שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@אדיר-כהן
חלק מהבעיות שלדעתי דחוף לתקן:- אני משתמש הרבה בתזכורות בלוח שנה. כשאני משהה תזכורת ל10 דק' ומחליט לדחות אותה לערב,אם אני עורך אותה לצלצול בערב [וכמובן מגדיר שיצלצל], עדיין אחרי 10 דק' הוא מצלצל, והכי גרוע, שהוא מבטל את הצלצול שכבר הגדרתי לערב [אם אני פותח את התזכורת עכשיו, הוא מסמן שהיא מוגדרת ללא צלצול, כי הוא כבר צלצל לשיטתו], מקווה שהובנתי. מדובר בבעיה קריטית.
- שניתן יהיה להגדיר צלצול ברירת מחדל אחר, [הצלצול ברירת מחדל כרגע מפחיד אנשים כאילו יש אזעקה]. {אולי זה מה שהתכוונת בשיפור 5].
- יש לי הרבה זכרונות מוכנים לדוגמא של קלקו, שכתוב מספר עם P ואחר כך מספר תחנה וקו ואחריו #, כשאני מנסה לטלפן לזה, הוא כותב 'הבקשה הוגשה' ואח"כ נכשלה [בפלאפונים אחרים הוא מטלפן לזה ושולח את הנתונים כראוי].
- כשמטלפנים למספר כנ"ל מהזכרונות [שלא מסתיים ב#, כך שזה כן עובד], כשמתקשרים שוב מהיומן שיחות, הוא שוכח את המשך המספר ומחייג רק עד הP [לדוגמא: התקשרתי מהזכרונות לקלקו לזכרון מספר 2 {כך זה באנשי קשר: 1700707050P32}, בחיוג חוזר הוא יתקשר רק עד הP {1700707050} במקום להקיש גם את ה32.
- שניתן יהיה בעריכת מספר שחויג להוסיף P [אולי ניתן, לא מצאתי, תועלתי לדוגמא כשמישהו מטלפן אלי ואני רוצה לבדוק במי זה פון מי זה. במקום לזכור בע"פ את המספר, אני עורך את המספר, מוסיף לפניו 0799300400P1 ואחריו סולמית].
- שניתן יהיה להעתיק הקלטות מהפלאפון לכרטיס.
- להוסיף באנשי קשר אפשרות לפרטים והערות [שעות פתיחה, פרטים על האדם ועוד].
- אפשרות לתזכורת יותר ארוכה בלוח שנה.
- בתזכורות בלוח שנה, שיהיה מסומן ליד התזכורת אם יש בה צלצול או לא.
מקוה שהובנתי, אשמח לפרט אם צריך.
-
שלחתי את הפניות שלכם למעבדה וכרגע אני מצפה למשוב
-
@אדיר-כהן אשמח אם תשלח להם גם
- שיהיה אפשרות חיפוש בלוח שנה, זה דבר מאוד חשוב למי שכל היומן שלו נמצא בטלפון
- שיהיה אפשרות לרטט גם בסוף השיחה ולא רק בהתחלה
- שיהיה אפשרות להשתיק את השיחה עוד לפני שהצד השני ענה (לפעמים אתה מחייג תו"כ עיסוקים אחרים)
- כשעוברים משיחה לשיחה ולא משאירים את הראשונה על ממתינה הטלפון עושה רעשים נוראים ולא שייך לשמוע כלום
- חיוג מהיר גם על ידי הקשה על הירוק כמו בנוקיה, בהרבה מהמקרים קשה ללחוץ על המקש ואז זה לוחץ פעמיים במקום לחייג
- כאשר הבלוטות מחובר לרמקול ללא מיקרופון שהשיחות יחזרו אוטומטי למכשיר ולא יתקעו באיזה מקום עלום באמצע
- שהלחצנים של הסמן בעת הקלדה לא ילכו הפוך
- אפשרות לנעול מקשים באמצע שיחה
- אפשרות להעתקה והדבקה בטקסטים
- מחיקת מסומנים בלוח שנה
- כשמעבירים תאריך של תזכורת שלא יתבטל ההתראה
תודה רבה
-
@יעקב-ישראל אני בדקתי שמוציאים את הכרטיס זיכרון ומכניסים במחשב ומוסיפים צלצול הוא מוחקים צלצול אז אחר כך זה מתאפס בפלאפון וכל הצלצולים שהגדרת צריך להגדיר עוד פעם
-
@אבי-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יש לך בהפניית שיחות מה קורה ב"אין מענה"
שמה יש שניותתודה!
