שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
מישהו כאן אמר שצריך לצאת גרסה חדשה, יש פרטים למישהו? היא כבר יצאה?
אם כן, אצל מי אפשר לצרוב אותה, ובכמה?
אשמח לדעת. -
@Ykingsmart כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מישהו כאן אמר שצריך לצאת גרסה חדשה
מה הגירסה האחרונה שאתה מכיר?
מתי היא יצאה? -
@Ykingsmart למה מיועדים הגירסאות?
-
@oren על פי מה שאמרו פה האחרונה היא עם האחוזי סוללה בהגדרות, לא יודע מה החדש
@יום_שמח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@Ykingsmart למה מיועדים הגירסאות?
כמובן שיפורים והוספות
-
-
דרך אגב, יש לי בלוטוס של שיאומי והרבה פעמים הוא לא מתחבר רק אחרי שאני עושה מחיקת התקן ואז חיפוש מחדש הוא מתחבר
-
@Ykingsmart עד כמה שידוע לי יש כבר שלוש גרסאות
1 היא הישנה בלי אחוזי סוללה באופן רשמי בהגדרות ובלי אפשרות לתצוגת מספרים באנשי קשר (בראשי)וכן בעיה ברשימה לבנה
2 סדרו את הדברים האלו והוסיפו עוד רקעים וצלצולים
3 חדשה ולא הספקתי לראותמלבד זאת הבנתי שיש עוד שני גרסאות ביניים שהם למעשה תוספות שהוסיפו לגרסאות הקודמות כך שהבלוטות יהיה יותר טוב ועוד משו שאני לא יודע
אני מעוניין לקנות עוד מכשירים כך שאשמח שמי שמכיר את הגרסאות החדשות טוב יותר יוכל לפרט לנו בהקדםתודה רבה
-
שלום
יש ברשותי 4*4 של אסקולס
קיבלתי הבוקר הודעה מחברת פרטנר שהמכשיר אינו תומך טכנולגיית וולטה וייחסם בשעות הקרובות, מישהו יודע במה מדובר?
שוחחתי עם חברת פרטנר וטענו משהו שהדור 4 של אסקולס עדיין אינו נתמך ע"י חברת פרטנר ולכן בנתיים ייחסם, בהמשך [לאחר שככה"נ שוחח עם אלה שמעליו] טען שזה לא קשור דווקא לפרטנר וזה הודעה ממשרד התקשורת וגם ועדת הרבנים, ואוסף טענות בלתי ברור, היות וראיתי שלא ייצא לי ממנו כלום סיימתי את השיחה [בכך שהודעתי לו שיודיע לחברה שאנו ככח צרכני נפנה לעזרת הגורמים הרלוונטיים].
פניתי לפניות של חברת אסקולס ועדיין לא קיבלתי מענה, האם מישהו נוסף נתקל בבעייה זו? -
@mkmk נראה לי שצריך להפריד בין VOLTE לחסימת המכשירים, כי הם חוסמים ע"פ ה-IMEI, ואם הם החליטו לחסום (פרטנר, שלא תומכים עדיין בVOLTE) אז הם חוסמים את המכשיר, וכל עוד זה עובד זה יעבוד כמו לפני, לא נראה לי שבאמת יש להם בעיה ספציפית עם ה-VOLTE של המכשיר הזה, כשהם לא תמכו באף מכשיר אחר, סך הכל כמעט שום חברה כשרה עוד לא מפעילה את השירות הזה אבל לחסום מכשירים שמזוהים כישנים הם דווקא כן התחילו, מעניין למה מחכים...
ובהוט, אין בעיות, הוועדה כנראה החליטה רק לפרטנר... נראה לי תקלה אצלם ותו לא -
@דוד-טרייטל
לא מדויק. חסימת מכשירים זה כאלו שהם לא דור 4
המכשיר 4X4 הוא דור 4 , כשרות ועדה עם פלומבה. אין שום סיבה שהוא ייחסם!
כנראה שתקלה כמו שאתה אומר. -
@mkmk כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
לא מדויק. חסימת מכשירים זה כאלו שהם לא דור 4
אמרתי את זה רק על סמך הקומבינות שגילו איך לגרום למכשירי דור 3 להיחשב דור 4 ע"י שינוי IMEI, כך שמסתבר שיש גם להיפך, מכשיר דור 4 (שאגב כרגע פועל בדור 3 ממגבלת המפעיל הספציפי) שנחסם עקב שגיאה בזיהוי
-
@mkmk כפי שאמר @דוד-טרייטל זה שוולטה עובד בחברה אחת אין מכך ראי' לחברה אחרת.
למעשה בנידון דידן [שענינו תקלות זיהוי מכשיר האם הוא תומך בוולטה או לא]
א. המכשיר לא נחסם.
ב. בשיחה עם נציג אקסולס טען [ולכאורה הוא צודק] שההודעה על החסימה היא עקב כך שיומיים קודם הכנסתי את הסים למכשיר סי 2 [שלא הופעל מתחילת השנה], ואי לכך טען שלכאורה הסים לא ייחסם בפועל. מה שמוזר מה הם נזכרו להודיע לאחר יומיים כשבפועל הסים כבר במכשיר תומך טכנולגיית וולטה.
עוד טען הנציג שכרגע יש בזה הרבה בלגן והחברות לא כ"כ יודעות בעצמם מה קורה בענין חסימות אלו
מסקנה: נציגי פרטנר [ואלי עוד חברות] כשאינם יודעים הם פשוט מקשקשים.
תודה רבה לכם. -
@9595 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מסקנה: נציגי פרטנר [ואלי עוד חברות] כשאינם יודעים הם פשוט מקשקשים.
