שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@אפי-זינגר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אריסטוקרט אשמח לדוגמא
דוגמא לראשי תיבות?! פשוט!
אם רשום לי באנשי קשר אפי זינגר אז אני יכתוב בשורת החיפוש אפ,
או מי זה פון אני יכתוב מזפ. -
@יעקב-ישראל
א. לא יודע למה לא כתבת אבל יש לו גם אופציה של רטט בחיבור שיחה דבר שמאוד מועיל והרבה מחפשים
ב. אני ממש אשמח לקבל מידע איפה מעדכנים גירסה באזור ירושלים -
מישהו יודע האם ניתן להתקין גירסה מרחוק?
-
@מים-אחרונים
אפשר פשוט דרך השליטה מרחוק להתקין את התוכנה מרחוק ואז דרך שם להתקין! -
א. לגבי העדכון גרסה בירושלים אפשר במעבדה של החברה זה ברחוב צפניה 58 המספר שלהם: 02-5001875
אבל לוקחים על זה 70 ש"ח וע"כ אם יש מי שמכיר החלפת גירסה בירושלים ביותר זול אשמח שיעדכן אותי (מה שכתוב אבינדב 3 זה היבואן ולא המעבדה)@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
3 למה אין איך לגבות תזכיר ולא לייבא קבצי טקסט ולמה זה מוגבל ל1000 אותיות ??? (כאחד שהשתמש ב208 ממש התרגלתי לתפילון וזה ממש מבאס שאין בזה אבל אני מבין שזה כשר ולא יהיה אבל שלפחות יהיה דרך לייבא קבצי טקסט (אחותי כתבה לי את כל ברכת המזון - זה מונע ממני כרגע לעדכן גרסה))
ב. שימו לב שכן ניתן להוסיף פתקים או קבצי txt מהמחשב או משיומי צריך פשוט להעתיק את הקבצים לתיקייה בכרטיס (כמדומה לי : PhoneBook) וזה יופיע בפתקים בפלאפון בהצלחה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
8 הגדרות הפרטיות (סיסמה ליישומים מסויימים) לא תמיד עובדות (תזכיר דרך קיצורים לא מבקש סיסמה והאנשי קשר פעם ביקש סיסמה ופעם לא - לא היה לי זמן לבדוק בדיוק מה קורה שם)
הפלאפון דורש סיסמה לתוכנות הפרטיות רק פעם אחת בכל פעם לאחר שהוא ננעל ברגע שפותחים תכונה אחת שהייתה חסומה עם קוד בפרטיות ולא נועלים בחזרה הוא כבר לא מבקש קוד אבל לגבי התזכיר בקיצורים אתה צודק באמת הוא לא מבקש קוד כנראה תקלה בגירסה
אגב בגירסה החדשה גם נוספו עוד אופציות לנעילה ב"פרטיות"
וכמו כן דיברתי עם הטכנאי באבינדב והוא טוען שהוסיפו לגרסה החדשה גם חיסכון בסוללה מה שאומר שהמכשיר צורך פחות בטריה
וכן הוסיפו בגרסה החדשה 10 רקעים חדשים שלדעתי יפים קצת יותר משאר הרקעים הישנים -
@אדיר-כהן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
כמדומה לי : PhoneBook) וזה יופיע בפתקים בפלאפון בהצלחה.
לא.
צריך להעתיק לתיקית "ממו" באנגלית. -
לגבי כתיבת יותר מאלף מילים.
המתכנת הראשי טוען שיותר מאלף הפלאפון קורס. -
-
@מים-אחרונים בגירסה הקודמת היתה בעיה שמתחברים לבלוטת' השמע הכללי יורד
האם בגירסה החדשה תוקן -
שלום וברכה אני קניתי את הפלאפון באיזה חנות ועכשיו אני רוצה לעדכן את הגירסה
והמוכר אומר לי שהוא לא מסתדר עם התוכנה והקובץ של הגירסה שהחברה שלחה לו (וכמובן שהוא גם לא רוצה לתת לי את זה כדי שאני אתקין לבד)
האם יש באיזה שהוא מקום לעדכן גירסה בחינם?
ומה אכפת להם להפיץ כל פעם את הגירסה החדשה לכולם (האם אפשר להזמין את זה בחו"ל)