בעיה | התקני חיצונים כרומבוק
-
אני רוצה להתקין APK בכרומבוק אך זה מה שהוא מראה
הוא מוכן רק מחנות גוגל ודרך הADB של המכשיר אני לא מצליח
אני כבר מפתח לכן אולי הכוונה כאן היא על האדמין שחסם את האפשרות
מה ניתן לעשות? לגבי כל מיני פוסטים שמדברים על התקנה דרך ADB לא עוזר אני צריך משהו אם ידע להפעלת כרום וכדומה בתודה. -
@דובי-ג לא מספיק להיות מפתח. תגבה את כל החומר, ואז תלחץ בו זמנית על הESC ועל הריענון (החץ המגולגל) ועל ההדלקה (אאל"ט). הוא יעביר אותך לביטול אימות כרומבוק והמחשב שלך פרוץ להתקנות APK. רק תעשה את זה בזהירות. עוד נקודה, שאחרי זה כל הדלקה יהיה לך מסך לבן, שאם אי מי ילחץ בטעות (ממש בטעות!! אני.. לא התכוונתי!) על מקש הרווח זה יאפס את המחשב ואת הפריצה, ורק בלחיצה על קונטרול די (D) זה יידלק נורמלי. לתשומת ליבך...
|| מה שהרובוט כתב להבנתי זה קשקוש... || -
@ישעיהו-כץ כתב בבעיה | התקני חיצונים כרומבוק:
@דובי-ג נראה לי אינטרו. אגב, תנסה בחיצים ימינה ושמאלה, אולי זה ישתנה לעברית
לגבי האינטרו אנסה כעת אעדכן אם יעבוד.
דרך אגב בכניסה של המכשיר איפה שאני אמור לכתוב את הסיסמה הוא מראה שגוגל נותן להתקין גם אפליקציות שלא אומתו על ידו בעבר עשיתי את זה דרך הגדרות מפתח וזה לא עזר מקוה שהפעולה הנוכחית לא תגרום לאותו דבר שעשיתי בעבר... -
@דובי-ג נראה לי אינטרו. אגב, תנסה בחיצים ימינה ושמאלה, אולי זה ישתנה לעברית
ב"ה הצליח לי תודה רבה על העזרה.
-
@דובי-ג לא מספיק להיות מפתח. תגבה את כל החומר, ואז תלחץ בו זמנית על הESC ועל הריענון (החץ המגולגל) ועל ההדלקה (אאל"ט). הוא יעביר אותך לביטול אימות כרומבוק והמחשב שלך פרוץ להתקנות APK. רק תעשה את זה בזהירות. עוד נקודה, שאחרי זה כל הדלקה יהיה לך מסך לבן, שאם אי מי ילחץ בטעות (ממש בטעות!! אני.. לא התכוונתי!) על מקש הרווח זה יאפס את המחשב ואת הפריצה, ורק בלחיצה על קונטרול די (D) זה יידלק נורמלי. לתשומת ליבך...
|| מה שהרובוט כתב להבנתי זה קשקוש... ||מה ניתן לעשות כאשר כל פעם שאני מפעיל את הכרומבוק הוא שואל אותי במסך לבן ואני עושה קונטרול D כדי שיפעיל
אני חושש שמשהו אחר יפעיל את המכשיר ובטעות ילחוץ על הרווח ויאפס לי את המכשיר האם ניתן לעשות משהו שיעבוד אחת ולתמיד בלי שישאל כל הפעלה מחדש?