בעיה | בעייה שמראה שנטען ולא נטען
-
@efratyyyehuda למה בפרטי עדיף כאן בשביל האלה שחס ושלום יתקעו באותה הבעיה!
לי זה קרה הרבה פעמים (לא במכשי הנ''ל) כשלמשל הכבל לא היה טוב או הראש, ואני חושב שזה יכול להיות קשור לכל חלק שקשור לטעינה ואלי גם השקע טעינה אז תנסה להיזכר ממתי זה ככה, או מה היה יכול לגרום לזה להיות ככה, אם יש לך בטריה שלו תנסה להחליף לבדוק, אאל''ט אפשר לנתק אותה וזה כמו לגו!! -
@efratyyyehuda כן וודאי אני פחות מאמין שהפלאפון קם על צד שמאל והחליט לדפוק לך ברז
אבל ניסת ראש מטען אחר??
ומתי הוא הפסיק להטעין?? -
@efratyyyehuda בסדר זה יכול להיות כבל או ראש מטען,
אבל לפי האינפורמציה שנתת לי זה נשמע משהו פנימי כגון שקע טעינה שיכול להיות שהתנתק חלקית ואז הוא רק מראה שנטען, או שהחוט של הבטריה או הבטריה נזקו וגם אז הוא רק מראה שמטעין אבל בפועל הסוללה לא נטענת. -
@שוקי-סגל אם אני לא טועה, השימוש בכל מכשיר נייד (שהוא לא מחשב) נעשה על ידי הסוללה, היינו שאם זה מחובר לחשמל, אז המטען מתחבר לסוללה, והסוללה מספקת חשמל למכשיר. (ולא מהחשמל ישר למכשיר)
ככה שלא סביר להניח שהבעיה היא שהשקע לא עובד, אחרת זה לא היה נדלק, אלא מסתבר לומר שיש בעיה אם כבר בסוללה!ואין כזה דבר שהוא רק מראה שניטען, כי אם זה לא נטען, אז זה לא היה נדלק בכלל, כי המכשיר על אפס אחוז! (וכמו שכתבתי, אין כזה דבר שהחשמל לא עובר דרך הסוללה! אז אתה מוכרח לומר שהבעיה בסוללה - שלא מצליחה להיטען אלא רק להוליך חשמל, ולא שהבעיה במטען!)
-
@אחד-מי-יודע-0 זה לא נכון יש מכשירים שגם בלי סוללה המכשיר עובד, ויש שלא, אבל חלק חכשירים אם אין סוללה המכשיר לא פועל אפילו בחשמל, אבל אפילו תקולה לגמרי המכשיר עובד מכיוון שהסוללה כן מעבירה אבל לא נטענת, ופה זה כן יכול להיות בעיה של כבל שמעביר חשמל לא טוב ואז המכשיר עובד חלק פעמים אפילו שהסוללה לא נטענת!!
אבל כבר כתבתי:@שוקי-סגל כתב בבעיה | בעייה שמראה שנטען ולא נטען:
אבל לפי האינפורמציה שנתת לי זה נשמע משהו פנימי כגון שקע טעינה שיכול להיות שהתנתק חלקית ואז הוא רק מראה שנטען, או שהחוט של הבטריה או הבטריה נזקו וגם אז הוא רק מראה שמטעין אבל בפועל הסוללה לא נטענת.
-
@אחד-מי-יודע-0 @שוקי-סגל .
פתחתי את הפלאפון ואין נזק נראה לעין בבטריה וכן אין בעייה החיבורים.
המכשיר היה על 20% ואז אני ניסיתי להטעין שמתי אותו שעתיים בטעינה אני חוזר ויש 12% ובדקתי והוא היה מחובר ובשורת ההתראות האייקון של הסוללה היה עם ברק בפנים כמו שזה בטעינה, אבל כשנועלים את הפלאפון השומר מסך צריך להיות כתוב בטעינה וזה לא היה כתוב, ואז נכנסתי להגדרות סוללה ויש שם שורה של מחובר למטען או לא אז היה כתוב לא בטעינה. ניסיתי כמובן עוד מטענים וראשים וכן פירקתי והחזרתי את החיבורים לא עוזר עכשיו הוא על 0% לא נדלק.קיצר נראה לי שצריך סוללה חדשה מאיפה משיגים בזריז אפילו יד 2?
נ.ב. באמת כשניתקתי את הסוללה הוא ישר התעבה אפילו שהיה מחובר ע"י מטען לחשמל
-
@efratyyyehuda אני לא יודע אולי חברי הפורום שיש להם כזה פלאפון ידעו, אבל אם אתה רוצה משהו זול לא רישמי ולא איכותי יש באלי.
לפי מה שידוע לי הסוללות הרישמיות של שיאומי הם יקרות!!