שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
קיים אותו בגירסאות לא כשרות?
עם הודעות ונגן? -
שלום וברכה
הפלאפון שלי 4*4 נפל למים -כמובן ייבשתי אותו -פתחתי וייבשתי ממים
אבל מה שקרא שהמקשים השתבשו כלומר אני לוחץ על 1 ונלחץ 1,8 וכן להיפך כשאני לוחץ על 8 נלחץ 8,1
בקיצור יש כמה מקשים שהתחברו ביחד, השאלה היא אם צריבת גירסה יפתור את זה או הבעיה בחומרה ?
ועוד משהו בנסיון לפתור את הבעיה מחקתי את כל האנשי קשר, השאלה היא האם אני יכול לשחזר את זה אם תוכנת שיחזור רגילה? -
@יוסף-תקשורת אז מה אני כן אמור לעשות (עכשיו הכל עובד חוץ ממקש 7 וכוכבית)
ומה בקשר לשיחזור אנשי קשר האם אפשר ? -
@יוסף-תקשורת כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אחד-מאנש
זה בעיית קושחה
הרטיבות והקורוזיה אוכלים את המכשיר מבפנים...
וגם אם תסדר את זה עוד חודש יתחילו לך תופעות אחרותנדצ"ל "חומרה", לא?
-
@אחד-מאנש
לא הרבה- ללכת למעבדה לשלם על תיקון (שכנראה רק יחממו רכיבים בבלאוור כדי לחבר ניתוקים ולא יסירו אותם ויחזירו כמו שצריך לעשות) ולאחר זמן מסויים רוב הסיכויים שיהיו בעיות אחרות
- לקנות מכשיר חדש
לגבי האנשי קשר, תבדוק אם אתה מצליח לגבות לסים או לכרטיס זיכרון, או שתלך לתחנת שרות של קיוליקס\אקסולוס ותבקש מהם שיעשו לך את זה דרך המחשב
-
@dfhzrhree
צודק
הרכיבים הם "חומרה"
וזה מה שהייתי צריך לכתוב
אבל הבעיה בחומרה יוצרת בעיה בקושחה..... -
@יוסף-תקשורת כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
לגבי האנשי קשר, תבדוק אם אתה מצליח לגבות לסים או לכרטיס זיכרון, או שתלך לתחנת שרות של קיוליקס\אקסולוס ותבקש מהם שיעשו לך את זה דרך המחשב
לא ממש הבנתה אותי
אני בטעות מחקתי את כל האנשי קשר ושאלתי היא האם אני יכול לשחזר את זה באופן עצמאי (יש לי תוכנות שיחזור הבעיה היא שהמחשב בכלל לא מזהה את הפלאפון) -
כדי שהמחשב יזהה את המכשיר אתה צריך דרייברים של המכשיר
אשמח אם מישהו מהפורום יעלה לכאן או ישלח לי את הדרייברים (ליצור איתי קשר בצאט)-עם תוכנות שיחזור אני דיי הסתדרתי עד עכשיו, השאלה האם התוכנות הרגילות עובדות גם על הפלאפון?
אם מישהו יוכל לעשות את זה, זה המעבדה של היבואן "עולם של טכנולוגיה"
דבר איתםאיפה המעבדה ומה המספר שלהם
ועוד שאלה האם בינתיים לא לשמור אנשי קשר חדשים? (ככה זכור לי מכל שיחזור שצריך לא לשמור דברים חדשים עד השיחזור) -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בלוטוס 5.1 התחבר לי בקלות לכמה סוגי אוזניות (וכל זמן שאני לא רואה אוזניות שלא מתחברות מבחינתי זה 10 מתוך 10)
כל מי שיש לו 4X4 עם בלוטוס בשני האוזניים ללא חוט, והאוזניות עובדות יחד, והוא גם שומע ומשמיע מצויין,
אשמח שיעלה לפה את הדגם, (ואם אפשר קישור למקום שקנה את האוזניות - לא קריטי, אלא א"כ צבדגם לא מוכר)תודה רבה
-
@זנב-לאריות לי יש 4X4 ואוזניות בלוטוס אלחוטיות לנובו XT90 ובשטח סגור עובד מעולה, אבל ברחוב מידי פעם יש גמגומים, (ונדמה לי שזה בעייה באוזניות שלי כי זה קרה בעוד מכשירים.)
-
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אבל ברחוב מידי פעם יש גמגומים,
זה קורה תוך כדי הליכה, או גם כשאתה עומד ברחוב?
-
@זנב-לאריות כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אבל ברחוב מידי פעם יש גמגומים,
זה קורה תוך כדי הליכה, או גם כשאתה עומד ברחוב?
בעיקר תוך כדי הליכה.