בעיה | תגובה למדריך רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img
-
@יחיאל-האלוף כתב בבעיה | תגובה למדריך רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
@הנני-העני תודה רבה!!!
אבל עדיין אני לא מבין למה הוא אומר לי במג'יק את הצילון מסך שהעלתי...
אני העתקתי את הAPK לטאבלט והתקנתי...
איך אני מעביר את זה לזיכרון הפנימי? -
@יחיאל-האלוף בהגדרות תיכנס להגדרות ואז יישומים תבחר את מגיסק ושם אמור להיות אפשרות להעביר לאיחסון פנימי.
-
@יחיאל-האלוף כתב בבעיה | תגובה למדריך רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
@הנני-העני תודה רבה!!!
אבל עדיין אני לא מבין למה הוא אומר לי במג'יק את הצילון מסך שהעלתי...
אני העתקתי את הAPK לטאבלט והתקנתי...
איך אני מעביר את זה לזיכרון הפנימי?ייתכן שמוגדר אצליך בברירת מחדל התקנה בכרטיס.
אם אתה מסתבך עם זה:@שוקי-סגל כתב בבעיה | תגובה למדריך רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
@יחיאל-האלוף בהגדרות תיכנס להגדרות ואז יישומים תבחר את מגיסק ושם אמור להיות אפשרות להעביר לאיחסון פנימי.
אז עצתי היא שתוציא הכרטיס ותתקין מחדש ואז זה בוודאי יתקין במכשיר ואז החזר הכרטיס והמשך במעשיך כרגיל.
-
@יחיאל-האלוף הכרטיס זיכרון שלך משמש כזיכרון פנימי?
-
פוסט זה נמחק!
-
@יחיאל-האלוף אתה צריך ללחוץ 6 לא 4 ולהכניס קודם את הקובץ שמגיסק תיקן לתיקייה בסקריפט.
-
@שוקי-סגל כתב בבעיה | תגובה למדריך רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
@יחיאל-האלוף אתה צריך ללחוץ 6 לא 4 ולהכניס קודם את הקובץ שמגיסק תיקן לתיקייה בסקריפט.
עדיין
-
@שוקי-סגל כתב בבעיה | תגובה למדריך רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
על איזה מספרים אני צריך ללחוץ רק על 6?
-
@יחיאל-האלוף כן והבוטלאנדר פתוח?
-
@שוקי-סגל היה פתוח ואז נדדלק רגיל
??
-
@יחיאל-האלוף תלחץ 2 ואז כשהוא בתפריט הראשי 6
-
@שוקי-סגל המשכתי במדריך.. ולקחתי את הסקריפט שלו, לחצתי 1, ואז הוא עשה איזה פעולה, כנ''ל גם 2 ו3 אבל שעשיתי 4 זה ככה כבר 4 קות
כנ''ל אחרי שלחצתי 6
-
@שוקי-סגל עשיתי 3 עכשיו.. הFASTBOOT פתוח והשקריפט שואל אותי
מה ללחוץ? מקודם לחצתי 1זה כותב שהפקודה לא הצליחה, זאות אומרת שהבוטלאנדר עדיין נעול אתה צריך לפתוח אותו לחצת על ווליום עליון אחרי שהרצת את הפקודה לפתיחת בוטלאנדר?
-
@יחיאל-האלוף אז תחזור על השלבים של פתיחת בוטלאנדר ואז אחרי הפקודה כשהוא מביא אותך למצב פסטבוט תלחץ ווליום עליון (הוא אמור להציג הודעה)
-
@יחיאל-האלוף אז תחזור על השלבים של פתיחת בוטלאנדר ואז אחרי הפקודה כשהוא מביא אותך למצב פסטבוט תלחץ ווליום עליון (הוא אמור להציג הודעה)
כלומר, ללחוץ 1 ואז 2 ואז 3 ואז 6?