שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יומן שיחות שודרג
מה זאת אומרת שודרג הם כן שדרגו במובן מסוים (עשיתי עדכון גירסה) הם עשו שיוכל להיות יותר מעשר שיחות מאיש קשר אחד, זאת אומרת שעד השדרוג הנוכחי היה למשל עד 10 שיחות שגם אם הוא התקשר אליך יותר מעשר שיחות זה עדיין כותב לך עד עשר אבל עכשיו עם השדרוג יש גם יותר מעשר, אבל הם הוסיפו משהו בשדרוג שלדעתי זה בעיה, ולא הוספה, שהשיחות שלא נענו נמצאות בקטגוריה כל השיחות רק בפעם הראשונה שאתה פותח את כל השיחות מכאן ואילך זה עובר רק לקטגוריה של שיחות שלא נענו וזה לא נמצא יותר בכל השיחות.
-
@שמואל-ששון לא קורה אצלי
-
תכונות חדשות (בעיניי) שראיתי בעדכון החדש, יתכן שהיו קיימים בגרסה הישנה ולא שמתי לב.
- מנועי חיפוש חכמים לאנשי קשר (מחפש גם בשמות משפחה ובאמצע מילה)
- מינוס מס' 3 תוקן (תיבת החיפוש בפוקוס כשנכנסים לאנשי קשר, בעבר היה צריך להקיש על מקש כלשהו בשביל להפעיל את תיבת החיפוש)
- לא זוכר שראיתי בגירסה הקודמת אפשרות לנהל את הרשימה השחורה (למשל למחוק מספרים מסויימים).
-
@יעקב-ישראל מה זה כותב לך את השיחות שלא נענו בתוך כל השיחות גם אחרי הפעם הראשונה שאתה פותח?
-
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מינוס מס' 3 תוקן (תיבת החיפוש בפוקוס כשנכנסים לאנשי קשר, בעבר היה צריך להקיש על מקש כלשהו בשביל להפעיל את תיבת החיפוש)
לא תוקן (תעמוד על איש קשר ותחפש - לא איך שאתה נכנס)
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל מה זה כותב לך את השיחות שלא נענו בתוך כל השיחות גם אחרי הפעם הראשונה שאתה פותח?
כן
-
@יעקב-ישראל וואללה, לי זה לא כותב...
לא תוקן (תעמוד על איש קשר ותחפש - לא איך שאתה נכנס): מוזר, לי זה כן תוקן. -
@שמואל-ששון ייתכן ויש שוב גירסה חדשה
-
@יעקב-ישראל והחדשה שלך או שלי?
-
@שמואל-ששון אין לי מושג
-
@יעקב-ישראל כתבת שאפשר להציג אחוזי סוללה
איפה אתה רואה את זה בהגדרות או במסך הבית?הצעת יעול: כדאי שהם יעשו אפשרות העתקה מהכרטיס לפלאפון זה מאוד נצרך
תודה על הסיקור הנפלא!
-
@MMI כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל כתבת שאפשר להציג אחוזי סוללה
איפה אתה רואה את זה בהגדרות או במסך הבית?רק מהגרסה האחרונה אתה יכול להגדיר שיהיה אחוזים גם במסך הבית
הצעת יעול: כדאי שהם יעשו אפשרות העתקה מהכרטיס לפלאפון זה מאוד נצרך
כתבתי על זה
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
ניתן להגדיר צלצולים מהכרטיס אבל לא ניתן להעתיק לטלפון מה שאומר שאם תוציא את הכרטיס זה יפסיק לעבוד (אני אישית לא רוצה כרטיס בגלל הבטריה ומעצבן אותי שאי אפשר לייבא צלצול)
-
@יעקב-ישראל
שמתי לב לעוד שתי תקלות:
1. שמחברים מטען לפלאפון האחוזים של העטנה קופצים ב30 % כלומר אם זה מוטען לך 11% זה כותב 41%
2. בשיחות אחרונות ובאנשי קשר כתוב במקום חייג כתוב חיג ללא י' -
@MMI כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל
שמתי לב לעוד שתי תקלות:
1. שמחברים מטען לפלאפון האחוזים של העטנה קופצים ב30 % כלומר אם זה מוטען לך 11% זה כותב 41%
2. בשיחות אחרונות ובאנשי קשר כתוב במקום חייג כתוב חיג ללא י'אני חושב שההטענה שמתחילה מ0-90 אחוזים לא אמיתית...
וכשהוא מגיע ל90 הוא מתחיל להטעין באמת!
