בקשת מידע | איתוראן מאולתר לרכב
-
@aharon77 אם יש לך טלפון / אייפד של אפל אתה יכול פשוט לשים איירטאג ברכב. זה מה שאני עושה.
זה מעדכן את הסביבה שלו באמצעות בלוטוס וכו' (אין בזה GPS) אני משער שאתה יודע על מה מדובר, יש כזה גם לסמסונג.
זה עובד יותר משנה על בטריה פשוטה של שעונים.לא חייבים לקנות איירטאג מקורי של אפל כדי להשתמש בפונקציונליות של רשת find My, אפשר לדוגמא לקנות את זה בעליקספרס (אני קניתי ארבעה כאלה וזה עובד פצצה, יש לזה טיפה יתרון על איירטאג מקורי שבגלל הגבלות של פרטיות ומעקב אפל הגבילו אותו ומתריעים לגנבים עצמם שיש לידם מכשיר שעוקב אחריהם, אז איירטאג אפילו פחות שווה גם בקטע של הפונקציונליות עצמה, לא רק הכסף..) או מכשירים דומים של eufy וכל המתחרות.
-
@chv כתב בבקשת מידע | איתוראן מאולתר לרכב:
@aharon77 אם יש לך טלפון / אייפד של אפל אתה יכול פשוט לשים איירטאג ברכב. זה מה שאני עושה.
זה מעדכן את הסביבה שלו באמצעות בלוטוס וכו' (אין בזה GPS) אני משער שאתה יודע על מה מדובר, יש כזה גם לסמסונג.
זה עובד יותר משנה על בטריה פשוטה של שעונים.לא חייבים לקנות איירטאג מקורי של אפל כדי להשתמש בפונקציונליות של רשת find My, אפשר לדוגמא לקנות את זה בעליקספרס (אני קניתי ארבעה כאלה וזה עובד פצצה, יש לזה טיפה יתרון על איירטאג מקורי שבגלל הגבלות של פרטיות ומעקב אפל הגבילו אותו ומתריעים לגנבים עצמם שיש לידם מכשיר שעוקב אחריהם, אז איירטאג אפילו פחות שווה גם בקטע של הפונקציונליות עצמה, לא רק הכסף..) או מכשירים דומים של eufy וכל המתחרות.
לא הבנתי על מה זה מבוסס איך הוא מוצא אותו , מה כל התהליך שהוא עובר כדי למצוא אותו ?
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | איתוראן מאולתר לרכב:
@1divid
שליחת מיקום בסמס כל * שניות, עם החרגה שכשהמיקום זהה לקודם, לא ישלח, וכן כשהרכב באיזור ספציפי (בית) גם לא ישלח.
הטריגר הוא הזמן עצמו. כמובן שכשהרכב מכובה - שום דבר לא ישלח (למרות שהמערכת רק רדומה...).יש אופציה לשיחה וזה יחזיר הודעה?
אתה יכול לבנות טריגר כזה? -
@לומדעס תעשה גוגל על איירטאג AirTag ותבין, זה לא מסובך
כל המכשירים של אפל משתתפים ברשת אחת גדולה שנקראת find My (או בעברית 'איתור'), שכוללת מרכז-נתונים שמיועד להחזיק מידע של מיקום עדכני לכל מי שחבר ברשת.
מכשירים כמו AirTag שולחים כל הזמן אותות בבלוטוס עם צריכת אנרגיה נמוכה לסביבה שלהם, ומכשירים אחרים שלהם כן יש GPS (=אייפון, אייפד) אם הם מקבלים כזה אות הם מתעלים אותו על גבי עצמם ומעדכנים את אפל שמכשיר XYZ נמצא במיקום X.
כך אפל 'מעודכנים' איפה נמצא ה-AirTag שלך, בצורה אנונימית וחסכונית. -
@1divid כתב בבקשת מידע | איתוראן מאולתר לרכב:
יש אופציה לשיחה וזה יחזיר הודעה?
ככל הזכור לי - כן.
אתה יכול לבנות טריגר כזה?
?
@chv לסמסונג גם יש משהו כזה? (שעובד טוב)
-
@chv כתב בבקשת מידע | איתוראן מאולתר לרכב:
אבל אם אני קונה את מה שקנית, אני חייב שיהיה לי אייפון בשביל זה?
או שאני יכול עם גלקסי? -
@aharon77
אם המכשיר שלך יכול לקרוא תגיות איתור, בסמסונג זה נקרא סמארט-טג, אז זה אולי פיתרון לא רע, אם כי לא בדקתי כמה זה יעיל - בלקבל מידע ממכשירים אחרים.
https://the-lab.co.il/מה-זה-samsung-galaxy-tag/
https://thegadgetreviews.com/2021/02/02/samsung-smarttag-review/
https://www.hamichlol.org.il/סמסונג_גלקסי_סמארט_טאגמצטרף להנ''ל- מומלץ מאד!