בירור | הרשמה לפייפל
-
@יהודה-10 כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
1.האם חייבים להירשם לפייפל עם הכתובת הרשומה בתעודת זהות
עדיף מאוד
2.האם אפשר להזמין לכתובת שונה מזו שנרשמתי איתה לפייפל
כן
3.האם הכרחי להירשם עם טלפון עם sms
לא
ולאחר שכולם מרימים מרימים גבות ושומטים לסתות, אכן יש דרך לפתוח חשבון PayPal בלי SMS בכלל. כל מה שצריך לעשות זה לקנות מוצר במקום שמאפשר תשלום בPayPal (אני עשיתי כן בעלי אקספרס אבל נראה שיעיל גם במקומות אחרים) ואז כשאתה מתבקש להזין פרטי חשבון וסיסמא, לבחור ב"פתח חשבון":
וזהו. לא צריך SMS. לא בפתיחת החשבון וגם לא בזמן התשלום. -
@GIGA כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
1.האם חייבים להירשם לפייפל עם הכתובת הרשומה בתעודת זהות
עדיף מאוד
למה עדיף?
3.האם הכרחי להירשם עם טלפון עם sms
לא
אבל לפני זה מישהו כתב שצריך אימות sms לפני כל פעולה?
-
עוד שאלה אחת שיש לי ואני מפנה אותה בעיקר למי שכבר עשה פעם קניה בסכום גדול באמצעות פייפל האם אפשר להסתמך על הביטוח של פייפל לכל חנות שמוכרת באינטרנט גם אם היא לא מאומתת כמו שאתם סומכים על איביי או אמזון למקרה של מוצר פגום או שהמשלוח לא הגיע או שהלכתי רחוק מדיי?
-
@3157686 לא הבנתי. אפשר אם נכנסים לקנייה ואז פותחים חשבון.
מה אתה כתבת?
@3157686 כתב בבירור | הרשמה לפייפל:אפשר לירשם לפייפל בלי SMS על ידי שניכנסים לקנות משהו באלי אקספרס ומנסים לקנות דרך פייפל וישר עוברים להרשמה על ידי כתובת מייל
מה אני כתבתי?
כל מה שצריך לעשות זה לקנות מוצר במקום שמאפשר תשלום בPayPal (אני עשיתי כן בעלי אקספרס אבל נראה שיעיל גם במקומות אחרים) ואז כשאתה מתבקש להזין פרטי חשבון וסיסמא, לבחור ב"פתח חשבון":
תודה רבה.
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
@יהודה-10 כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
אבל לפני זה מישהו כתב שצריך אימות sms לפני כל פעולה?
זה לא נכון
אני משתמש בפייפאל כבר הרבה מאוד זמן בשימוש שוטף ולא צריך אימות.זה בסך הכל עניין של הגדרות. אפשר להגדיר שיצטרכו אימות לפני כל פעולה, ואפשר לבטל את האימות
-
@NH-LOCAL איפה בדיוק יש הגדרה שיהיה צריך אימות בסמס לכל פעולה (אימות דו שלבי זה לא בסמס)?
אז איך מתבצע אימות דו שלבי? יכול להיות שאני טועה, לא השתמשתי בזה בפועל אף פעם, אבל ככה זכור לי
-
@NH-LOCAL כתב בבירור | הרשמה לפייפל:
@NH-LOCAL איפה בדיוק יש הגדרה שיהיה צריך אימות בסמס לכל פעולה (אימות דו שלבי זה לא בסמס)?
אז איך מתבצע אימות דו שלבי?
אפליקציה או מפתח פיזי