שאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק
-
@הלמדן-1
תביא דגם מדוייק -
@הלמדן-1 כתב בשאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק:
יש לי מחשב HP ומאחורי הסלולה יש כניסה לסים איך אני מפעיל את הכניבה הזו
עקרונית להכניס ואולי משהו קטן בהגדרות, השאלה היא אם יש לך כרטיס רשת מובנה או שצריך לקנות...
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייבר -
@הלמדן-1 כתב בשאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק:
יש לי מחשב HP ומאחורי הסלולה יש כניסה לסים איך אני מפעיל את הכניבה הזו
עקרונית להכניס ואולי משהו קטן בהגדרות, השאלה היא אם יש לך כרטיס רשת מובנה או שצריך לקנות...
-
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייבר@יעקב-אליעזר כתב בשאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק:
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייבראשמח שתבאר יותר מה צריך ואיך עושים את זה
-
@יעקב-אליעזר כתב בשאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק:
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייבראשמח שתבאר יותר מה צריך ואיך עושים את זה
@למה-מה-קרה
כתבתי על זה די הרבה בפורום. אני יכתוב כאן בקצרה.
יש מחשבים שאין בהם בכלל אופציה לסים.
יש מחשבים עם אופציה לסים היינו שיש את החריץת של הסים אבל אין בפנים את הרכיבים = אנטנות ואת המוגם.
יש מחשבים שיש בהם חריץ סים פלוס אנטנות ורק חסר את המודם! שצריך להזמין אותו לפתוח את הברגים של המחשב לחבר את החטים להתקין את הדרייבר ואז יש אינטרנט -
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייבר@יעקב-אליעזר כתב בשאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק:
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייברתלוי,
לא יודע איזה דגם יש לך.
יש מחשבים שיש בפנים הכל, אנטנה כרטיס רשת וכו' ורק צריך להגדיר ולהכניס סים.
אם חסר רכיבים [שזה אכן ברוב המחשבים לפי הנחיות משרד התקשורת וכו'] אז לפי העניין -
@למה-מה-קרה
כתבתי על זה די הרבה בפורום. אני יכתוב כאן בקצרה.
יש מחשבים שאין בהם בכלל אופציה לסים.
יש מחשבים עם אופציה לסים היינו שיש את החריץת של הסים אבל אין בפנים את הרכיבים = אנטנות ואת המוגם.
יש מחשבים שיש בהם חריץ סים פלוס אנטנות ורק חסר את המודם! שצריך להזמין אותו לפתוח את הברגים של המחשב לחבר את החטים להתקין את הדרייבר ואז יש אינטרנט -
@יעקב-אליעזר כתב בשאלה | הכנסת סים למחשב ללא צורך בנט סטיק:
@MERS
ממש לא! זה תהליך טיפה ארוך צריך להזמין חלק מסויים לחבר את האנטנות ואז להתקין דרייברתלוי,
לא יודע איזה דגם יש לך.
יש מחשבים שיש בפנים הכל, אנטנה כרטיס רשת וכו' ורק צריך להגדיר ולהכניס סים.
אם חסר רכיבים [שזה אכן ברוב המחשבים לפי הנחיות משרד התקשורת וכו'] אז לפי העניין@MERS
זה העניין שבארץ תמיד מוציאים את הכרטיס הזה -
@הלמדן-1
אני מכיר אתצ הדגם הזה. יש מחשביםפ שכן יש את הכרטיס רשת ויש לשא. פשוט צריך לפתוח את הברגים ולבדוק. מה שכן מדובר פה על מחשב משנת 2013 כך שגם אם תכניס סים המהירות תהיה גרועה יותר מסטיק אז זה לא שווה