שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@dfhzrhree כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
תודה על הבירור היסודי
אני כל פעם מתפעל מחדש מהמענה המקצועי שלך!- וסליחה על הבורות, אבל מה זה "אוזניות TWS", האם הכוונה לאזניות צוואר?
- ראיתי לאחרונה פרסומים שיצא פלאפון חדש ועד הרבנים של פירסט פון דור 4, נקרא "פור 4", האם יש לך מושג האם גם שם קיימת הבעיה?
-
@אבי-0
תודה על הפירגון!
TWS - הכונה לשני אוזניות שמחוברות ביניהם (אלחוטית) כמו האיירפודס של אפל...בתחילה הבנתי משום מה שזה סוג האוזניות שאליו התכוונת, ולמרות שבהמשך הבנתי שלא, הרגשתי צורך להבהיר שהבעיה היא בטלפון עצמו...
לגבי פור 4, אם כונתך למכשיר שבספוילר למטה, זה כנראה מכשיר שונה לחלוטין, מיצרן אחר, וכנראה עם מעלות וחסרונות אחרים, לא יודע יותר עליו...
-
@אבי-0 @שליו @dfhzrhree הוספתי בהודעה הראשונה אני יבדוק ויעדכן בל"נ
@dfhzrhree נשמע לי ממש מוזר שיהיה קשור לסוללה זה לא לוקח יותר סוללה מצילצול ורטט ביחד -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אבי-0 @שליו @dfhzrhree הוספתי בהודעה הראשונה אני יבדוק ויעדכן בל"נ
@dfhzrhree נשמע לי ממש מוזר שיהיה קשור לסוללה זה לא לוקח יותר סוללה מצילצול ורטט ביחדיש משמעות גם למימד הזמן (לא דומה צריכה רגעית גבוהה - לצריכה בינונית אך מתמשכת)...
בכ"א שימוש בבלוטוס לאודיו (לא שיחת טלפון, הדחיסה של טלפון בד"כ גבוהה פי כמה) - מייצר הרבה יותר תקלות שקשורות לפי הנראה לצריכת חשמל...אשוב ואדגיש, הנ"ל מנסיוני הפשוט והשערותי בלבד, לא מידע תיאורתי, לטוב ולמוטב...
-
@dfhzrhree @שליו @אבי-0 בדקתי במשך יותר משעה עם אוזניות באדס פרו 2 של סמסונג לא קרה כלום ייתכן שמדובר בגירסא בעייתית (הבהירות שלי 5/7)
-
הזמנתי כמה אוזניות מאלי אקספרס. איכותיות...
כולם עובדים פצצה עם סמארטפון, אבל הדיבורית לא עובדת עם 4*4 למה? -
@יעקב-ישראל
שיחת טלפון או נגן? -
@dfhzrhree נגן עובד.
שיחת טלפון גרועה! -
@dfhzrhree טלפון
דיברתם על נגן ?
(מעולם לא התייחסתי לנגן כי הוא סוג של הבלעה בטלפון) -
@יעקב-ישראל
בנגן ספציפית יש קריסה אחרי 20 דקות (סדר גודל, לא סגור על הדקות...).
בשיחה - (לכאורה) כשהבהירות ממש גבוהה הבלוטוס נאלם, אצלי זה על האמצע של הבהירות וכמעט לא קורה לי... -
@dfhzrhree @אבי-0 דיבר על שיחה ו5/7 נחשב גבוה ולא קרה אצלי כלום
בנגן לא בדקתי אבדוק בל"נ בהמשךצריך לזכור שכמו כל מכשיר אלקטרוני יש מכשירים שמגיעים תקולים בשביל זה יש אחריות
-
בשיחה - (לכאורה) כשהבהירות ממש גבוהה הבלוטוס נאלם, אצלי זה על האמצע של הבהירות וכמעט לא קורה לי...
זה אומר שהטלפון טוב?
-
@יעקב-ישראל האם זה אוזניות של שני האזניים?, אם כן הייתי מעוניין לקנות אותן כדי שסוף סוף אני יוכל לשמוע שיעורים באופן נורמלי, ולכן אני שואל האם השמיעה טובה, האם זה בלוטוס 5, מה מחירם ומה השם שלהם בדיוק באנגלית.
תודה! -
@dfhzrhree @אבי-0 דיבר על שיחה ו5/7 נחשב גבוה ולא קרה אצלי כלום
בנגן לא בדקתי אבדוק בל"נ בהמשךצריך לזכור שכמו כל מכשיר אלקטרוני יש מכשירים שמגיעים תקולים בשביל זה יש אחריות
מה שאני דיברתי עליו (במהלך השרשור) יוצא מכלל תקלה נקודתית, כמובן שלא בדקתי הרבה מכשירים, אך בהחלט לא מדובר על חריג...
-
תוכל לפנות בפרטי
אני חושב שהמידע הזה יש לו תועלת להרבה ולא רק לי, אבל אם אתה חושב שראוי בפרטי אני אשמח לדעת איך, כלומר לאן.
הבהרה: אני לאורך כל השירשור לא מדבר על נגן אלא על שיחה לקול הלשון.
תודה! -
אצלי זה על האמצע של הבהירות וכמעט לא קורה לי...
יצאתי מבולבל, וכיון שחשובה לי דעתך אני מבקש להטריחך ולהבהיר את כוונתך.
- לגבי איזה אוזניות כתבת שכמעט לא קורת הקריסה? ואיך הבהירות משפיע על זה הרי ממילא המסך נכבה אחרי פחות מדקה?
- האם לדעתך [ע"פ הבדיקה שעשית] הבעיה רק בנגן, אבל בשיחה למשל לקול הלשון אתה מסכים עם מה שכתב לי כאן @יעקב-ישראל שהבעיה היא רק במכשיר שלי? כי אני לאורך כל השרשור לא דברתי על נגן אלא על שיחה לקול הלשון.
תודה!
-
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
כשהבהירות ממש גבוהה הבלוטוס נאלם
סתם מעניין זה תלוי בכח של הבטריה?
ולא שמעתי על כזה דבר!
הזמנתי לישיבה שלי 100+ פלפאונים אף אחד לא אמר לי משו כזה או אמר לי משו בנוגע לנגן שקורס אחרי 20 דקות...