שאלה | כונן משותף
-
@יש-בורא-עולם
לכאורה הוא יכול לעזור -
@רוצה-לדעת-1 הסיבה לכך יכולה להיות מכיון ששינית את השם משתמש והדרך לבדוק את השם משתמש היא בתיקיית USERS בכונן C ואז לדעת אם השם משתמש נכון
-
@רוצה-לדעת-1
אם הבנתי נכון איזה משתמש כתבת אז זו הטעות שלך אתה צריך לכתוב את שם המחשב שרשום לך כאן:
הגדרות > מערכת > אודות > שם המכשיר (בשורה העליונה)! -
@יעקב-מ-פינס איפה כתוב בתמונה שהעלת מה שם המשתמש?
זה שם המכשיר, הוא צריך בהרשאות להביא את שם המשתמש והסיסמא! -
@אחד-מי-יודע-0 ניסית מה שכתבתי ולא עוזר ?
-
@רוצה-לדעת-1
אני ממליץ לך בחום לפחות לנסות מה שאני אמרתי (שם מכשיר) ואני אומר את זה מנסיון!!!! -
@יעקב-מ-פינס כתב בשאלה | כונן משותף:
סתם שאלה אתה מדבר מידיעה או מניחוש???
אני אומר את זה מידיעה, תראה בפוסט הראשון מה הוא כתב, שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא! (היינו, הוא אחרי השלב שצריך להביא את שם המחשב)
רוצה-לדעת-1 כתב בשאלה | כונן משותף:
מבקש ממני שם משתמש וסיסמה, איזה שם משתמש וסיסמה אני צרי
-
@אחד-מי-יודע-0
אני לא מבין אתה מסתמך על מה שהוא כתב
אני יכול להביא לך ראיה שונה לחלוטין מתוך מה שהוא כתב@רוצה-לדעת-1 כתב בשאלה | כונן משותף:
איזה שם משתמש וסיסמה אני צריך? (ניסתי של המחשב עם הכונן המשותף ולא הצליח)
ואני אחזור על שאלתי פעם יצרת כונן משותף ואתה יודע איך עובד התהליך???
למה אתה מנחש ומציע אופציות בלי שאתה יודע על מה אתה מדבר
אני יכול לספר לך שאני יצרתי כונן משותף והשם משתמש שהכנסתי היה שם המכשיר
רוצה הסבר פשוט למה זה ככה??
אז אני אסביר, אני למשל בתור אחד שמחזיק 5 מחשבים בבית לצרכים שונים ואוהב את הסדר הטוב בכל המחשבים שלי שם המשתמש הוא יעקב מ. פינס
היום אני רוצה ליצור כונן משותף (תיקיית רשת) ואני מכניס שם משתמש 'יעקב מ. פינס' וסיסמה
אתה רוצה להגיד לי איך לכל הרוחות הרשת תדע לאיזה מחשב אני מתכוון?? וחשוב להדגיש שלכל המחשבים שלי יש את אותו הסיסמה
שם המכשיר הוא יחודי לכל מכשיר בפני עצמו אלא אם כן שינית גם אותו בכולם לאותו דבר -
@יעקב-מ-פינס כתב בשאלה | כונן משותף:
ואני אחזור על שאלתי פעם יצרת כונן משותף ואתה יודע איך עובד התהליך???
כן, הרבה פעמים! (ונראה לי שזה כמו שהוא נכנס לזה דרך רשת,[כי זה קיצור דרך ישיר, כולל שם המחשב..] שאז משם לא צריך בכלל את שם המחשב, כי הרבה הוא מזהה את זה לבד!!! ואז צריך להכניס רק שם משתמש וסיסמא)
-
@אחד-מי-יודע-0 @יעקב-מ-פינס הגדרתי שיתוף ןעשיתי עם זה כתבתי שם משתמש וסיסמה של המחשב שבו נמצא הכונן המשותף ועבד
-
@רוצה-לדעת-1
אם אני זוכר האופציה של הסיסמא ניתנת לשינוי בלוח הבקרהלוח הבקרה\רשת ואינטרנט\מרכז הרשת והשיתוף\הגדרות שיתוף מתקדמות
בסוף הרשימה יש שם הגדרה לגבי הסיסמא
-
@למה-מה-קרה מה שלא יצטרכו סיסמה?
-
@רוצה-לדעת-1
כן -
@למה-מה-קרה אפה
-
@רוצה-לדעת-1
תלחץ על "אורח או ציבורי" -
@למה-מה-קרה מופעל ואני לא רואה שם כלום
image.png) -
-
@רוצה-לדעת-1 לדעתי, לא רצוי שיהיה גישה לקבצים ששיתפת בלי סיסמא! (זה אומר שיש גישה חפשית למשחב שלך בלי קוד, ונעשה יותר קל לפריצה!)