בירור | הרשמה לפייפל
-
@NH-LOCAL כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
@צדיק-תמים כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
@NH-LOCAL איפה בדיוק יש הגדרה שיהיה צריך אימות בסמס לכל פעולה (אימות דו שלבי זה לא בסמס)?
אז איך מתבצע אימות דו שלבי?
אפליקציה או מפתח פיזי
-
-
@yoram11 למה בעצם אתה מנסה להוסיף חשבון בנק? ידוע לך שמשיכה מפייפל לחשבון בנק עולה עמלה נחמדה ולא כ"כ קטנה?
מה זאת אומרת משיכה מפייפל לחשבון בנק?
משיכה סתם מכספומט?
ועל מה עוד יש עמלות?
תודה! -
@yoram11 מה קשור כספומט?
אם מישהו מעביר לך כסף ליתרה ואתה רוצה למשוך אותו לחשבון בנק, זה המקרה היחיד שאני מכיר שאפשר להשתמש בחשבון בנק בפייפל. ואז יש עמלת משיכה@yoram11 כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
ועל מה עוד יש עמלות?
כל פעם שמעבירים לך כסף, יורד מזה עמלה.
כשאתה מעביר למישהו כסף, או משלם בחנות, יש עמלה - אבל מי שמקבל את הכסף משלם אותה
ולכן אם יש לך יתרה בפייפאל, במקום למשוך אותה ולשלם עמלה - פשוט תשתמש עם זה לקניה באתר כלשהו, ואז בעל האתר סופג את העמלה ולא אתה.
בקיצור אין סיבה להשתמש בחשבון בנק, אז פתרנו את הבעיהבנוסף אם אתה משלם בדולרים, פייפאל מבצעת המרה משקלים, ולוקחת על זה אחוזים, העמלה הזאת לא על חשבון מקבל התשלום.
אפשר לבחור בתשלום שההמרה תתבצע דרך מנפיק כרטיס האשראי, אבל גם לו יש עמלה. צריך לבדוק של מי יותר משתלמת... -
@yoram11 כן
ולכן אם יש לך יתרה בפייפאל, במקום למשוך אותה ולשלם עמלה - פשוט תשתמש עם זה לקניה באתר כלשהו, ואז בעל האתר סופג את העמלה ולא אתה.
-
@נעזר1000 אוקיי אז נרשמתי היום דרך עלי אקספרס כמו שהסבירו פה
רק שמיד לאחר ההרשמה המוצר נרכש באופן אוטומטי בלי שאני יאשר את הקניה של המוצר
למזלי הספקתי לבטל את ההזמנה והם אישרו את הביטול אם לא הייתי מפסיד הרבה כסף כי החלטתי להירשם דרך מוצר יקר...
אז לתשומת ליבכם וכל מי שרוצה להירשם בדרך הזו
אם אתם רוצים להירשם לפייפל דרך עלי אקספרס תעשו את ההרשמה על מוצר כמה שיותר זול ומיד אח"כ תיכנסו לחשבון/הזמנות ותבטלו את הקניה
לפעמים לא מופיע מיד האפשרות לביטול אלא צריך להיכנס מחדש להזמנות