שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@יעקב-ישראל
בנגן ספציפית יש קריסה אחרי 20 דקות (סדר גודל, לא סגור על הדקות...).
בשיחה - (לכאורה) כשהבהירות ממש גבוהה הבלוטוס נאלם, אצלי זה על האמצע של הבהירות וכמעט לא קורה לי... -
@dfhzrhree @אבי-0 דיבר על שיחה ו5/7 נחשב גבוה ולא קרה אצלי כלום
בנגן לא בדקתי אבדוק בל"נ בהמשךצריך לזכור שכמו כל מכשיר אלקטרוני יש מכשירים שמגיעים תקולים בשביל זה יש אחריות
-
@dfhzrhree כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בשיחה - (לכאורה) כשהבהירות ממש גבוהה הבלוטוס נאלם, אצלי זה על האמצע של הבהירות וכמעט לא קורה לי...
זה אומר שהטלפון טוב?
-
@יעקב-ישראל האם זה אוזניות של שני האזניים?, אם כן הייתי מעוניין לקנות אותן כדי שסוף סוף אני יוכל לשמוע שיעורים באופן נורמלי, ולכן אני שואל האם השמיעה טובה, האם זה בלוטוס 5, מה מחירם ומה השם שלהם בדיוק באנגלית.
תודה! -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@dfhzrhree @אבי-0 דיבר על שיחה ו5/7 נחשב גבוה ולא קרה אצלי כלום
בנגן לא בדקתי אבדוק בל"נ בהמשךצריך לזכור שכמו כל מכשיר אלקטרוני יש מכשירים שמגיעים תקולים בשביל זה יש אחריות
מה שאני דיברתי עליו (במהלך השרשור) יוצא מכלל תקלה נקודתית, כמובן שלא בדקתי הרבה מכשירים, אך בהחלט לא מדובר על חריג...
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
תוכל לפנות בפרטי
אני חושב שהמידע הזה יש לו תועלת להרבה ולא רק לי, אבל אם אתה חושב שראוי בפרטי אני אשמח לדעת איך, כלומר לאן.
הבהרה: אני לאורך כל השירשור לא מדבר על נגן אלא על שיחה לקול הלשון.
תודה! -
@dfhzrhree כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
אצלי זה על האמצע של הבהירות וכמעט לא קורה לי...
יצאתי מבולבל, וכיון שחשובה לי דעתך אני מבקש להטריחך ולהבהיר את כוונתך.
- לגבי איזה אוזניות כתבת שכמעט לא קורת הקריסה? ואיך הבהירות משפיע על זה הרי ממילא המסך נכבה אחרי פחות מדקה?
- האם לדעתך [ע"פ הבדיקה שעשית] הבעיה רק בנגן, אבל בשיחה למשל לקול הלשון אתה מסכים עם מה שכתב לי כאן @יעקב-ישראל שהבעיה היא רק במכשיר שלי? כי אני לאורך כל השרשור לא דברתי על נגן אלא על שיחה לקול הלשון.
תודה!
-
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
כשהבהירות ממש גבוהה הבלוטוס נאלם
סתם מעניין זה תלוי בכח של הבטריה?
ולא שמעתי על כזה דבר!
הזמנתי לישיבה שלי 100+ פלפאונים אף אחד לא אמר לי משו כזה או אמר לי משו בנוגע לנגן שקורס אחרי 20 דקות... -
@אבי-0 דיברתי על האוזניות האלו ואבקש שוב לא להתעסק בנושא הזה כאן
הנושא הוא סקירת טלפון 4X4 אמרתי שעבד לי מעולה שיחה עם האוזניות האלו במשך יותר משעה
לדעתי יש לך בעיה ספציפית בטלפון ובשביל זה יש אחריות
אם יש לך שאלות לגבי האוזניות תוכל לפתוח נושא חדש -
אני לא יודע אם כבר דיברו על זה אם כן תסלחו לי !
אני מקדים ומציין שיכול להיות והבאג שאני הולך לציין הוא רק ב הוט מובייל שיש להם שיחות על דור 4
ברוב הפעמים שמתבצעת שיחה מופיע HD בלבן {כשהשיחה על דור 4} וכשהשיחה יורד ל דור 3 מופיע הכיתוב HD באדום
וכל זמן שהכיתוב מופיע השיחה נשמע מוזר
יש פעמים על פי רוב בקווים שלא מופיע בכלל הכיתוב HD
שאז השיחה נשמע כמו בכל טלפון
{יש גם אותו דבר בערך ה215 כשהשיחה על דור 4}
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך אפשר לבטל את הHD אם יואל להסביר ולפרט -
@simcha33345 ב4*4 אי אפשר להוריד את הוואלטי
וכן מה שמוזר זה שיש פעמים שבדור 3 כתוב HD באדום והקול גם כן נשמע כך -
@ה-תם אם השיחה התחילה על דור 4 ואח"כ זה עבר לדור 3 תמשיך לשמוע את הקול המתכתי,
עד לשיחה חדשה.. או עד שפשוט תשנה לדור 3.עריכה:
כדי לבטל את ה-volte פשוט תעבור לדור 3.
בעצם דור 4 בלי volte לא מוסיף לך כלום!
גם אם יהיה לך קליטה בדור 4 ברגע שתקבל שיחה זה יקפוץ מיד לדור 3.לסיכום: זה לא באג במכשיר אלא כך בעצם זה אמור לעבוד.
או volte או דור 3. -
@simcha33345 אני מבצע שיחה בדור 3 ומופיע HD באדום
זה נראה איזה שהוא באג?! -
פוסט זה נמחק!
-
@ה-תם @simcha33345 אצלי המכשיר נמצא במצב דור 4 הוטמובייל ויש קליטה טובה ושמיעה מצויינת.
רק יש דבר ששמתי לב אליו [וכן שמעתי גם מידיד], שכשהצד השני הוא גם בהוטמבייל, אז הרבה פעמים הקול נשמע מתכתי ולפעמים עם הד, אבל זה לא בעיה מכשיר זה כי זה קורה גם במכשירים אחרים ודור 3 ובלבד ששני הצדדים הם בהוטמבוייל.
לא עשיתי בזה סקר נרחב ויתכן שאני טועה בהבחנה, ורק באתי להעיר, שאם אתם נמצאים בהוטמובייל אז לפני שאתם מאשימים את המכשיר הזה בקול מתכתי או הד, אנא שימו לב אם גם הצד השני שאיתו אתם מדברים הוא גם בהוטמבייל. -
@אבי-0 אף אחד לא מאשים אבל כששתי הצדדים בהוט מובייל במכשירים שאינן תומכים דור 4 {תומכים דור 4 כונתי ל4*4 ו215 שבזה היה לי נסיון} כגון C2/ G10 לא קיים הבעיה הנ"ל !!
השאלה ממה נובע הבעיה {יכול להיות שזה שתיהם ביחד הוט מוביל והמכשיר} ומה המשמעות של הHD {זה לא בדיוק וואלטי כי} בדור 3 החיווי HD באדום ובדור 2 אין בכלל את החיווי ואז הקול נשמע מצויין -
@simcha33345 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בעצם דור 4 בלי volte לא מוסיף לך כלום!
כמה אנשים דיברו פה על דור 4 והזכירו את המילה volte
אשמח לדעת מה הכוונה?