בעיה | לא מצליח להנמיך את התאורה במסך המחשב
- 
אני לא מצליח להנמיך את התאורה במחשב, בין בהגדרות - מערכת - צג, ובין במקש הקיצור שעל לוח המקשים, האם יש מי שיוכל לעזור לי? 
- 
אני לא מצליח להנמיך את התאורה במחשב, בין בהגדרות - מערכת - צג, ובין במקש הקיצור שעל לוח המקשים, האם יש מי שיוכל לעזור לי? @מפולת-שלגים 
 בנייחים ההגדרה במסך עצמו
- 
עידכנתי אתמול ולא עזר. 
- 
עידכנתי אתמול ולא עזר. 
- 
כמובן שהפעלתי מחדש לאחר מכן 
- 
אני לא מצליח להנמיך את התאורה במחשב, בין בהגדרות - מערכת - צג, ובין במקש הקיצור שעל לוח המקשים, האם יש מי שיוכל לעזור לי? @מפולת-שלגים זה מחשב נייד או מסך נפרד 
- 
מחשב נייד 
- 
מחשב נייד @מפולת-שלגים יכול להיות שזה על מצב חיסכון בסוללה? 
- 
לא, ואדרבה אם כן היה אמור להיות תאורה נמוכה והמצב אצלי שהתאורה גבוהה ואני מעוניין להנמיך אותה. 
- 
אני לא מצליח להנמיך את התאורה במחשב, בין בהגדרות - מערכת - צג, ובין במקש הקיצור שעל לוח המקשים, האם יש מי שיוכל לעזור לי? @מפולת-שלגים 
 במקשי הקיצור תשתמש גם במקש FN
- 
לא עוזר 
- 
 אז הבעיה היא שאין לך את הדרייבר של הכרטיס מסך. תעלה תמונה ממנהל ההתקנים תחת לשונית מתאמי תצוגה
- 
אשמח אם תבאר יותר את כוונתך 
- 
אשמח אם תבאר יותר את כוונתך @מפולת-שלגים איזה מחשב? ואיזה מעבד? 
- 
אשמח אם תבאר יותר את כוונתך @מפולת-שלגים 
 תסתכל כאן https://mitmachim.top/topic/2153/התקנת-ועדכוני-דרייברים-אופן-השימוש-בתוכנת-drp
 לא לשכוח לעצור את האנטי וירוס שלך במהלך העדכון
- 
@מפולת-שלגים איזה מחשב? ואיזה מעבד? @שני-אנשים כתב בבעיה | לא מצליח להנמיך את התאורה במסך המחשב: ואיזה מעבד? מה הקשר? 
 יש הבדל בין i3/5/7/9 או סלרון או AMD????
- 
@שני-אנשים כתב בבעיה | לא מצליח להנמיך את התאורה במסך המחשב: ואיזה מעבד? מה הקשר? 
 יש הבדל בין i3/5/7/9 או סלרון או AMD????@משה-מזרחי לא תלוי במעבד עצמו תלוי איזה דור הוא. 
- 
@משה-מזרחי לא תלוי במעבד עצמו תלוי איזה דור הוא. 
- 
@שני-אנשים 
 תלמד אותי
 באיזה דורות זה משתנה ? ומה השינויים?