בירור | תמיכת OTG בנגן אנדרואיד
-
יש אפליקציה שאני מתקין והנגן שלי יתמוך בOTG או שזה תלוי בגרסא
אם למישהו יש מידע או אפליקציה בשביל זה אשמח שיגיב -
יש אפליקציה שאני מתקין והנגן שלי יתמוך בOTG או שזה תלוי בגרסא
אם למישהו יש מידע או אפליקציה בשביל זה אשמח שיגיב -
@היכל כתב בבירור | תמיכת OTG בנגן אנדרואיד:
לי כתוב בנגן שהוא תומך ובפועל לא תומך smartgo g95 {דגם}
אשמח לעזרהזה הנגן שיש לי
-
@שמחה-1 לא הבנתם אבל הכול תלוי בגרסה ואם זה תומך אז יש אפליקציות שעושות שיתמוך גם בפורמטים אחרים כי הנגן קולט רק FAT 32 ואז האפליקציה עושה שיתמוך גם בכל הסוגים שמחשב קולט.
-
@שוקי-סגל הוא לא שאל על פורמט וגם לא עניתי לא ע"כ כי רוב הזכרונות הם FAT32 ואנדרואיד קולט אותם רק ישנם מכשירים שבחומרה או בגירסא אין את הרכיב של הOTG בכלל וממילא לא יעבוד גם אפליקציה שתומכת בשאר הפורמטים
@שוקי-סגל כתב בבירור | תמיכת OTG בנגן אנדרואיד:
אבל הכול תלוי בגרסה ואם זה תומך אז יש אפליקציות שעושות שיתמוך גם בפורמטים אחרים כי הנגן קולט רק FAT 32 ואז האפליקציה עושה שיתמוך גם בכל הסוגים שמחשב קולט.
כתבתי שהכול תלוי במכשיר ובסך הכול האפליקציות עשות תמיכה בעוד פורמטים, אבל אם אין תמיכה במכשיר אז וודאי ששום אפליקציה לא תעבוד, וכמדומני אין מכשיר שתומך ב OTG והסייר ברירת מחדל לא.
-
@שוקי-סגל כתב בבירור | תמיכת OTG בנגן אנדרואיד:
אבל הכול תלוי בגרסה ואם זה תומך אז יש אפליקציות שעושות שיתמוך גם בפורמטים אחרים כי הנגן קולט רק FAT 32 ואז האפליקציה עושה שיתמוך גם בכל הסוגים שמחשב קולט.
כתבתי שהכול תלוי במכשיר ובסך הכול האפליקציות עשות תמיכה בעוד פורמטים, אבל אם אין תמיכה במכשיר אז וודאי ששום אפליקציה לא תעבוד, וכמדומני אין מכשיר שתומך ב OTG והסייר ברירת מחדל לא.