שאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס
-
@יעקב-אליעזר לא כדאי, הרבה מהעוצמה של אפל זה מהאינטגרליות שלה, ואתה די מפספס את זה בהתקנת מערכת הפעלה מסורבלת כמו ווינדוס
-
@יעקב-אליעזר
עד שיש לך הזדמנות להנות ממערכת הפעלה הכי נוחה וקלילה, אתה מפספס?
חבל! -
@אלוף-העולם-1
אני לא מעוניין 'להתרגל' לזה ואין לי כסף לשלם על התוכנות שלהם. בווינדוס הכל פרוץ וקליל להשגה. ואני גם מכיר את זה על כף היד -
@יעקב-אליעזר אין דרך פשוטה לעשות את זה מאז שאפל החליפו למעבדי M מהמעבדים של אינטל
חבל על הזמן שתבזבז על חיפושים, תקנה מק ותתרגל למק או שתקנה מחשב רגיל -
@יעקב-אליעזר מה שטוב באפל זה שגם החומרה וגם התוכנה מגיעים מאותה חברה ולכן יש ביניהם אינטגרליות מלאה בשונה מאינטל שמרכיבים לך מעבד שאמור להתאים לכל פלטפורמה שתבחר
בקיצור, אם זה לא שאתה משתמש בתוכנה שאין אותה בגרסה לאפל - אין סיבה להתקין שם ווינדוס (גם אם יש דרך כלשהי)
מקסימום חודש גג ותתרגל למערכת החדשה שאגב, אמורה להיות יציבה יותר ונוחה יותר מווינדוס - כך על פי מי שמשתמש בה (לי לא יצא) -
@מתכנת-חובב
לפי מה ששמעתי אם אתה לא מחובר לאינטנרט הפסדת 40 אחוז מחווית השימוש. זה נכון? -
@יעקב-אליעזר אני חושב שהכיוון הוא שכיוון שאין כמעט תמיכה של סינונים במק יצא שכרו בהפסדו
גם בווינדוס חיבור לרשת מוסיף המון -
@יעקב-אליעזר
https://mitmachim.top/post/551011
https://mitmachim.top/post/612977@מתכנת-חובב כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
@יעקב-אליעזר אני חושב שהכיוון הוא שכיוון שאין כמעט תמיכה של סינונים במק
כמובן הכוונה לסינונים מבוססי תוכנה
-
פוסט זה נמחק!
-
@צדיק-תמים
תודה ענקית. האם זה גם לווינדוס 10?
והאם זה מהלך ששוה לעשות אותו? -
@יעקב-אליעזר אפשר להתקין על מעבדי ה- M ווינדוס עם פרלס אני אומר את זה מניסיון... אבל חבל על הכסף לשלם אפל כשמתקינים עליו ווינדוס עיקר השדרוגים שלהם במעבדי M זה בקידוד שמותאם לטפל לצורך העניין אדובי שמותאם לאפל יעבוד מצויין עם המחשב הזה אבל שתתקין ווינדוס ותשים עליו אדובי לא תרגיש את הייחודיות של M.
-
@צדיק-תמים אם אני לא טועה אין כמעט תוכנות שמתאימות לARM ודאי לא פרוצות
אני צודק? -
@יעקב-אליעזר לא. כיון שמעבדי ה M מותאמים לקידוד בקבצים של מאק,
-
@יעקב-אליעזר אבל סתם אם יש לך אפל תהיה ממנו הוא הרבה יותר נוח מווינדוס
-
@יעקב-אליעזר כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
@מוישל-ה
אני מפחד לקחת את ההימור הזה. יהיה לי קשה להתרגל.....לגבי תוכנות פרוצות אתה צודק... אבל לגבי חווית משתמש הם הרבה יותר נוחים מווינדוס וכן איכות מטורפת ויש להם הרבה דברים מאוד נוחים לדוג' חיפוש בקבצי PDF לא משנה מה הגודל של המסמך חיפוש של הרבה מילים בקיצור יש להם דברים רק שלהם....
-
@מוישל-ה כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
חיפוש בקבצי PDF לא משנה מה הגודל של המסמך חיפוש של הרבה מילים
על מה אתה מדבר?
@יעקב-אליעזר כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
@צדיק-תמים
תודה ענקית. האם זה גם לווינדוס 10?
והאם זה מהלך ששוה לעשות אותו?גם ל10
אם אתה משתמש בעיקר במק וכגיבוי לתוכנות מסוימות משתמש בוינדוס, אז כן@קינג-קומפיוטר כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
@צדיק-תמים אם אני לא טועה אין כמעט תוכנות שמתאימות לARM ודאי לא פרוצות
אני צודק?כוונתך שמתאימות לוינדוס בפרללס? לא, כמעט ולא נתקלתי בתוכנה כזאת
-
@צדיק-תמים כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
@מוישל-ה כתב בשאלה | לקנות מחשב אפל ולהתקין ווינדוס:
חיפוש בקבצי PDF לא משנה מה הגודל של המסמך חיפוש של הרבה מילים
על מה אתה מדבר?
תפתח קובץ pdf ותראה..
אולי זה רק במעבדי m לי בכא יש את האופציה הזאת