי.
עריכה: החנות שולח למעבדה והם מחזירים אח"כ.. -
@תודה-לבורא-עולם בחינם?
-
@תודה-לבורא-עולם כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
שניתן להגדיר את רקע התפריט של המכשיר לשחור / לבן.
איך עושים את זה?
-
@תודה-לבורא-עולם מה החנות
-
@Ykingsmart אני עדכנתי חינם, היות וזה השירות של החנות בו קניתי את המכשיר.
@אליהו-ה אם יש לך את הגרסה עם האופציה הזאת, זה נמצא בתוך הגדרות תצוגה.
@מנדל-0 לא מפרסם את החנות כעת, היות ואני צריך את האישור שלו לפרסם שאכן מוכן לעדכן חינם לכל מי שקנה / יקנה אצלו.עריכה: מתנצל, כעת דפדפתי אחורה.. (יש כאן מבול של הודעות )
וראיתי ש: @אדיר-כהן כבר עדכן בגדול כל מה שכתבתי אתמול על החידושים בגרסה האחרונה...
אולי אם היה אפשר לעדכן הכל מסודר בפוסט הראשי מדי פעם..
וכך נוכל לראות כל מה שמתחדש בלי צורך לדפדף בין כל ההודעות כאן מכל הסוגים.. -
כעת דפדפתי אחורה.. (יש כאן מבול של הודעות )
וראיתי ש: אדיר-כהן כבר עדכן בגדול כל מה שכתבתי אתמול על החידושים בגרסה האחרונה...
אולי אם היה אפשר לעדכן הכל מסודר בפוסט הראשי מדי פעם..
וכך נוכל לראות כל מה שמתחדש בלי צורך לדפדף בין כל ההודעות כאן מכל הסוגים..בגלל זה בדיוק תייגתי את יעקב ישראל בשביל שיערוך את הפוסט הראשי (כנראה שבינתיים הוא לא ראה את זה)
ואגב התלבטתי האם לפתוח שרשור חדש על הגרסה השלישית ולבסוף החלטתי שעדיף לעדכן כאן אולי קצת פחות נוח אבל היה נראה לי שככה יותר יראו את זה -
שמתי לב עכשיו שזה בכתיבה בעברית. באנגלית הוא כן נותן 44 תוים.
אבל אכן "באג"..זכור לי שקרה בעוד פלאפונים סיניים, כנראה בגלל שכל תו בעברית שווה לשניים באנגלית
-
@תודה-לבורא-עולם כנראה שבאמת אין לי את הגירסה המעודכנת, כי האופצייה הזו לא קיימת אצלי.
-
@יעקב-ישראל כתב
אדיר-כהן אני יעדכן בעז"ה מייד כשאעדכן את הגרסא שלי
הפוסט שלי מבוסס על נסיון בפועל ועדיין לא הגעתי לזהאלוף אתה אין כמוך
אגב לידיעתכם יצא עכשיו 4X4 בדגמים של כחול וסגול והם עם הגרסה המעודכנת (3) שמדוברת כאן
שימו לב שגם הQ7 שיצא עכשיו הוא לא בגרסאות קודמות של הQ 3 ו4 אלא בגרסה המעודכנת של ה4X4