לא מצליח להפעיל את המחשב!
-
@ארי 1 כן אתה יכול להרחיב (אל תיקח מזה הוראה לאופן אחר, כאן ספציפית אתה יכול מכיוון שאתה לא מרחיב את זה מההתחלה כלפי צד ימין, אלא מהסוף כלפי צד שמאל)
2 אתה יכול להשתמש עם התוכנה שם, בתנאי שהמחיצה הכי ימנית (של ה100 מגה בייט נשארת המחיצה הפעלה) -
@ארי אמר בלא מצליח להפעיל את המחשב!:
@אלישי בפועל מקש ימני הוא לא נותן לי להרחיב
תמחק את אמצעי האחסון ה"פנוי" ואז תרחיב את המחיצה הפעילה
-
@יוסי-מחשבים הוא לא נותן אפשרות מחיקה עליו אני עושה מקש ימיני יש או אמצעי אחסון פשוט חדש או עזרה
-
@אלישי אמר בלא מצליח להפעיל את המחשב!:
@ארי 1 כן אתה יכול להרחיב (אל תיקח מזה הוראה לאופן אחר, כאן ספציפית אתה יכול)
2 אתה יכול להשתמש עם התוכנה שםלמה הוא לא מראה לי שיש עוד מערכת הפעלה במחיצה השניה של אנדרואיד
בעבר הוא הראה לי
פשוט אני מנסה להימנע מהצורך להתקין מחדש ולאבד חומרים -
@ארי הוא לא נותן לך כי זה מחיצה פעילה....
תצטרך לעשות זאת עם דיסק טכנאים.או לחלופין תוכל להשאיר את המחשב דולק ולעשות זאת עם תוכנת MiniTool Partition Wizard Technician v11.5.0 יש את זה בפורום. תעשה שם את השינויים ואז הוא יבקש ממך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא יעשה את השינויים הרצויים.
-
או לחלופין תוכל להשאיר את המחשב דולק ולעשות זאת עם תוכנת MiniTool Partition Wizard Technician v11.5.0 יש את זה בפורום. תעשה שם את השינויים ואז הוא יבקש ממך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא יעשה את השינויים הרצויים.
@ארי כמובן תזהר לא למחוק בטעות מחיצה אחרת
ואל תפסיק את פעולת התוכנה בעת עליית המערכת (ע"י כיבוי כפוי) -
@יוסי-מחשבים אמר בלא מצליח להפעיל את המחשב!:
או לחלופין תוכל להשאיר את המחשב דולק ולעשות זאת עם תוכנת MiniTool Partition Wizard Technician v11.5.0 יש את זה בפורום. תעשה שם את השינויים ואז הוא יבקש ממך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא יעשה את השינויים הרצויים.
ואל תפסיק את פעולת התוכנה בעת עליית המערכת (ע"י כיבוי כפוי)איך עושים בתוכנה ההיא הרחב מקש ימני ואז איזה מילה
-
@ארי אמר בלא מצליח להפעיל את המחשב!:
@יוסי-מחשבים אמר בלא מצליח להפעיל את המחשב!:
ואל תפסיק את פעולת התוכנה בעת עליית המערכת (ע"י כיבוי כפוי)איך עושים בתוכנה ההיא הרחב מקש ימני ואז איזה מילה
אל"ט resizer
-
פוסט זה נמחק!