בעיה | ביצוע רוט בטאבלט נכשל
-
@אליעזר-לוי
את ה BL ו AP ו CSC -
@אליעזר-לוי וכשאני מנסה לטעון את הBL, האודין קורס.
-
@אליעזר-לוי יש לך גרסה אחרת של אודין?
-
@אליעזר-לוי אני לא יודע אני יכול להביא לך ממה שאני משתמש אבל לא יצא לי להשתמש במכשיר הזה כך שאני לא יודע אם יעזור
Odin3-v3.14.4.zip -
@אליעזר-לוי אם הטבלאט פועל מצוין,
כרגע אם התיקון של הקובץ AP במגיסק סיים בהצלחה, פשוט תכניס אותו לאודין ובמצב צריבה תצרוב רק אותו!
לכאורה אם צרבת את כל הקבצים אז תצטרך שוב פעם לפתוח בוטלאנדר.
תעדכן... -
@אליעזר-לוי זה כנראה בגלל שלא פתחת את הבוטלאנדר אחרי שצרבת לו גרסה חדשה.
-
@אליעזר-לוי מה אין אותה באפשרות למפתחים?
-
@אליעזר-לוי לא הצליח, מרסט את עצמו
-
@אליעזר-לוי וודאי כי הבוטלאנדר נעול.
אבל עכשיו המערכת עולה?@אליעזר-לוי כתב בבעיה | ביצוע רוט בטאבלט נכשל:
אני ינסה לטעון את כל הקבצים, רק במקום הAP הרגיל, את הקובץ ששינתי במג'יסק.
אל תעשה את זה, זה רק יזיק.
-
@אליעזר-לוי לפתוח בוטלאנדר ואם זה לא מופיע אין לי מושג.
-
@אליעזר-לוי
שבוע שעבר בדיוק ניסיתי גם לצרוב גירסא מקוסטמת אחרי פתיחת הבוטלאודר שנכנסים למצב הורדה במקום ללחוץ לחיצה קצרה להגעה למצב הורדה מופיע על המסך שלפתיחה של הבוט אתה צריך ללחוץ ווליום למעלה ארוך ורק אחרי ביצוע הפעולה הזו נפתח הבוטלאודר אחרי שעשית את זה יעלם לך ממצב המפתחים האפשרות "ביטול נעילת OEM" אם אתה רוצה לנעול את הבוט חזרה צריך לחזור על אותם פעולות בדיוק (וויליום ארוך למעלה) אצלי זה חזר אחרי שנעלתי חזרה
אם אתה לא יודע אם הבוט פתוח או לא במצב צריבה יש שני פרמטרים שמופיע בהם on /off העליון זה frp השני זה הבוט תבדוק אם הוא דולק או מכובה
כרגע לענינו תוריד גירסא מקורית של המכשיר (בתמונה שהעלית היה חסר קובץ cp אתה צריך לטעון 4 קבצים באודין (וכן כשתשים את קובץ ה AP בגלל שהוא שוקל הרבה יכול להיות שהאודין לא יגיב אל תיגע זה יסתדר ויטען אחרי כמה שניות) ותצרוב אותה בלי קסטום אם יעבוד תקסטם ותנסה לצרוב את ה AP לבד