זה עובר לתא קולי, ולא ראיתי ב"אין מענה" שום שניות.בהוט מובייל גם שאין תא קולי זה מצלצל רק 30 שניות ואין אפשרות להעריך את זה
-
-
כבר נכתב כאן בעבר.
שיפור עוצמת הווליום של הבלוטוס בהאזנה לקבצים דרך הנגן.
הווליום המקסימלי כעת הוא נמוך מאוד, וממש נורא קשה להאזין למוזיקה או הקלטות מהמכשיר וכדומה.
וכן שיפור הבלוטוס שלא יתנתק אחרי זמן מסוים בשיחות.יישר כח !!
מישהו יודע האם הנושא הזה כבר טופל באחת מהגירסאות, או האם ניתן לסדר את זה דרך הקודים שהובאו פה לעיל, ראיתי שיש שם הרבה הגדרות ווליום אך אני לא יודע איך מתעסקים עם זה.
-
@מנדל-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אליהו-ה אני חושב שזה כן טופל
אני עדכנתי גירסה ועדין הפאלפון משדר לבלוטוס עוצמה נמוכה משמעותית מזו שהמחשב משדר לבלוטות, התמיכה של אסקולס טוענים שזה בבדיקה.
ויותר מזה איך שידוע לי מהמשווק בעצמו (מעודכן לסוף שבוע שעבר)
שאי אפשר לעדכן גירסא בנתיים רק בפלאפונים חדשיםמה הכוונה פאלפונים חדשים?
יש את הגירסא החדשה תבדוק טוב אם יש לך את הגירסה החדשה
ממש ואם כן מעניין איפא עדכנת אותהאיך אני בודק אם יש לי את הגירסה האחרונה, (נכון לעכשיו נוסף לי אחוזי סוללה בהגדרות ונוסף נעילת מקשים עם סיסמה, המהירות של הנגן השתפרה, ועוד כמה דברים)
-
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
עדכון: החלפתי היום את הגרסה ולצערי הרב הנושא של הווליום לא טופל.
עדכנתי היום גרסה, לגרסה האחרונה שקיימת.
סימון ברור על הגרסה האחרונה אם תרצו לבדוק.
שניתן להגדיר את רקע התפריט של המכשיר לשחור / לבן.ואכן הווליום של הבלוטוס השתפר פלאים!!
ממש ווליום טוב! -
עדכונים ששמתי לב לעת עתה בגרסה החדשה. תאריך 10-09-2023 למניינם.
-
כל צבעי הממשק קיבל פנים חדשות, לרוב צבעים יותר יפים.
-
אפשרות להגדיר את רקע התפריט הראשי, שחור / לבן.
-
שיפור עוצמת הווליום בהאזנה למוזיקה / הקלטות דרך אוזניית בלוטוס.
-
סינכרון אנשי קשר מטלפון אחר, ניתן לייבא אנשי קשר ממכשיר אחר למכשיר שלכם.
הסנכרון עובד ע"י בלוטוס.. ניתן לייבא אנשי קשר גם ממכשירי אנדרואיד, ללא צורך לגבות וכו' -
נוספו אופציות נוספות בשמירת אנשי קשר, (יתכן שחלקם כבר היו מקודם) מספר סלולרי / בית / משרד /פקס / דואר אלקטרוני.
-
גיבוי אוטומטי לאנשי קשר. - הגיבוי מתבצע מדי יום ראשון בשעה 2 לפנות בוקר.
-
ניתן להגדיר בפרופילים הפעלת צליל מקשים. (צליל שקט במיוחד, כמעט לא שומעים).
-
באבטחה / פרטיות נוסף: נעילת הפעלה ראשונית / רשימת קבצים.
-
עריכה: וכן נוסף אפשרות להוסיף מקש השהייה P (ע"י לחיצה ארוכה על הספרה 0) בתוך האנשי קשר, ולא רק בחייגן.
מתנצל מראש אם הזכרתי דברים שכבר הוזכרו לעיל. או אם כתבתי דברים שכבר היו בגרסאות קודמות.
ניסיתי כמה שאפשר לעבור על המכשיר ולבדוק מה השתנה ממה שזכור לפני שדרוג הגרסה.תודה ובהצלחה לכולם !!
עריכה: אולי צריך לבקש מהיבואן שיוסיף בהגדרות לשונית עם מידע על דגם וגרסת המכשיר.
עוד מעט ולא יבינו אחד את השני על איזה גרסה אני / אתה מדברים.. כל פעם מחפשים איזה סימן כזה או אחר.
במקום לדעת משהו ברור.. -
-
@תודה-לבורא-עולם איפה מעדכנים?