בקשה | המרת קלטות לקבצי שמע במחשב, איך ???
-
אולי הדור הצעיר לא מכיר מה זה קלטות, אבל לאמא שלי יש הרבה קלטות ומעוניינת להמיר אותם לקבצי שמע שיהיה ניתן להאזנה בדרכים יותר נוחות כיום.
איך עושים את זה???@a-y-f
יש לאמא שלך טייפ קלטת?
אם כן פשוט לחבר אותו למחשב חיבור אוזניות בטייפ וחיבור מיקרופון למחשב עם כבל אוקס ולהפעיל הקלטה על המחשב עם כל תוכנה שתרצה
שים לב
אני לא מכיר תוכנה שמסיימת הקלטה ברגע שנהיה שקט (אם אתה מכיר נשמח שתשתף) בתוכנות שאני מכיר צריך לעשור את ההקלטה בזמן שהקלטת נגמרת
תוכנה מומלצת ממני אודיוסיטי (הקלטתי כמה קלטות למחשב עם זה) -
@a-y-f
יש לאמא שלך טייפ קלטת?
אם כן פשוט לחבר אותו למחשב חיבור אוזניות בטייפ וחיבור מיקרופון למחשב עם כבל אוקס ולהפעיל הקלטה על המחשב עם כל תוכנה שתרצה
שים לב
אני לא מכיר תוכנה שמסיימת הקלטה ברגע שנהיה שקט (אם אתה מכיר נשמח שתשתף) בתוכנות שאני מכיר צריך לעשור את ההקלטה בזמן שהקלטת נגמרת
תוכנה מומלצת ממני אודיוסיטי (הקלטתי כמה קלטות למחשב עם זה) -
@a-y-f
אתה יכול גם לנסות להשיג ווקמן או כל מכשיר אחר שמשמיע קלטותאם אתה רוצה לעשות את זה במרוכז הכל תוכל ליצור איתי קשר במייל שבפרופיל אולי יש לי דרך לעזור לך
-
@a-y-f כתב בבקשה | המרת קלטות לקבצי שמע במחשב, איך ???:
זה דורש ממני לחכות על המחשב שעה וחצי?
מה פתאום
אתה יכול ללכת לשתות קפה (אם תרצה) -
@a-y-f כתב בבקשה | המרת קלטות לקבצי שמע במחשב, איך ???:
זה דורש ממני לחכות על המחשב שעה וחצי?
מה פתאום
אתה יכול ללכת לשתות קפה (אם תרצה)@משחזר-מידע התכוונתי - האם כל כזה סיפור ייקח לי שעה וחצי.
-
@משחזר-מידע התכוונתי - האם כל כזה סיפור ייקח לי שעה וחצי.
@a-y-f כן
זה אחד על אחד -
אולי הדור הצעיר לא מכיר מה זה קלטות, אבל לאמא שלי יש הרבה קלטות ומעוניינת להמיר אותם לקבצי שמע שיהיה ניתן להאזנה בדרכים יותר נוחות כיום.
איך עושים את זה???