שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@MMI כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל
שמתי לב לעוד שתי תקלות:
1. שמחברים מטען לפלאפון האחוזים של העטנה קופצים ב30 % כלומר אם זה מוטען לך 11% זה כותב 41%
2. בשיחות אחרונות ובאנשי קשר כתוב במקום חייג כתוב חיג ללא י'אני חושב שההטענה שמתחילה מ0-90 אחוזים לא אמיתית...
וכשהוא מגיע ל90 הוא מתחיל להטעין באמת!
ורק ממאה יקח יום וחצי עד לסיום! -
אני מקדים, סליחה על האריכות פשוט היה לי כמה נושאים שכבר כמה ימים רציתי לכתוב עליהם ולכן נפלתי עליכם בפעם אחת...
@מים-אחרונים זה לא נכון במאה אחוז, כי זה כן אמיתי במידה מסוימת, רק שתמיד בדקות הראשונות אחרי הוצאה מטעינה זה (ה%) ירד קצת יותר מהר מאשר הירידה הקלאסית.
יעקב ישראל, גם זה, קצת לא נכון, כי הם לא קופצים ב30% אלא ב5-10% ואז בהוצאה ה5-10% האלה גם יורדים מהר יותר. (אלא אם כן אני טועה, ורק אצלי זה 5-10% ואולי אצלך זה באמת 30, לא יודע...)
עוד דבר, יש עוד משהו בקשר למה שכתבת "חיג" עם יו"ד אחת, בהקשר לזה יש משהו יותר חשוב שאצלי שמתי לב לא יודע אם קיים גם אצל אחרים, שביומן שיחות כותב לי פעמיים חייג אחד אחרי השני ואחד מתוכם (התחתון) לא עושה שום פעולה.
אגב, בקשר למה שדיברו פה למעלה, בעניין החיפוש באנשי קשר, למרות שבגירסה החדשה תיקנו באג אחד שכשנכנסים לאנשי קשר לא צריך ללחוץ על כפתור כדי לעשות חיפוש, אלא זה כבר מיד נמצא על החיפוש ואפשר לחפש, אבל יש עוד באג קטן שקצת מציק לי, שאם כבר-אז כבר, אם כבר תיקנו אז שיתקנו עד הסוף, שגם אחרי שמחייגים ומנתקים וזה חוזר לאנשי קשר (זאת אומרת-נשאר באנשי קשר, כי דרך שמה חייגת) זה לא חוזר למקש החיפוש, אלא צריך עוד פעם ללחוץ על כפתור כל שהוא ורק אז להתחיל לחפש.
(מתנצל שלא תייגתי אני פשוט לא יודע איך מתייגים כמה משתמשים בפוסט אחד... אבל בהחלט מגיע לכם לייק )
ביי... -
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מנועי חיפוש חכמים לאנשי קשר (מחפש גם בשמות משפחה ובאמצע מילה)
היה קיים גם בגירסה הראשונה...
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:לא זוכר שראיתי בגירסה הקודמת אפשרות לנהל את הרשימה השחורה (למשל למחוק מספרים מסויימים).
גם נראה לי שהיה קיים. (לא בטוח)
-
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
עוד דבר, יש עוד משהו בקשר למה שכתבת "חיג" עם יו"ד אחת, בהקשר לזה יש משהו יותר חשוב שאצלי שמתי לב לא יודע אם קיים גם אצל אחרים, שביומן שיחות כותב לי פעמיים חייג אחד אחרי השני ואחד מתוכם (התחתון) לא עושה שום פעולה.
יש לך גירסה בעייתית שתיקנו אותה יומיים אחרי (אמר לי זה שהתקין לי שתיקנו את הקודמת שנשלחה כמה ימים קודם והיה פעמיים חייג)
אגב, בקשר למה שדיברו פה למעלה, בעניין החיפוש באנשי קשר, למרות שבגירסה החדשה תיקנו באג אחד שכשנכנסים לאנשי קשר לא צריך ללחוץ על כפתור כדי לעשות חיפוש, אלא זה כבר מיד נמצא על החיפוש ואפשר לחפש, אבל יש עוד באג קטן שקצת מציק לי, שאם כבר-אז כבר, אם כבר תיקנו אז שיתקנו עד הסוף, שגם אחרי שמחייגים ומנתקים וזה חוזר לאנשי קשר (זאת אומרת-נשאר באנשי קשר, כי דרך שמה חייגת) זה לא חוזר למקש החיפוש, אלא צריך עוד פעם ללחוץ על כפתור כל שהוא ורק אז להתחיל לחפש.
מעולם זה לא היה הבאג
תמיד שנכנסת לאנשי קשר זה עמד על החיפוש
כשירדת לאיש קשר זה יצא מהחיפוש וצריך ללחוץ פעמיים וכמו שאמרתי זה לא תוקן -
@יעקב-ישראל אבל אצלי זה כן היה!? (כמעט בטוח 99%)
(אגב, אשמח אם תסביר לי איך עושים ציטוט פעמיים בפוסט, תיוג פעמיים, וספויילר-אני לא מצליח...
תודה. -
-
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מנועי חיפוש חכמים לאנשי קשר (מחפש גם בשמות משפחה ובאמצע מילה)@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
היה קיים גם בגירסה הראשונה...לא בראשונה (אדר פ"ב), אלא בשניה (אלול פ"ב).
-
@dfhzrhree התכוונתי שאצלי זה היה מאז ומתמיד, הכוונה, שמאז שקניתי את הפלאפון, כי קניתי אותו אחרי הגירסה השניה.
-
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל אבל אצלי זה כן היה!? (כמעט בטוח 99%)
(אגב, אשמח אם תסביר לי איך עושים ציטוט פעמיים בפוסט, תיוג פעמיים, וספויילר-אני לא מצליח...