ורק ממאה יקח יום וחצי עד לסיום! -
אני מקדים, סליחה על האריכות פשוט היה לי כמה נושאים שכבר כמה ימים רציתי לכתוב עליהם ולכן נפלתי עליכם בפעם אחת...
@מים-אחרונים זה לא נכון במאה אחוז, כי זה כן אמיתי במידה מסוימת, רק שתמיד בדקות הראשונות אחרי הוצאה מטעינה זה (ה%) ירד קצת יותר מהר מאשר הירידה הקלאסית.
יעקב ישראל, גם זה, קצת לא נכון, כי הם לא קופצים ב30% אלא ב5-10% ואז בהוצאה ה5-10% האלה גם יורדים מהר יותר. (אלא אם כן אני טועה, ורק אצלי זה 5-10% ואולי אצלך זה באמת 30, לא יודע...)
עוד דבר, יש עוד משהו בקשר למה שכתבת "חיג" עם יו"ד אחת, בהקשר לזה יש משהו יותר חשוב שאצלי שמתי לב לא יודע אם קיים גם אצל אחרים, שביומן שיחות כותב לי פעמיים חייג אחד אחרי השני ואחד מתוכם (התחתון) לא עושה שום פעולה.
אגב, בקשר למה שדיברו פה למעלה, בעניין החיפוש באנשי קשר, למרות שבגירסה החדשה תיקנו באג אחד שכשנכנסים לאנשי קשר לא צריך ללחוץ על כפתור כדי לעשות חיפוש, אלא זה כבר מיד נמצא על החיפוש ואפשר לחפש, אבל יש עוד באג קטן שקצת מציק לי, שאם כבר-אז כבר, אם כבר תיקנו אז שיתקנו עד הסוף, שגם אחרי שמחייגים ומנתקים וזה חוזר לאנשי קשר (זאת אומרת-נשאר באנשי קשר, כי דרך שמה חייגת) זה לא חוזר למקש החיפוש, אלא צריך עוד פעם ללחוץ על כפתור כל שהוא ורק אז להתחיל לחפש.
(מתנצל שלא תייגתי אני פשוט לא יודע איך מתייגים כמה משתמשים בפוסט אחד... אבל בהחלט מגיע לכם לייק )
ביי... -
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מנועי חיפוש חכמים לאנשי קשר (מחפש גם בשמות משפחה ובאמצע מילה)
היה קיים גם בגירסה הראשונה...
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:לא זוכר שראיתי בגירסה הקודמת אפשרות לנהל את הרשימה השחורה (למשל למחוק מספרים מסויימים).
גם נראה לי שהיה קיים. (לא בטוח)
-
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
עוד דבר, יש עוד משהו בקשר למה שכתבת "חיג" עם יו"ד אחת, בהקשר לזה יש משהו יותר חשוב שאצלי שמתי לב לא יודע אם קיים גם אצל אחרים, שביומן שיחות כותב לי פעמיים חייג אחד אחרי השני ואחד מתוכם (התחתון) לא עושה שום פעולה.
יש לך גירסה בעייתית שתיקנו אותה יומיים אחרי (אמר לי זה שהתקין לי שתיקנו את הקודמת שנשלחה כמה ימים קודם והיה פעמיים חייג)
אגב, בקשר למה שדיברו פה למעלה, בעניין החיפוש באנשי קשר, למרות שבגירסה החדשה תיקנו באג אחד שכשנכנסים לאנשי קשר לא צריך ללחוץ על כפתור כדי לעשות חיפוש, אלא זה כבר מיד נמצא על החיפוש ואפשר לחפש, אבל יש עוד באג קטן שקצת מציק לי, שאם כבר-אז כבר, אם כבר תיקנו אז שיתקנו עד הסוף, שגם אחרי שמחייגים ומנתקים וזה חוזר לאנשי קשר (זאת אומרת-נשאר באנשי קשר, כי דרך שמה חייגת) זה לא חוזר למקש החיפוש, אלא צריך עוד פעם ללחוץ על כפתור כל שהוא ורק אז להתחיל לחפש.
מעולם זה לא היה הבאג
תמיד שנכנסת לאנשי קשר זה עמד על החיפוש
כשירדת לאיש קשר זה יצא מהחיפוש וצריך ללחוץ פעמיים וכמו שאמרתי זה לא תוקן -
@יעקב-ישראל אבל אצלי זה כן היה!? (כמעט בטוח 99%)
(אגב, אשמח אם תסביר לי איך עושים ציטוט פעמיים בפוסט, תיוג פעמיים, וספויילר-אני לא מצליח...
תודה.