עזרה | הפלאפון לא נקלט בתוכנות נוקיה במחשב
-
יש לי מחשב חדש וינדוס 10, וכשאני מחבר את הפלאפון נוקיה C2 למחשב (כמובן על מצב
PC suite
), הפלאפון עצמו נקלט, דהיינו שאני יכול להכנס אליו בסייר הקבצים, אבל כל התוכנות של נוקיה למיניהםmobimb/best/Nokia Suite
פשוט לא קולטים את הפלאפון, ותמיד אני צריך ללכת למחשב הישן בשביל להתעסק עם הפלאפון, וזה מאוד מאוד מסורבל.
אם יש למישהו מידע בענין איך אפשר שהפלאפון כן יקלט בתוכנות נוקיה גם במחשב החדש, אודה לו מאוד.
(רק אציין שהתקנתי את הדרייברים של נוקיה וכו', והפעלתי את התוכנות בהתאמה לוינדוס 7).
תודה רבה -
@MB1111 עדיין לא הסתדרתי, ואין לי מושג מה הפתרון...
מה שאני עושה לבנתיים, יש לי מחשב ישן עם וינדוס 7 ששם זה עובד לי ב"ה, אבל במחשב החדש וינדוס 10 זה לא עובד לי. (לא שזה בעיה בוינדוס 10, כי היה לי תקופה ארוכה מחשב אחד וינדוס 10 שזה עבד מצויין, רק המחשב הזה כבר לא אצלי).נ.ב. למבינים בענין המחשב החדש שלא עובד בו התוכנות של נוקיה (כדלעיל בפוסט הראשון) הוא - i5 דור 12 של חברת גיגהבייט, האם יש למישהו מושג משהו בענין, והאם זה קשור למעבד וכדו', והאם יש פתרון לענין...
תודה רבה
-
-
@לומדעס עוד פעם, כשאני רוצה להכנס למצב בטוח נפתח לי מסך עם כמה אופציות שצריך ללחוץ על מקש 4 או 5 או 6 בשביל לבחור באיזה מצב להיכנס למצב בטוח (עם גלישה / בלי גלישה וכדו'), אז שם אני צריך ללחוץ על 7 ?
ומה קורה אחרי שאני לוחץ על 7 ? המחשב ימשיך להדלק במצב רגיל? או שהוא נדלק בכל זאת במצב בטוח - אלא שהפעולה כבר נעשית מיד ואני יוכל לחזור אח"כ למצב רגיל. -
@HMJE כתב בעזרה | הפלאפון לא נקלט בתוכנות נוקיה במחשב:
@לומדעס עוד פעם, כשאני רוצה להכנס למצב בטוח נפתח לי מסך עם כמה אופציות שצריך ללחוץ על מקש 4 או 5 או 6 בשביל לבחור באיזה מצב להיכנס למצב בטוח (עם גלישה / בלי גלישה וכדו'), אז שם אני צריך ללחוץ על 7 ?
ומה קורה אחרי שאני לוחץ על 7 ? המחשב ימשיך להדלק במצב רגיל? או שהוא נדלק בכל זאת במצב בטוח - אלא שהפעולה כבר נעשית מיד ואני יוכל לחזור אח"כ למצב רגיל.הוא נדלק במצב ביטול אימות חתימה שזה המצב אותו אתה צריך.
-
@HMJE במצב ההוא אתה צריך להתקין את הדרייברים , תנסה את אלו.
Drivers_Nokia_HMD_2018-09-19.7z
Drivers_Lumia_WP8x_2016-06.7z
Drivers_Nokia_HMD_2018-07-10.7z
Drivers_Nokia_NXP_x86x64.rar
Drivers_Nokia_SPRD_NPI_SVC_NK2019.7z