תודה.תלחץ על זה ותוסיף טקסט מתחת למה שקיים
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בלוטוס 5.1 התחבר לי בקלות לכמה סוגי אוזניות (וכל זמן שאני לא רואה אוזניות שלא מתחברות מבחינתי זה 10 מתוך 10)
אצלי זה גם מתחבר, אבל אחרי כ20 דקות של שמיעת שיעור וכדומה בבלוטוס, המכשיר קורס והשיחה נפסקת.
האם גם אצלך קיימת בעיה זו? [ושוב אני מדגיש שזה לא קורה מייד אלא אחרי כ 20 דקות].
תודה!
הוספה: הבעיה שאני מדווח עליה היא לגבי בלוטוס בשני האזניים (אוזניות צוואר של NOA), לגבי בולטוס של אוזן אחת יכול להיות שאין את הבעיה לא בדקתי.
וגם יש לי אוזניות צוואר אחרות של LENOVO שעובדות מצויין במכשיר K34, אבל במכשיר זה אמנם הצימוד נעשה אבל אח"כ אינן מתחברות כשורה, ולכן לדעתי כדאי לבדוק בחנות עם אוזניות ספציפיות.
ולגבי הבעיה הראשונה, צריך לברר אצל עוד משתמשים האם זו בעיה פרטית עם האזניות שיש לי, או בעיה במעבד הבלוטוס 5 שאינו יכול "לסחוב" אוזניות צוואר עם עומס שני האזניים יותר מ 20 דקות. -
@dfhzrhree אני מתכוון שאחרי כ20 דקות שיחה בבלוטוס, הבולטוס מתנתק וגם השיחה נפסקת. וכמו שדיווח כאן בפורום @simon לגבי בלוטוס 5 במכשיר אייטופ. [הבעיה שאני מדווח עליה היא לגבי בלוטוס בשני האזניים (אוזניות צוואר של NOA), לגבי בולטוס של אוזן אחת יכול להיות שאין את הבעיה לא בדקתי].
האם כוונתך כשמורידים את הבהירות של המסך, זה אמור לעזור לזה?
לכמה בהירות צריך להוריד? ואיך זה אמור לעזור לזה הרי בין כה וכה המסך נכבה לגמרי לאחר פחות מדקה מתחילת השיחה?
אשמח מאד אם תוכל לעזור בזה כיון שזה כמובן מפריע מאד לשמיעת השיעורים. -
@אבי-0
הבעיה אינה קשורה לאוזניות TWS, או לדגם הספציפי שלך, בדקתי בשני דגמים אחרים (מסוג של אוזניה בודדת) ואכן נמצאה אותה בעיה, בשמיעה של קובץ מהמכשיר עצמו ('נגן').
היא כמובן לא קשורה למסך, אך להשערתי גם היא קשורה לצריכת הסוללה של הבלוטוס, יש לי סיבות להשערה זו, אך כמובן לא פתרונות... -
@dfhzrhree כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
תודה על הבירור היסודי
אני כל פעם מתפעל מחדש מהמענה המקצועי שלך!- וסליחה על הבורות, אבל מה זה "אוזניות TWS", האם הכוונה לאזניות צוואר?
- ראיתי לאחרונה פרסומים שיצא פלאפון חדש ועד הרבנים של פירסט פון דור 4, נקרא "פור 4", האם יש לך מושג האם גם שם קיימת הבעיה?
-
@אבי-0
תודה על הפירגון!
TWS - הכונה לשני אוזניות שמחוברות ביניהם (אלחוטית) כמו האיירפודס של אפל...בתחילה הבנתי משום מה שזה סוג האוזניות שאליו התכוונת, ולמרות שבהמשך הבנתי שלא, הרגשתי צורך להבהיר שהבעיה היא בטלפון עצמו...
לגבי פור 4, אם כונתך למכשיר שבספוילר למטה, זה כנראה מכשיר שונה לחלוטין, מיצרן אחר, וכנראה עם מעלות וחסרונות אחרים, לא יודע יותר עליו...
-
@אבי-0 @שליו @dfhzrhree הוספתי בהודעה הראשונה אני יבדוק ויעדכן בל"נ
@dfhzrhree נשמע לי ממש מוזר שיהיה קשור לסוללה זה לא לוקח יותר סוללה מצילצול ורטט ביחד -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@אבי-0 @שליו @dfhzrhree הוספתי בהודעה הראשונה אני יבדוק ויעדכן בל"נ
@dfhzrhree נשמע לי ממש מוזר שיהיה קשור לסוללה זה לא לוקח יותר סוללה מצילצול ורטט ביחדיש משמעות גם למימד הזמן (לא דומה צריכה רגעית גבוהה - לצריכה בינונית אך מתמשכת)...
בכ"א שימוש בבלוטוס לאודיו (לא שיחת טלפון, הדחיסה של טלפון בד"כ גבוהה פי כמה) - מייצר הרבה יותר תקלות שקשורות לפי הנראה לצריכת חשמל...אשוב ואדגיש, הנ"ל מנסיוני הפשוט והשערותי בלבד, לא מידע תיאורתי, לטוב ולמוטב...
-
@dfhzrhree @שליו @אבי-0 בדקתי במשך יותר משעה עם אוזניות באדס פרו 2 של סמסונג לא קרה כלום ייתכן שמדובר בגירסא בעייתית (הבהירות שלי 5/7)
-
הזמנתי כמה אוזניות מאלי אקספרס. איכותיות...
כולם עובדים פצצה עם סמארטפון, אבל הדיבורית לא עובדת עם 4*4 למה?