בעיה | נשבר המסך של הנגן ועכשיו הוא לא עובד
-
@יהודי-4 @ארי-וייסמן @yml
כולכם צודקים, יש הרבה נגנים שלא עובדים בלי מסך, ובהתחלה כנראה המסך היה מחובר טיפה אבל מספיק בשביל המערכת אבל עדיין המסך לא פעל לדוגמה היה מסך לבן, ואז הוא נתלש לגמרי וכל הנגן הפסיק לפעול, אבל להחליף מסך זה לא כזה פשוט אלא אם כן זה לגו שאפשר לנתק את המסך ואז זה פשוט החלפה, אבל אם זה מחובר ע''י חוט חום אני לא חושב שיש הרבה שעושים את זה!!! -
@שוקי-סגל כתב בבעיה | נשבר המסך של הנגן ועכשיו הוא לא עובד:
@יהודי-4 @ארי-וייסמן @yml
כולכם צודקים, יש הרבה נגנים שלא עובדים בלי מסך, ובהתחלה כנראה המסך היה מחובר טיפה אבל מספיק בשביל המערכת אבל עדיין המסך לא פעל לדוגמה היה מסך לבן, ואז הוא נתלש לגמרי וכל הנגן הפסיק לפעול, אבל להחליף מסך זה לא כזה פשוט אלא אם כן זה לגו שאפשר לנתק את המסך ואז זה פשוט החלפה, אבל אם זה מחובר ע''י חוט חום אני לא חושב שיש הרבה שעושים את זה!!!יש הרבה טכנאים שעושים את זה...
זה הלחמה פשוטה
והפתיחה זה על ידי חום
תגיד לי איפה גר ואני יפנה אותך לטכנאי -
@ארי-וייסמן לא לי יש את הבעיה זה ל @יהודי-4 ואגב אני בעצמי יודע מתעסק בהלחמות כאלה, אני מבין בתחום, אבל להחליף מסך כדוגמת נגנין שהם חיבור פיזי ולא לגו, זה לא שווה את הכסף כי זה מאוד קשה ומסובך, וכתבתי שאין הרבה שעושים את זה ואתה כנראה מכיר את הבודדים!
-
@ארי-וייסמן זה בשביל להוריד אבל להלחים זה מסובך, כי זה חלקים מאוד דקים וכל תזוזה יכולה לקרוע בקיצור היום רוב המכשירים זה נשלף ולכן מחליפים אבל אלה שלא זה מאוד מורכב, וגם שהמחיר מאוד גבוה!