שאלה | נעילת הרשת לדור 4 בלבד ?
- 
האם יש למישהו רעיון איך לנעול את הרשת שתשאר רק על דור 4 ולא תרד לדור 3 וכש"כ 2 במכשיר שיואמי f22 pro ? 
 (למי שמעוניין לדעת מה הסיבה אז כך: אצלי בבית יש 3 אזורים שבכל אזור הרשת היא סוג אחר, 50 % בבית דור 4, 40 % דור 3, ו 10 % דור 2, ובכל פעם שאני מסתובב בבית הרשת מתחלפת וזה מפריע לי בעיקר בשיחות ולא רק, ומתי שזה יורד לדור 2 לוקח לו הרבה זמן להשתחרר מהמצב הזה או שאני צריך ידנית להעביר אותו לדור 4.)
- 
@אלוף-העולם-1 כתב בשאלה | נעילת הרשת לדור 4 בלבד ?: @דוד-חזן רק הוספתי רעיון! אתה מתכוון רשת = אינטרנט? א"כ גם בדור 3 יש אינטרנט. @דוד-חזן כתב בשאלה | נעילת הרשת לדור 4 בלבד ?: @אלוף-העולם-1 כתב בשאלה | נעילת הרשת לדור 4 בלבד ?: @דוד-חזן רק הוספתי רעיון! אתה מתכוון רשת = אינטרנט? א"כ גם בדור 3 יש אינטרנט. צודק אז לחסום גם דור 3 
 אבל נראה לי שסטיתי מהנושא שאליו כיוון פותח השרשור...
- 
האם יש למישהו רעיון איך לנעול את הרשת שתשאר רק על דור 4 ולא תרד לדור 3 וכש"כ 2 במכשיר שיואמי f22 pro ? 
 (למי שמעוניין לדעת מה הסיבה אז כך: אצלי בבית יש 3 אזורים שבכל אזור הרשת היא סוג אחר, 50 % בבית דור 4, 40 % דור 3, ו 10 % דור 2, ובכל פעם שאני מסתובב בבית הרשת מתחלפת וזה מפריע לי בעיקר בשיחות ולא רק, ומתי שזה יורד לדור 2 לוקח לו הרבה זמן להשתחרר מהמצב הזה או שאני צריך ידנית להעביר אותו לדור 4.)@דוד-חזן 
 בצורה מאוד פשוטה!
 יש מלא אפליקציות בחנות ששמם מתחיל ב 4G
 שם פותח תפריט נסתר
 או באמצעות קוד * # * 4636# #* # *
 כוכבית סולמית כוכבית סולמית 4636 סולמית כוכבית סולמית כוכבית
 לבחור מידע על המכשיר
 לרדת להגדרת סוג רשת מועדפת
 ולבחור LTE ONLI
 או לחילופין 3G
- 
@דוד-חזן 
 בצורה מאוד פשוטה!
 יש מלא אפליקציות בחנות ששמם מתחיל ב 4G
 שם פותח תפריט נסתר
 או באמצעות קוד * # * 4636# #* # *
 כוכבית סולמית כוכבית סולמית 4636 סולמית כוכבית סולמית כוכבית
 לבחור מידע על המכשיר
 לרדת להגדרת סוג רשת מועדפת
 ולבחור LTE ONLI
 או לחילופין 3G
- 
@ישראל88 כתב בשאלה | נעילת הרשת לדור 4 בלבד ?: @דוד-חזן 
 צודק
 כתבתי במקור גם כוכבית וזה נעלם משום מהזה נעלם כי התוכנה המירה את ה *#*ל # (סולמית נטוי) 
- 
 (למי שמעוניין לדעת מה הסיבה אז כך: אצלי בבית יש 3 אזורים שבכל אזור הרשת היא סוג אחר, 50 % בבית דור 4, 40 % דור 3, ו 10 % דור 2, ובכל פעם שאני מסתובב בבית הרשת מתחלפת וזה מפריע לי בעיקר בשיחות ולא רק, ומתי שזה יורד לדור 2 לוקח לו הרבה זמן להשתחרר מהמצב הזה או שאני צריך ידנית להעביר אותו לדור 4.)