עזרה | סינון העברה בג'ימייל
-
@LEVI-H כתב בעזרה | סינון העברה בג'ימייל:
@מענדיל-טרייסטער לא הבנתי מה אתה מסתבך? כתבתי לך במפורש! מה לא מובן?
תוסיף תוויות, תבצע סינון לפי כתובת מייל, ותכניס בהגדרות המייל העברה למייל אחר, ואז כלל שמה שנמצא בתווית x יעבור למייל x. זהו.אני יכול לבצע סינון/תווית לכל הדואר?
-
@מענדיל-טרייסטער אתה יכול לבחור את כל המייל ולסמן בתווית אחת, להסיר אותה במסננים לכתובת ההיא, ואז לבחור שוב בתווית ולהעביר אותה...
-
@מענדיל-טרייסטער זה פשוט דרך החיפוש המשוכלל בסמל מצד שמאל של החיפוש...
רק אם אתה רוצה שההודעות הבאות גם יעברו אתה חייב לקשר את זה לכל הכתובות שהם יעברו למייל ההוא (אין צורך בתווית)
מבדיקה שעשיתי האפשרות היחידה שלך היא פשוט להכנס למייל הנמען, ושם לסמן את הכתובת הספציפית שתשלח אליך חזרה, -
@מענדיל-טרייסטער כתב בעזרה | סינון העברה בג'ימייל:
האם ישנה אפשרות לסנן בגימייל כדלהלן:
פתחתי מייל [1], ואני רוצה שכל המיילים המגיעים אליו יעברו למייל [2], חוץ מכתובת מסויימת שזה לא יעבור, אלא ישאר במייל [1].
ובקיצור, איך אני עושה שכל הכתובות חוץ מX יעברו למייל אחר?תכניס את זה בשורת חיפוש ותגדיר מסנן שמעביר את המיילים (כמובן אחרי שתשנה את הכתובת לכתובת הרצויה)
-{mail@mail.com}
זה בעצם שימוש ב -
@אביי מה הרעיון? שיסנן את כל המיילים המסתיימים ב-@gmail-com ?
ואם המייל ההוא שאני לא רוצה שיעבור יכיל בתוכו כתובת מייל של גימייל זה הרי כן יעבור?!!! -
@מענדיל-טרייסטער כתבתי לך דוגמה, תכניס איזה כתובת שבא לך..
-
@אביי מה זה עוזר???
עדיין, כמו שכתבתי, אם למשל אני מסנן שכל המיילים המגיעים מכתובת גימייל יעברו לכתובת האחרת שרציתי, ומיילים המגיעים מכתובת המסתיימת ב-
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!! -
@אביי מה זה עוזר???
עדיין, כמו שכתבתי, אם למשל אני מסנן שכל המיילים המגיעים מכתובת גימייל יעברו לכתובת האחרת שרציתי, ומיילים המגיעים מכתובת המסתיימת ב-
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!!לא זה מה שאמר.
תכתוב שמייל שמכיל את הכתובת מייל הרצויה - לא להעביר.
חלא'ס. -
@אביי מה זה עוזר???
line.co.il [- לדוג'] לא יעברו, עדיין אם בגוף המייל יש פרסומת עם כתובת של ג'ימייל זה גם יעבור!!!הסינון הוא לא לפי דומיין - מסתיים ב-gmail.com אלא לפי כתובת מלאה - בדוגמה mail@gmail.com, כל מייל אחר כולל mail1@gmail.com לא יסתנן.