בקשה | boot.img ל- soyes sx11 בגירסה החדשה
-
@2580 מנסיוני כשבכיתי להם שזה הפסיק לעבוד מהר ואיימתי עליהם לפתוח מחלוקת ולתת ציון גרוע הם נכנעו ונתנו את הקושחה
-
קניתי באלי אקספרס soyes sx11 וצרבתי לו בוט בשביל לרוטט אותו, אבל הקובץ שהיה לי הוא מהגירסה הישנה של המכשיר, מה שגרם שהטאץ' של הפלאפון נדפק, ומגיב דברים חסרי קשר, ומכיוון שלא שאבתי את הבוט ממנו אז אין לי את המקורי.
לכן מי שיש לו כזה פלאפון מהגירסה החדשה (זה עם חיבור טייפ סי) אשמח אם יוכל להביא לי את ה- boot.img המקורי שלו.
תודה! -
קניתי באלי אקספרס soyes sx11 וצרבתי לו בוט בשביל לרוטט אותו, אבל הקובץ שהיה לי הוא מהגירסה הישנה של המכשיר, מה שגרם שהטאץ' של הפלאפון נדפק, ומגיב דברים חסרי קשר, ומכיוון שלא שאבתי את הבוט ממנו אז אין לי את המקורי.
לכן מי שיש לו כזה פלאפון מהגירסה החדשה (זה עם חיבור טייפ סי) אשמח אם יוכל להביא לי את ה- boot.img המקורי שלו.
תודה! -
תודה!@א-מ-ל אתה עושה רוט בשביל לחסום?
-
@א-מ-ל אתה עושה רוט בשביל לחסום?
-
@אוהב-ללמוד כן ! למה ?
@א-מ-ל הנה, קח. נועד לחסימה בלבד! הבוט כבר מושרש! {MAGISK} boot.img
(באדיבות kosher plus חסימת מכשירים.) ||- הייתי חייב לציין זה התנאי שקיבלתי אותו.|| -
(באדיבות kosher plus חסימת מכשירים.) ||- הייתי חייב לציין זה התנאי שקיבלתי אותו.|| -
@אוהב-ללמוד
תודה רבה !
אתה בטוח שזה הסוג החדש יותר, נכון?!@א-מ-ל כן, תבדוק!
אני מומחה בסויס XS11 -
(באדיבות kosher plus חסימת מכשירים.) ||- הייתי חייב לציין זה התנאי שקיבלתי אותו.||@אוהב-ללמוד שלום, אני צריך ה-BOOT.IMG של המכשיר soyes X12 pro אם יש לך, תודה.
-
@אוהב-ללמוד שלום, אני צריך ה-BOOT.IMG של המכשיר soyes X12 pro אם יש לך, תודה.
-
@אוהב-ללמוד תודה רבה, אני יושב כעת על זה, אדווח לך אם זה עבד כשורה.
-
@אוהב-ללמוד תודה זה עבד חלק!!
-