עזרה | סינון העברה בג'ימייל
-
@אביי מה זה עוזר???
עדיין, כמו שכתבתי, אם למשל אני מסנן שכל המיילים המגיעים מכתובת גימייל יעברו לכתובת האחרת שרציתי, ומיילים המגיעים מכתובת המסתיימת ב-
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!!@מענדיל-טרייסטער כתב בעזרה | סינון העברה בג'ימייל:
@אביי מה זה עוזר???
עדיין, כמו שכתבתי, אם למשל אני מסנן שכל המיילים המגיעים מכתובת גימייל יעברו לכתובת האחרת שרציתי, ומיילים המגיעים מכתובת המסתיימת ב-
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!!לא זה מה שאמר.
תכתוב שמייל שמכיל את הכתובת מייל הרצויה - לא להעביר.
חלא'ס. -
@אביי מה זה עוזר???
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!!@מענדיל-טרייסטער כתב בעזרה | סינון העברה בג'ימייל:
@אביי מה זה עוזר???
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!!הסינון הוא לא לפי דומיין - מסתיים ב-gmail.com אלא לפי כתובת מלאה - בדוגמה mail@gmail.com, כל מייל אחר כולל mail1@gmail.com לא יסתנן.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות