בקשת מידע | מערכת מולטימדיה
-
@1divid כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
@אבי-ש כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
יש לחבר שלי רכב סקודה אוקטביה שנת 2021, הכוללת מערכת מולטימדיה מקורית, שזה אומר שכדי שהוויז או כל מערכת אינטרנטית תעבוד צריך להתחבר באפליקציה דרך הסמארטפון ולא ניתן לחבר סים למערכת מולטימדיה.
דבר זה לא כ"כ נוח כיון שצריך סמארטפון וכן צריך תמיד להיות איתו.
ע"פ הבירור שעשיתי ניתן לקנות "קופסת אנדרואיד" שמחברים בכבל USB לרכב, שמחליף את פעולת הסמארטפון, ואילו מחברים סים.
חיפשתי באינטרנט כמה עולה כזה קופסה, ומצאתי במחיר של 1000 ש"ח, וגם מצאתי באלי אקספרס במחירים זולים יותר, רק לא הבנתי האם זה מה שאני מחפש והאם זה טוב.
רציתי לברר כמה דברים.
1 האם מישהו יודע האם כל המידע הזה נכון
2 האם מישהו יודע איפה משיגים את זה במחיר זול יותר
3 האם מישהו יודע איזה סים (טוקמן) ניתן לשים בזה בכדי שהאינטרנט יהיה חסום רק לוויז פנגו רדיו וכו'מה אם להחליף את המערכת?
זה רכב ליסינג, לא בא בחשבון
-
@danidani כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
@אבי-ש תחפש באלי מולטימדיה שמתאימה לרכב הספציפי הזה ולגבי מה ששאלת איזה סים יהיה טוב לוויז ופנגו נטפרי נראה לי יהיה טוב ודאי לוויז טכמדומני גם לפנגו
זה מתאים רק לוויז, וגם בזה אין להם טוקמן וצריך לשלם כל חודש.
-
@2580 כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
@1divid כנראה זה מולטי מדיה שאינה תומכת בכלל בwifi (היא אינה אנדרואיד או משהו כזה) אלא רק באנדרואיד אוטו או בקאר פליי
גם לקיה יש מערכת שלא אנדרואיד אבל יש בה וויפי
@אבי-ש אפשר לעשות קו ולבקש מהחברה לעשות סינון -
הקופסא הזו מתחברת על האנדרואיד אוטו שקיים במערכת ובעצם בתוכה יש מערכת הפעלה אנדרואיד אגב תשים לב איזה גירסא אנדרואיד מגיע לך עם הקופסא
סים רק לוויז ופנגו תוכל לקנות של נטפרי אני חושב שיעבוד לךשום דבר לא מניסיון אישי אלא מידע תאורטי!!! -
@מיישה כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
@אבי-ש
בבקשה, לא מניסיון אישי, אבל מוצר שיש עליו אלפי ביקורות חיוביות, ומותאם גם עבור ישראל.
וסים אתה יכול לעשות חבילה ב019 שעולה 11.9 ויש בה 2 ג'יגה, ואפשר לחסום בה שיהיה פתוח רק וויז ופנגו.תודה רבה
אבל אולי למישהו יש משהו מנסיון אישי שעובד גם עם סקודה -
@2580 כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
@מיישה כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה:
אלפי ביקורות חיוביות,
החכמה היא לבדוק את הביקורות השליליות...
אבל חלק מהשליליות זה על מוצר שלא הגיע, או חוסר הבנה של הקונה, ונכון, בדיוק בגלל זה אמרתי שאני לא לוקח אחריות, אבל מזל שהארת את עינינו....