בירור | צריבה ב Miracle Box
-
@danidani בא נגיד שיש לך מכשיר של 64 ג'יגה אז תצטרך לשאוב 64 ג'יגה ואז גם לצרוב אותו על כל מכשיר...
אך יכול להיות שיש דרך להקטין את המחיצה, בשאיבה. תחפש כאן בפורום, כתבו על זה משהו פעם.. -
@שוקי-סגל כתב בבירור | צריבה ב Miracle Box:
תלוי איזה אנדרואיד ואיזה מכשיר!
איזה עוד מחיצה יש עוד לנתוני משתמש?
@איש-אמת אני לא יודע על עוד אחד אבל כתבתי שמאנדרואיד 11 היוזר דאטה מוצפ ולכן אי אפשר לשאוב!
@danidani לכאורה זה די פשוט אם יש לך מירקול ודונגל, אבל אפ אתה משתמש במירקול בלי הדונגל כלומר הגרסה הפרוצה חוץ מבריקים אני לא בטוח שהוא יצליח אז קח בחשבון!@danidani כתב בבירור | צריבה ב Miracle Box:
@איש-אמת לפי מה שאתה אומר זה שומר הכל גם אפליקציות שהוגדרו כמערכת?
כן אתה הרי שואב גם את הסיסטם.
-
@איש-אמת אני לא יודע על עוד אחד אבל כתבתי שמאנדרואיד 11 היוזר דאטה מוצפ ולכן אי אפשר לשאוב!
@danidani לכאורה זה די פשוט אם יש לך מירקול ודונגל, אבל אפ אתה משתמש במירקול בלי הדונגל כלומר הגרסה הפרוצה חוץ מבריקים אני לא בטוח שהוא יצליח אז קח בחשבון!@danidani כתב בבירור | צריבה ב Miracle Box:
-
-
@danidani לא הבנתי מה אתה שואל:
@danidani כתב בבירור | צריבה ב Miracle Box:
@שוקי-סגל עד כדי כך יש בעיות בגירסא הפרוצה?
איזה גרסה פרוצה?? על מה אתה מדבר.
-
@danidani כתב בבירור | צריבה ב Miracle Box:
מה הכוונה?