שאלה | הקראת הודעות במקרודרואיד
-
- אפשר לשייך אותו בהגדרות שהוא ישתמש עם הדיבור של גוגל ולכן כמו שדברו כבר בפורום שגוגל תומכים כבר בעברית
- איך אפשר לעשות שהוא ישלח את הטקסט לימות?
- וכן למה שכתבת שצריכים קומבינות לקריאת תוכן מסך ועובד רק כשהמסך דולק, אז במקרואיד אפשר לעשות שהוא יקריא את ההודעות ולא דווקא כשהמסך דולק, אבל השאילה היא איך עושים שהוא יקריא א"ז לטלפון שהוא מתקשר ולא סתם מהפלאפון שלשם התקבל ההודעה
-
@אליאליאלי כתב בשאלה | הקראת הודעות במקרודרואיד:
וכן למה שכתבת שצריכים קומבינות לקריאת תוכן מסך ועובד רק כשהמסך דולק, אז במקרואיד אפשר לעשות שהוא יקריא את ההודעות ולא דווקא כשהמסך דולק,
שוב: הודעות סמס! לא מייל/ווצאפ שביקשת
-
@אליאליאלי אתה צודק! משום מה פשוט לא חשבתי על הרעיון של קריאת ההתראה של האפליקציה (הטריגר של "התקבלה הודעה" הוא קבלת הודעת SMS)
כמו שכתבו פה יותר הגיוני לעשות את זה דרך ימות, תוכל לעשות את זה דרך הAPI של ימות, באמצעות פעולת "בקשת HTTP",
או להשתמש בקמפיין TTS שמחייג ומשמיע את ההודעה - בתשלום, יחידה לדקה ראשונה ואחריה חיוב יחסי של יחידה לדקה,
או להעלות קובץ TTS לשלוחת השמעת קבצים, ולאחמ"כ להפעיל צינתוק לרשימת צינתוקים חינמית, ויחזרו לקו וישמעו את ההודעה (כעין מה שעשה מנצפך כאן) -
@צדיק-תמים כתב בשאלה | הקראת הודעות במקרודרואיד:
או להעלות קובץ TTS לשלוחת השמעת קבצים, ולאחמ"כ להפעיל צינתוק לרשימת צינתוקים חינמית, ויחזרו לקו וישמעו את ההודעה (כעין מה שעשה מנצפך כאן)
@אליאליאלי
לזה כיוונתי אף אני בדעתי -
אבל איך עושים את זה?
אני ממש מתנצל שאני לא יכול לעזור לך בזה,
אני לא מבין כמעט כלום בימות המשיח.
רק פעם פתחתי לעצמי קו למייל (לפני שזה נהיה ויראלי)
ולמדתי שאפשר לדחוף תוכן לימות המשיח,
ולכן שיערתי שיהיה אפשרי לעשות את זה גם בכה"ג. -
@אליאליאלי
אני מקווה שזה יעבוד, כמובן אתה צריך לפתוח מערכת IVR2 בימות (077-2222-770, שלוחה 2 כמדומני) ולקנות יחידות שיחה כאן:
https://www.call2all.co.il/ym/index.php?view=customer_units
אחר כך תייבא את המאקרו הזה:
התראת_מייל_חדש_.macro
תערוך את הערך של המשתנים כפי התיאור שיש בערך של כל משתנה, לערך המתאים, ותנסה.
אם לא יעבוד, תעתיק לכאן את הערך שיהיה למשתנה ym_response
בהצלחה -
@צדיק-תמים לא הבנתי מה זה ערך משתנה,
אחרי שתייבא את המאקרו תראה למטה כפתור שכתוב עליו "משתנים מקומיים",
אחרי שתלחץ עליו תראה 4 משתנים, תערוך את ה3 הראשונים על ידי לחיצה על שם המשתנה, ועריכה של מה שכתוב בשדה "ערך" ואישורבכל אופן אני בכלל לא מצליח לפתוח את הפקודת מאקרו עם מקרואיד
תפרט מה אתה לא מצליח, כי אין לי איך לעזור ככה
-
@אליאליאלי מוזר, אולי הגרסת MacroDroid שמותקנת לך ישנה, תנסה להתקין את זה:
https://macrodroidlink.com/beta/macrodroid_v5_32_6_beta-arm64.apk
אם הגרסה שמותקנת לך כרגע היא לא גרסה מקורית אלא פרוצה, תצטרך כנראה להסיר את הנוכחי לפני ההתקנה