שאלה | בצריבת לינוקס mAid על אונקי זה כותב שזה יאכוף שימוש כתמונה DD
-
אני רוצה להעלות את הלינוקס על המחשב בצורה זמנית ולא לשנות את מערכת ההפעלה,
כשאני מנסה לצרוב אותו על אונקי עם רופוס זה כותב לי ככה:
מה זה אומר? לאשר? -
@יאיר-שי כן.
לא אמור לקרות שום דבר נורא. במצב הכי גרוע (כללית) תיצטרך לצרוב שוב עם רופוס ...@dfhzrhree כן, אבל לפי זה אני מפחד שאחר כך אני לא יוכל לגשת לכונן, והוא חשוב לי... (זה התראה על לינוקס אחר)
-
@dfhzrhree כן, אבל לפי זה אני מפחד שאחר כך אני לא יוכל לגשת לכונן, והוא חשוב לי... (זה התראה על לינוקס אחר)
-
@יאיר-שי אני בוחר בד"כ את הDD בלי קשר, אם כוונתך שיגרם נזק לכונן של המחשב - לא, לא מרופוס.
(לגבי האונקי - במקסימום צריבה מחדש, בכל מקרה אני מניח שלא השארת עליו חומר, לא?)@dfhzrhree אין עליו חומר, אבל אח"כ אני ירצה להשתמש בו, הוא בטוח לא יחסם לכתיבה? (זה אונקי גדול אני רוצה לשים את הלינוקס כדי להפעיל במחשב ואחרי זה לאפס אותו ולאחסן קבצים).
-
@dfhzrhree אין עליו חומר, אבל אח"כ אני ירצה להשתמש בו, הוא בטוח לא יחסם לכתיבה? (זה אונקי גדול אני רוצה לשים את הלינוקס כדי להפעיל במחשב ואחרי זה לאפס אותו ולאחסן קבצים).
-
@dfhzrhree עשיתי את זה וב- BIOS מופיעים שני כוננים (רק האונקי הזה מחובר), איך אני אדע מה לבחור?
-
@dfhzrhree עשיתי את זה וב- BIOS מופיעים שני כוננים (רק האונקי הזה מחובר), איך אני אדע מה לבחור?
-
@יאיר-שי
אני מניח שהשאלה קשורה יותר לעצם ההפצה mAid (לצריבה על מכשירי אנדרואיד?).
אין לי מושג.
אולי תפרט וננחש יחד...@dfhzrhree כתב בשאלה | בצריבת לינוקס mAid על אונקי זה כותב שזה יאכוף שימוש כתמונה DD:
(לצריבה על מכשירי אנדרואיד?)
כן, ועוד מעט אני יעלה תמונה מה- BIOS...
-
@dfhzrhree כתב בשאלה | בצריבת לינוקס mAid על אונקי זה כותב שזה יאכוף שימוש כתמונה DD:
(לצריבה על מכשירי אנדרואיד?)
כן, ועוד מעט אני יעלה תמונה מה- BIOS...
-
@dfhzrhree כתב בשאלה | בצריבת לינוקס mAid על אונקי זה כותב שזה יאכוף שימוש כתמונה DD:
@יאיר-שי
אם תגלה לי איך אתה יוצר צילום מסך בביוס, אני מוכן לשיר בקול 'והיא שעמדה'...לא מגלה... הנה התמונה....
יש הבדל מה אני בוחר? -
@יאיר-שי
אם תגלה לי איך אתה יוצר צילום מסך בביוס, אני מוכן לשיר בקול 'והיא שעמדה'...לא מגלה... הנה התמונה....
יש הבדל מה אני בוחר? -
@יאיר-שי
יש הבדל מה אני בוחר? -
@יאיר-שי לא אמור להיות הבדל, שני המחיצות אמורות לעבוד
@מתכנת-חובב בינתיים ניסיתי את הראשונה וזה נפתח עם חלון על המסך ששואל אם אני רוצה להתקין,
העכבר זז, אבל חוץ מזה שום דבר לא עובד, לא פותח תיקיות וגם לא נותן לעשות איקס על החלון... -
@מתכנת-חובב בינתיים ניסיתי את הראשונה וזה נפתח עם חלון על המסך ששואל אם אני רוצה להתקין,
העכבר זז, אבל חוץ מזה שום דבר לא עובד, לא פותח תיקיות וגם לא נותן לעשות איקס על החלון... -
@יאיר-שי
שוב, איני מכיר את ההפצה הספציפית הזו, אך צילום מסך יוכל לתת כיונים נוספים (גם ממצלמה חיצונית...)
תמיד תוכל לכבות את המחשב ולבחור במחיצה השניה, ניסוי ותעיה...@dfhzrhree אני ניסיתי את שתיהם, זה מגיע לאותו מקום, אבל ניסיתי לבחור עם הקשה על משטח המגע, בסוף עליתי על הרעיון ה'מטורף' ללחוץ לחצן שמאלי...
-
@dfhzrhree אני ניסיתי את שתיהם, זה מגיע לאותו מקום, אבל ניסיתי לבחור עם הקשה על משטח המגע, בסוף עליתי על הרעיון ה'מטורף' ללחוץ לחצן שמאלי...