בקשה | קובץ PAC בשיומי
-
@איש-אמת תודה על העזרה, אשמח אם תסביר לי איך, וכן אם אפשר לעזור לי בפתיחת IMG ניסיתי כמה תוכנות ולא נפתח לי, רק בודדים בצורה לא ברורה כלל, ואגב, אם הגרסא הזו שלך אתה יכול לכתוב לי אם אפשר לקבל צלילים ותמונות בבלוטוס אפילו אם אין נגן (וניתן להיכנס דרך רינגטונים)
-
@yeh-0 יש לי נגן בגרסה הזאת - אבל נראה לי שאפשר לקבל אבל בלי לפתוח
ואגב אם אתה רוצה לערוך את הסיסטם אז אני ממליץ לעשות את זה אך ורק דרך המכשיר, אחרת אתה עלול לשבור את הראש בקריסות לא מובנות של המכשיר..., וכן אם אפשר לעזור לי בפתיחת IMG
פתחת כבר את ה pac? האם כמו שאני אמרתי או שהביאו לך תוכנה?
אם כמו שאני אמרתי אז קודם תבדוק האם זה במשקל סביר
ודבר שני חפש בפורום נראה לי פעם העלו לזה כלי - שוב אני ידגיש שכל פירוק וקימפול זה תהליך לידה לקובץ ולא בטוח שזה יצא טוב(אני השתמשתי אז בתוכנה שלא מפרק אלא פותחת ומציגה לך את הקבצים בלי פירוק וקימפול) -
@מישהו12 כתב בבקשה | קובץ PAC בשיומי:
זו מערכת אנדרואיד, הקבצים שבהם אתה רוצה להתעסק נמצאים בsystem.img. תצטרך לדעת לפרק אותו (קצת Google והרבה לשבור את השיניים, אין לי מדריך כרגע בשלוף לתת לך). בתוכו יש הרבה תיקיות.
פירוק system.img אפשר בקלות עלי די התוכנה הפופולרית 7zip (כמובן רק פירוק וחילוץ הקבצים ולא עריכה וקימפוך)
-
@איש-אמת מליון אחוז אבל מהתגובות שלך פה ובפוסט המקביל
@איש-אמת כתב בבקשה | קובץ PAC בשיומי:
אומנם יש כלים לפרק ולארוז את הקובץ הזה (אני לא יכול למסור לך את שמם...) אבל אתה יכול להשתמש ב spd
@איש-אמת כתב בבירור | איך אפשר לערוך קובץ PAC:
@qwq טוען ל spd (משאיר פתוח את התוכנה) ופותח את התיקייה הזמנית
יש לך 2 פרופילים?!@זונדל-גרנד כתב בבירור | איך אפשר לערוך קובץ PAC:
חגי העלה איפשהו תוכנה קוראים לזה pac upkuler.
pac unpacker
מה הוא העלה את זה?! טוב...היה נראה כאילו מדובר בתוכנות סודיות שפתחו בין פורום מצומצם של עורכי הגרסאות לדורותיהם
תכל'ס מדובר בתוכנה הנפוצה ברשת ולא נראה לי צודק להסתיר את שם התוכנה כאן בפורום -
@מישהו12 כתב בבקשה | קובץ PAC בשיומי:
@צדיק-0 חבר, אם עבדתי ללמוד משהו זו זכותי המלאה לא לספר אותו.
@איש-אמת נתן כאן הסבר יפה, אבל לא חילק את כל המידע. נראה לי יותר הגיוני להגיד תודה על מה שהוא נתן מאשר להתלונן שהוא לא נתן הכל.צודק. אני מתנצל אם הובנתי לא נכון אני לא בא בטרוניא כלפי אף אחד ובוודאי לא על @איש-אמת שאני באופן אישי נעזרתי על ידו הרבה.
אבל תכל'ס המתחיל במצווה אומרים לו גמור. אם יש מידע שמישהו אינו מעוניין לחלוק (אני ג"כ מכיר את זה אישית - בפרט בנושא של צריבות) הוא לא חייב.
ואם הוא רוצה בכל זאת לעזור רק לא רוצה שהידע עליו עמל יהפוך לנחלת הכלל. בשביל זה יש אפשרות להתכתב באישי.
אבל נראה לי הוגן שאם התחלת לתת את המידע אל תשאיר את השואל בחצי תשובה
@איש-אמת אני לא מתכוון לנושא הספציפי הזה (אני אישית חייב לך המון הכרת הטוב ובאמת אתה אחד מהמשתמשים שמחלקים את הידע שלהם בכמיות) זהו עניין כללי והוא כתוב כאן רק מפני ש@מישהו12 העלה את זה פה.