שאלה | כמה שווה כזה מחשב?
-
יש לי מחשב ניייד של asus 11.6 אינצ' שהיה בשימוש אצלי שנתיים וחצי
המחשב במצב פיזי מצויין וכעת התקנתי לו מחדש את הווינדוס
איך אני יכול להעריך מה השווי שלו כמחשב יד 2? מחיר כזה שאצליח למכור אותו בקלות?!
מדובר על מחשב כזה
https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=1110088# -
@כהן-צדק כתב בשאלה | כמה שווה כזה מחשב?:
@aiib עד כדי כך???
אם המחיר שלו חדש עם מעבד כבר יותר מתקדם עולה כ700-800 ש"ח אז אחרי שנתיים וחצי של שימוש עם מעבד ישן יותר צריך להיות סיבה למישהו לקנות את זה. הסיבה היחידה זה המחיר.
כמובן שתמיד תוכל למצוא מישהו שרוצה לחסוך כל שקל ולמכור לו את זה ב500 שקל אבל זה יהיה מחיר מופקע לדעתי -
@aiib אני אגיד לך מה ההתלבטות שלי
המחשב הנ"ל עבר לפני חצי שנה עדכון ווינדוס ובאמצע העדכון נכבה ומאז לא נדלק כל הנסיונות שלי לשחזר אותו וכמו כן נסיונות של שני טכנאים נוספים שמסרתי להם את המחשב לא הצליחו
אתמול החלטתי לקנות מחשב חדש, והיום (!!!) הצלחתי להתקין את הווינדוס מחדש כאילו לא קרה כלום כעת אני מתלבט אם להמשיך עם המחשב הזה ולהחזיר לחנות את המחשב החדש שהוא בלי שום השוואה לאסוס מבחינת הנתונים אבל זה יהיה בניקוי של 25% מהמחיר ששילמתי או להשאיר אצלי שני המחשבים. סליחה שהטרחתי אותך עד כאן ותודה שקראת
תכל'ס אני לא יודע אם יש לי מה לבנות על אורך חיים של המחשב הישן וכמה שווה להפסיד בשביל להשאיר אותו אצלי
יהודה?! -
@כהן-צדק כתב בשאלה | כמה שווה כזה מחשב?:
@האקר-מן כתב בשאלה | כמה שווה כזה מחשב?:
@כהן-צדק
כן. גם לי יש מחשב כזה וזה המחיר האידיאלי בשבילו לפי הנתונים והמפרט שלו כרגע.אתה מעריך אותו ב 300 -350 כדעת @אבי-ים ?או ב200 כדעת @aiib ?
אין ביניהם מחלוקת. המחשב שווה 200 ותפרסם בכ300.. ביד 2 מקובל להתמקח, ולכל קונה יש סיפוק בהורדת המחיר וזה עושה לו הרגשה טובה והוא קונה..
בהתאם לזאת כל אחד מפרסם מחיר יותר ממה שציפה ובכך שני הצדדים מרוצים...
זהו כלל ברזל ביד 2, תדע את זה גם כקונה.