בירור | בעיה ברוט בנגן
-
@danidani איזה מחיקה הוא לא נותן לעשות?
ותבדוק אולי יש הרשאות במגיסק איזה רוט לאפשר כי יש מנהלי רוט שיש להם דרגות ברוט לשינויים יותר חמורים. -
@שוקי-סגל מחיקה של הקובץ של הוויפי והמגיסק כן נותן אישורים למנהלי רוט שאני משתמש בהם לדוגמא הes בכלל לא מראה שיש רוט למרות שהמגיסק נותן לו הרשאה
-
@danidani אני לא יודע אבל זה נשמע שיש אישורים אבל לא מספקים אתה צריך בשביל זה הרשאות רוט בטא כלומר שמאפשר הכול ואז תנסה עם סייר MT הביאו אותו הרבה בפורום הוא יותר מקצועי בעיניין רוט מ ES/
-
@danidani אני לא יודע אבל זה נשמע שיש אישורים אבל לא מספקים אתה צריך בשביל זה הרשאות רוט בטא כלומר שמאפשר הכול ואז תנסה עם סייר MT הביאו אותו הרבה בפורום הוא יותר מקצועי בעיניין רוט מ ES/
@שוקי-סגל כתב בבירור | בעיה ברוט בנגן:
יש סייר קבצים שנקרא רוט אקספלורר נראה לי שהוא הכי טוב לשינויים בקבצי שורש
עריכה: לא לשינויים בתוך הקבצים אלא למחיקה העתקה והעברה...
-
@שוקי-סגל כתב בבירור | בעיה ברוט בנגן:
יש סייר קבצים שנקרא רוט אקספלורר נראה לי שהוא הכי טוב לשינויים בקבצי שורש
עריכה: לא לשינויים בתוך הקבצים אלא למחיקה העתקה והעברה...
-
@danidani נתת לו הרשאות רוט במג'יסק? אולי (אני לא ליד זה כרגע...) צריך להפוך אותו לקריאה וכתיבה?!
-
-
@danidani בסייר הנ"ל התצוגה היא לקריאה בלבד וצריך לשנות את זה לקריאה וכתיבה (אם זכרוני אינו מטעני כפי שאמרתי אינני ליד מכשיר מרוטט...)