בקשת מידע | בקשת מידע | רוט לנגן M390
-
@kkt-ao דבר ראשון אתה צריך לעשות רוט למכשיר אפשר בשני דרכים. א. באפליקציה ע"י חיבור המכשיר לאינטרנט והשרשתו ע"י האפליקציה הזו ב. ע"י התוכנה במחשב שבשביל זה יש כמה שלבים 1. להיכנס להגדרות-אודות- ואז ללחוץ על השורה של "מספרbuild" כפול 7 לחיצות ואז לצאת חזרה לתפריט ולחפש שם אפשרויות מפתח להיכנס ולהפעיל "ניפוי באגים" 2. לחבר את הנגן למחשב ולהתקין את התוכנה הזו 3.לחכות שיקפוץ חלון אישור ניפוי באגים בנגן ולאשר 4. לחכות שהתוכנה תקלוט את הנגן וללחוץ על root ולחכות שיסתיים
לתשומת לב: במהלך הרוט זה צפוי ונורמלי שהמכשיר יכבה וידלק כמה פעמים. באם זה לא מצליח יש לנסות שוב ושוב עד שתצליחו, בחלק מהמכשירים צריך לבטל את נעילת הבוטלואדר בהגדרות מצב מפתח "ביטול נעילת ONE" (אאל"ט)
שלב ב. מחיקת הוויפי: צריך להתקין סייר רוט תוכל מכאן להיכנס לנתיבsystem/bin
ולמחוק את הקובץwpa_suppclient
שלב ג. למחיקה מההגדרות להיכנס לנתיבsystem/etc/permissions
ושם למחוק את הקובץandroid.hardware.wifi.xml
אבל שים לב שלא כתוב גם DIRECT כי אז בחלק מהדגמים זה הורס
שלב ד. עריכת הסטטוס בר: ע"פ המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/42273/מדריך-כיצד-לערוך-את-הסטטוס-בר-באנדרואיד-5-6
שלב 5. הסרת האפליקציות הבלתי רצויות: באפליקציית הרוט לחפש ניהול אפליקציות ושם לסמן את כל האפליקציות שברצונכם למחוק. וללחוץ על הסרה. שים לב אם תמחק את מתקין החבילה לא תוכל יותר להתקין אפליקציות כך שכדאי שתוודא שהתקנת את כל מה שתצטרך לו לפני ההכשרה.
כמובן כל הנעשה הוא על אחריותך בלבד. רוט זהו תהליך מסוכן כל טעות יכולה לתקוע את המכשיר!
בהצלחה.
אם אתה מסתבך אני מכשיר בתשלום לפרטים M200kosher@gmail.comקרדיט על האפליקציה לרוט: @שוקי-סגל
קרדיט על כל המדריך: @חברי-הפורום -
@2580 כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | רוט לנגן M390:
@kkt-ao כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | רוט לנגן M390:
משהוא מכיר מדריך בשביל לעשות רוט לנגן M390 שאני יוכל מראש לבחור את האפליקציות שאני רוצה שיהו ואז לא יהיה אפשר להתקין עוד ולא יהיה WIFI
אחד הנושאים הלעוסים ביותר בפורום אז אנא ממך תעשה חיפוש...
@צוות-פיקוח אולי כדאי שמישהו ינעץ את ההסבר בקטגוריית נגנים ותוכנותיהם
-
@צדיק-0 האפליקצייה של הרוט זה לא ממני???
פשוט זה בדיוק איך שכתבתי וגם הגרסה הזאות היא ספציפית מאוד, ואני לא חושב שיש הרבה כאלה עם אותו שם ששמתי!!
ולגבי הנעצת ההסבר שלך! א' הוא מצוין. ב' אני לא חושב שזה נחוץ כי אני לבד הסברתי יותר מ5 פעם בתקופה האחרונה וכן לנגן הזה אז הוא לא חיפש טוב!! -
@שוקי-סגל כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | רוט לנגן M390:
ולגבי הנעצת ההסבר שלך! א' הוא מצוין. ב' אני לא חושב שזה נחוץ כי אני לבד הסברתי יותר מ5 פעם בתקופה האחרונה וכן לנגן הזה אז הוא לא חיפש טוב!!
אכן ומכאן מתחילה הבעיה שבחיפוש מופיע יותר מידי תוצאות וקשה למצוא את הנכון
בכ"א אם יש לך כח וזמן יהיה יותר נחמד אם תעלה מדריך מקיף אם תמונות והסבר מפורט ואדרבה יהיה יותר קל וברור למשתמשים -
אגב תוסיף שזה הרבה פעמים נכבה ונדלק, ולפעמים אפילו לא מצליח אז צריך לחזור על התהליך כמה וכמה פעמים עד שיצליח!!
בל"נ.
ועוד שצריך לפתוח נעילת בוטלאנדר!! אבל מספיק בהגדרות מפתח ולא צריך ב ADBֱ
מנסיון אין צורך!