באמת מסקנה משעשעת, שהם טוענים לך על מכשיר נתמך, שיש בעיה בכל הסוג הזה ובכל החברות...
סתם הטעו אותך ואותנו...
טוב שהנציג של אסקולס ידע להבין ממה נובעת הבעיה, בהחלט סביר שלוקח זמן לזיהוי וחסימה, וטוב שלא חסמו לך בטעות את ה-4*4, כבל חששתי שהמכשיר ייכנס לשטח האפור של נתמך/לא נתמך וכל הסיבוכים האלו. -
@Ykingsmart
@יעקב-ישראל
@yos
ראיתי אתמול את הגרסה הכי מעודכנת כרגע של 4*4 (אולי גם ל @יאיר-צ יש אותה אני לא יודע)
השיפורים שהוסיפו בה מה שאני ראיתי הם כדלהלן:- תיקנו את הפריצה אבטחה בהגדרות אבטחה הפרטיות שהיו נפתחות ללא קוד דרך קיצורי המקשים (האמת שלנגן שמע עדיין נשאר הבאג הזה ככה ראיתי עכשיו)
- הוסיפו בקוד אבטחה פרטיות נעילה לרשימת קבצים והפעלה ראשונית של הפלאפון
- אופציה לערכת נושא שחורה בתפריט
- אפשרות סינכרון אנשי קשר דרך בלוטוס מפלאפון אחר
- סגנון צלצול התראה מלוח שנה
- המסך הרבה יותר בהיר (יחסית לפאלפון אחר שראיתי של 4*4)
- הבלוטוס שופר (מתחבר לי למערכת ברכב מה שלא היה בגרסה השנייה)
- באופן כללי הממשק נראה יותר חדשני יותר צבעוני ויותר מתקדם בתפריט ובעוד מקומות במכשיר
- נוסף קיצורי דרך לכתיבה ב* (בתזכיר וכדו')
- נראה לי (אולי דמיון) שהקליטה קצת יותר טובה לפחות בחלק מהמקומות שלפני כן לא היה לי.
מה שנשאר אותו דבר לבנתיים זה הרקעים והצלצולים שלא השתנו מהגרסה השנייה
מה שלדעתי צריך להוסיף ולשפר זה הדברים כדלהלן:
- לגבי המערכת ברכב הפלאפון מתחבר אבל האנשי קשר לא מסונכרנים (הבנתי שזה בטיפול).
- לתת אופציה של הוספת שעונים מעוררים ולא להגביל ל10.
- בחירת ה"תצוגה במסך הבית" (כמו שיש בQ3) + הוצאת הסימון של הסים הלא פעיל מהשורה העליונה במסך הבית.
וכן כשמפעילים את המשיבון של הפלאפון שלא יופיע סימון של תא קולי אלא שיהיה אפשרות לבחור בסימון להצגה או לא (או שיעשו לפחות סימון אחר שיהיה ניכר) - לדעתי ממש יועיל להוסיף בקיצורי הקלדה במקש ה* את המילה GMAIL שהרבה מסתבכים איתה כשרושמים כתובת מייל.
כמו כן לטפל בהקלדה שהאחורה והקדימה יסודרו ולא שימין קדימה ושמאל אחורה. - אופציה לגישה לנגן דרך תפריט הקיצורים וכן גישה לקבצים הישר מהנגן שמע ולא רק דרך הרשמקול.
- אפשרות בחירת שיחות ומחיקה ביומן השיחות ולא רק שיחה אחת או כולם.
- בלוח השנה לדעתי צריך דחוף הוספה של הזמנים היהודיים (חגים וכו') וכן שיהיה אפשרות להשאיר משימה גם לתאריך שכבר עבר ולא רק מכאן ולהבא (לפעמים רוצים לציין יום מסוים באירוע שהיה בו וא"א).
8. אם יש לכם עוד רעיונות להוסיף ניתן להשאיר כאן ובעזרת ה' אנסה להעביר להנהלת אסקולוס
שימו לב: כלל הקודים שהועלו בפורום לא תומכים בגירסה החדשה (אולי בהמשך יהיה מי שימצא)
כמו כן לגבי הוספת רקעים מכרטיס זיכרון כרגע הדבר תלוי באישור הוועדה שלבנתיים אינה מאשרתאגב הגרסה עדיין לא יצאה לשוק כך שכרגע אין לי כ"כ איך לעזור באיפה אפשר להשיג אותה ובעזרת ה' כשאדע יותר פרטים אעדכן.
-
סליחה על השאלה!!!
יש לו גירסא עם הודעות??? -
@אדיר-כהן תודה רבה!
אבן יש לי אותו כבר (יש למשפחה שלי כבר את כל שלושת הדגמים), בעיני העיצוב החדש יותר צעצועי, אבל שטויות את מי זה מעניין
מה שכן לא שמתי לב שיש אפשרות לשיתוף אנשי קשר דרך הבלוטות, איך עושים את זה?
כמו כן אשמח אם יש לך את הקוד שלו -
- אם יש לכם עוד רעיונות להוסיף ניתן להשאיר כאן ובעזרת ה' אנסה להעביר להנהלת אסקולוס
כבר נכתב כאן בעבר.
שיפור עוצמת הווליום של הבלוטוס בהאזנה לקבצים דרך הנגן.
הווליום המקסימלי כעת הוא נמוך מאוד, וממש נורא קשה להאזין למוזיקה או הקלטות מהמכשיר וכדומה.
וכן שיפור הבלוטוס שלא יתנתק אחרי זמן מסוים בשיחות.יישר כח !!