כיבוי המחשב לאחר זמן עם הודעה
-
@זלמן אם אתה מוגדר לעבוד בשעות מסויימות אז אתה מכבה אותו בעזרת משימה מתוזמנת לפני הכיבוי של השעון שבת
אני משתמש באפשרות הזו באופן קבוע במחשב שדולק לצורך עמדת אוצר החכמה וזה נדלק בשעה 8:30 בבוקר והמחשב מוגדר להיכבות ע"י משימה מתוזמנת בשעה 19:00 והשעון מנתק את החשמל ב19:30 -
@שלמה-ו אמר בכיבוי המחשב לאחר זמן עם הודעה:
@זלמן אם אתה מוגדר לעבוד בשעות מסויימות אז אתה מכבה אותו בעזרת משימה מתוזמנת לפני הכיבוי של השעון שבת
אני משתמש באפשרות הזו באופן קבוע במחשב שדולק לצורך עמדת אוצר החכמה וזה נדלק בשעה 8:30 בבוקר והמחשב מוגדר להיכבות ע"י משימה מתוזמנת בשעה 19:00 והשעון מנתק את החשמל ב19:30גם לי יש גם עמדה של אוצר החכמה ושל קול הלשון ..
ואני גם רוצה לעשות את זה גם כדי לחסוך בחשמל לבית כנסת וגם בשביל לשמור על המחשב שלא יעבוד רצוף...
אבל יש לי אם זה שתי בעיות 1. כאשר המחשב נלדק לבד בשעה מסוימת אז עד שהתוכנה נדלקת לוקח איזה חצי דקה ובינתיים משתמשים יכולים לעשות שימוש במחשב..
וגם להפעיל את הניהול משתמשים בסייפר ואז התוכנה עצמה לא תעלה כי אי אפשר לעשות שתי מופעים בתוכנה..
אז האם יש דרך לתת הוראה למחשב שבהפעלת המחשב סייפר תעלה לפני ה EXPLORER?
וגם ביום שישי או בערבי חג החשמל בבית הכנסת עובר לגנרטור אז זה טוב כי ככה המחשבים מתכבים ואין צורך ללכת כל פעם ולכבות אותם לפני שבת וחג.. ואם נעשה את הפתרון הזה אז בחזרת החשמל הם שוב ידלקו..
יש למישהו רעיון?
תודה -
@bbn אתה יכול לבטל את אקספלורר ולשים במקום את סייפר, ולתזמן משימה שתפתח את אקספלורר בכניסת משתמש.
https://superuser.com/questions/435275/can-you-disable-windows-explorer-from-starting-with-windows- ברג'יסטרי אתה מנווט ל
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon
. - מגדיר את ערך
Shell
לשם של ה-EXE
של סייפר. - מוסיף את התיקייה של סייפר ל-
PATH
. - מגדיר משימה מתוזמנת שתפעיל את EXPLORER אחרי LOGIN של USER.
- RESTART
- ברג'יסטרי אתה מנווט ל
-
@אביי אמר בכיבוי המחשב לאחר זמן עם הודעה:
"vboom"
- ההודעה. ההודעה תהיה בתוך המרכאות, ובאנגלית בלבד!למה לא בעברית?
לי זה עובד גם בעברית