להורדה פודקאסט עושים טכנולוגיה להורדה
-
@יעקב-מ-פינס כתב בלהורדה | פודקאסט עושים טכנולוגיה להורדה:
@אליעטר
זה מה שיש בקבצים בדרייב?לא, אלו קבצים אחרים.
-
@אליעטר
כל הכבוד לך!!!
אולי תוכל להביא לנו גם את הפודקאסטים "עושים תוכנה"? -
@לעזור-לכולם העלתי על זה נושא.
https://mitmachim.top/topic/54476/להורדה-פודקאסט-עושים-תוכנה -
הקשבתי באחד הקוים לפודקאסטים ודוקא נהנתי, עד שהגעתי לדברים פסולים, כנראה הוא עצמו לא האזין להם, האם מה שעלה כאן נבדק? אשמח לשמוע, אני פשוט לא רוצה לשמוע שטויות, אין לי סבון מתאים.
-
@אהרן כתב בלהורדה | פודקאסט עושים טכנולוגיה להורדה:
הקשבתי באחד הקוים לפודקאסטים ודוקא נהנתי, עד שהגעתי לדברים פסולים, כנראה הוא עצמו לא האזין להם, האם מה שעלה כאן נבדק? אשמח לשמוע, אני פשוט לא רוצה לשמוע שטויות, אין לי סבון מתאים.
מכיון שיש שהבינו בטעות ששמעתי בפודקאסטים שהועלו כאן דברים בעייתיים, אני חייב להדגיש שלמה שהובא כאן לא הקשבתי, ורק ביקשתי ממי שהעלה אותם לדווח אם הוא בדק שזה נקי, כיון שבמקום אחר שאמור להיות חרדי שמעתי דברים בעייתיים, ואיני מעוניין לנסות פודקאסטים אחרים עד שמישהו מאשר שבדק אותם אחד אחד, ולא סתם העלה בלי הבחנה. ואני מתצל אם הובן אחרת.
-
אם למישהו יש רעיון כיצד להעלות את הפודאסט מבלי להוריד את האיכות שלו וכן מבלי להעלות אותו לדרייב זה ממש יעזור.
-
שני הפרקים האחרונים של הפודקאסט להורדה.
האיכות שמע נמוכה.
מה הבינה מבינה הכל או שום דבר~1.mp3 -
@israel-f כתב בלהורדה | פודקאסט עושים טכנולוגיה להורדה:
@israel-f אתה יכול להביא פרקים של התשובה דורון פישלר אפילו איכות נמוכה יעזור
שני הפודקאסטים האחרונים שאני חושב שאמורים להיות פתוחים בנטפרי.
למה פוליטקאים גבוהים.mp3 -
-
@israel-f כתב בלהורדה | פודקאסט עושים טכנולוגיה להורדה:
התשובה דורון פישלר
לפי מה שידוע לי הפודקאסט הזה לא הכי נקי...
-
@kkt-ao דווקא הפרק האחרון אאל"ט שעסק ביחס מדע-אלוקים היה בו דברי כפירה ונאלצתי למחוק אותו באמצע השמיעה.
באופן כללי יובל דרור הוא פוץ מתנשא שאמנם יודע להגיש חומר בצורה מעניינת אבל עדיין מעצבנט (הטעות בכוונה :-))
פישלר לעומתו הרבה יותר זורם -
שני אנשיםהשיב לisrael.f ב 8 ביוני 2023, 12:58 נערך לאחרונה על ידי שני אנשים 6 באוג׳ 2023, 12:58
@israel-f
עוד פרק של התשובה מה השעה.mp3