סקר | פיתוח סידור תפילה ל ZEEP OS
-
שלום לכולם, לקרוב משפחתי יש שעון amazfit של Amazon
ואני מעוניין לפתח לו סידור תפילה, דא עקא שמדובר בסביבה חדשה לחלוטין, לא דומה ולא מזכיר את אנדרואיד,
הוי אומר לימוד של שפת קוד חדש, [קלה יותר, מודה] ואני לא יודע אם יש לי עניין לעשות זאת לאדם אחד.לכן השאלה שלי כדלהן, האם נראה לכם יש צורך להתאמץ?
אני רוצה לציין פה את @זונדל מקור ההשראה של כולנו בפיתוח אפליקציות, שיחווה חו"ד מקצועית.
-
אני אוסיף שאולי לקצר את התהליך כי סידור מלא לא ככ ריאלי להתפלל ממנו, ולעשות רק תפילת, הדרך ברהמז, ברכות אחרונות וכאלה.
-
@אליר325000 אם כבר פיתוח, אז עד הסוף עם תפילות וכו' כמה שאתה יכול.
לגבי האם זה נצרך אני מנוע מלהצביע כי אני לא משתמש בכזה שעון, וממה שאני מכיר שמשתמשים בשעון הוא בתוספת למכשיר אנדרואיד וא''כ זה פחות נצרך, אבל אין עליך ועל הרצון שלך לעזור כ''כ הרבה!! -
אני גם חושב כמו @אליר325000 תפילת הדרך ברכהז ומעין שלוש (אולי גם ספירת העומר) מעבר לזה לא שמיש והנלע"ד כתבתי
-
@אליר325000 אני הצבעתי שזה לא שימושי כי לדעתי אם קהל היעד שלך זה חברי הפורום אז אני מנחש שפחות משתמשים בזה,
אבל אם אתה רוצה להפיץ את זה לכלל ישראל יכול להיות שיהיה יותר שמיש.
אני כן חושב כמוך שגם א"כ לא צריך תפילות כי זה פחות נוח וכולם ישתמשו כבר בפל' אבל ברכות/תפילות קצרות זה כן יכול להיות שימושי
בכל אופן כל הכבוד לך על כל הפיתוחים ועל הרצון לעזור -
@אליר325000 הייתי ממליץ שתציין שיצביע רק מי שיש לו את השעון, כי אחרת כל אחד יכול להצביע שכן. (כי למה לא?)