בעיה | בעיה בכניסה לביוס
-
@מומחה-ותיק לא צריך ללחוץ לפני שהוא נדלק אלא תוך כדי שהוא נדלק אבל לפני שעולה המערכת הפעלה.
-
ניסיתי בכול הדרכים ועולה לי המערכת
-
@מומחה-ותיק כתב בבעיה | בעיה בכניסה לביוס:
ניסיתי בכול הדרכים ועולה לי המערכת
ניסית ללחוץ F8 לחיצה ארוכה מאוד, וכמובן שצריך ללחוץ מיד שהמחשב נדלק - שעוד כתוב ASUS - ולא אחרי שהמערכת הפעלה עולה, ותלחץ עד שתראה את הBOOT MENU עולה,
אם לא עוזר, נסה ללחוץ ESC לחיצה ארוכה!
אבל חשוב להדגיש, ללחוץ לחיצה ארוכה!!
(וכמובן, שאני מדבר כשהמחשב נדלק, ולא כשזה מתעורר ממצב שינה!) -
@מומחה-ותיק כתב בבעיה | בעיה בכניסה לביוס:
תודה לכול העונים
המחשב הוא ASUS T300
ושכחתי את הסיסמה ואני גם לא מספיק ללחוץ 3 פעמים כדי להכנס להגדרות כי הוא ישר נדלקאיזה ווינדוס?
-
10
-
בעיקרון יש לה מקלדת בלוטות אבל היא לא מחוברת וחיברתי לה מקלדת usb יכול להיות שהמקלדת לא נדלקת עד שהמערכת כבר מתחילה לעלות ולכן אני לא מספיק להכנס לביוס?
-
@אחד-מי-יודע-0 לא עובד
-
@מומחה-ותיק מאוד יכול להיות אז תנסה עם מקלדת בלוטוס או סוגי מקלדות אחרים במידה ויש.
-
אבל יש דרך לחבר אם שכחתי את הסיסמה?
-
@מומחה-ותיק סליחה אל תעשה עם מקלדת בלוטוס אלא מקלדת עם חוט פיזי או עם מקלדת אל חוטית (מה שעדיין לא ניסת)
-
חיברתי מקלדת עם חוט usb איזה עוד סוגים יש
-
@מומחה-ותיק מה שכתבתי קודם יש אל חוטית
-
מה זה אל חוטית בלי חוט ?
-
@מומחה-ותיק כן ואם ניסת אותו אז תנסה עם חוט ואם ניסת את שתיהם אז אני לא יודע לעזור בזה.
-
מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
@מומחה-ותיק סתם ככה ע"פ האתר של אסוס צריך ללחוץ קודם על F2 ורק אח"כ להדליק (ולא לעזוב את הF2 עד שהביוס עולה)
@אחד-מי-יודע-0 כתב בבעיה | בעיה בכניסה לביוס:
@2580 כתב בבעיה | בעיה בכניסה לביוס:
אפשר גם הפעלה וכיבוי כפוי 3 פעמים...
מה זה עוזר? זה אם כבר כדי להגיע להגדרות ווינדוס!
@2580 כתב בבעיה | בעיה בכניסה לביוס:
@אחד-מי-יודע-0 אם אני זוכר נכון יש דרך להגיע משם לביוס
ג"כ ע"פ האתר של אסוס
- להגיע לתפריט הנ"ל (ע"י האפשרות הנוחה לכם... דרך אגב אפשר גם דרך הגדרות/עדכון ואבטחה/שחזור/הפעל מחדש כעת...)
- בחר פתרון בעיות
- אפשרויות מתקדמות
- UEFI Firmware Settings
- וריסטארט...
בהצלחה...
דרך אגב אם המטרה שלך היא להגיע לבוט מנו כדי להפעיל דרך כונן USB אתה יכול לנסות ESC ואז להדליק (ע"פ אסוס כמו מקודם קודם ESC ואח"כ הדלקה...)